18 december 2009

Underhållning

Jesse Ventura, The Body, som tidigare var professionell brottare och senare guvernör i Minnesota, (och pratar med brytning som en riktig svenskättling) är nu stjärna i en "docu-thriller" kallad Conspiracy Theory With Jesse Ventura"
Det är underhållning och en äventyrsserie, mer än en documentär i sex episoder och startar här.Tack Holger!


9 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Intressant hur mycket som händer idag är om MAKTEN över allt och alla. Klimatet, sjukvårdsreform (i USA), massinvandring av muslimer (i Europa) mexikaner (i USA), ökade skatter etc etc. Med risk för att låta paranoid kan man ändå inte låta bli att undra. Vad är det som pågår? Och vem/vilka ligger bakom? Vad är det slutliga syftet?

Burger sa...

En globaliserad värld där alla människor är lika mycket värda. Mycket bättre helt enkelt.

Berit sa...

Burger, lika LITE värda antar jag att du menar och lika eländiga

Burger sa...

Näe, lika mycket värda och helt fantastiskt! Alla människor har rättigheter och skyldigheter. Människor som ni kommer aldrig göra världen bättre, ni kommer helt säkert göra det bättre för er själv men det kommer inte leda till mycket gott.

Ann-Marie sa...

@ Burger
"Människor som ni" Vad menar du med det?

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
MS sa...

Birger/Burger/ AFA-Sture... talar som en sann kommunist. Synd för lilla Birger att kommunismen numera i sin renaste form bara återfinns i små bankrutta länder med gamla senila gubbar som ledare. Jag räknar inte Kina som varandes direkt kommunistisk längre. Sovjet, Kuba, Nordkorea m fl är ju lysande exempel på hur "fint" "jämställt" och "fantastikt" det blir när människor som lilla Birgergubben får sprida sitt samhällsgift.

Burger,det viktiga är inte att dom riktigt rika får det sämre utan att dom riktigt fattiga får det bättre!

Alla är olika och har olika förutsättningar. Har man en lång akademisk utbildning så ska man tjäna mer än dom som har en låg. Är man företagare och ens företag går bra så ska man kunna ta ut en bra vinst. Går ett företag bra så generar det jobb och andra positiva bieffekter. Alla kan inte vara lika in absurdum men människovärdet är självklart heligt oavsett ras, kön och samhällspostion.

Ann-Marie sa...

MS, håller med dig till 100%! Lille Burger eller Birger eller whatever, lever kvar på 60-talets vänsterkant. Dax att vakna upp!

Anonym sa...

Se hans serie! SÅ INFORMATIV!! Tack Berit för att du lade upp länken!! Folk som är pro-glabalism fattar verkligen inte någonting. Det säljs som enhet när det i själva verket är införandet av 100% MONOPOL.
/ Holger

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.