19 december 2009

Vad hände i Hopenhagen?

* Kleptomanerna gjorde sig hörda.
* En ursäkt för de som var där att flyga sina jetplan, åka limousin och själva sprida koldioxid.
* Tillfälle för Obama att tillbringa tid utanför sitt eget hemland, som han tycks hata.
*Marxister/socialister/kollektivister kunde sparka, skrika och ha lika roligt som deras far-och morföräldar hade på 60-talet.
* Världen kunde lyssna till Hugo Chavez imitation av Karl Marx.
*Al Gore fick ett nytt tillfälle att visa att han inte kan ta en debatt om sina vilda förutsägelser.
* Gröngölingarna kunde attackera en isbjörn.* Alla som använder åtminstone halva sin hjärna kunde se att detta trams bara handlar om en sak: Att flytta pengar till diktatorers bankkonton och lämna de fattiga lika fattiga som förut i tredje världen.
* De människor som föraktfullt refererats till som "Tea-party-people" framstår nu ännu mer som sansade, starka, patriotiska, intelligenta och väluppfostrade.

3 Kommentarer:

Robert sa...

Tittar jag ut genom fönsteret ser jag hur varmt det har blivit, drivor med vad som förmodligen är isbjörnspäls täcker marken, så mycket.
U-Länderna krävde 5% av dom rikas BNP för "miljöåtgärder", det kan betyda inköp av allt från kalaschnikovs till mercedesbilar. Ayn Rand sitter nu någonstans och skakar på huvudet.

Anonym sa...

Här i Mjölby-Boxholmstrakten är det 20 grader minus på morgonen och ca 12-13 grader kallt mitt på dagen. Det var faktiskt flera vintrar sedan vi hade så kallt!! Hur skall det går för alla som använder sig av Kejsarens nya kläder?

MS sa...

Detta beror på att ” The White mans burden”- kortet nu inte kan spelas ut lika mycket då Afrikas nya herre heter Kina. Vad göra om du är en korrupt diktator i ett U-land som är van att få många sköna miljoner i bistånd från Väst? Jo, du hoppar på samma galna tåg som en grupp västerlänningar med alldeles för mycket fritid kör. D v s klimathotståget. Det ger dig ett gyllene tillfälle att suga ut Västvärlden ännu mera. Att se Kina spela u-land och trots att dom är en av dom värsta miljöbovarna peka finger år oss i Väst är skrattretande.

Visst har vi människor en inverkan på miljön men äras den som äras bör. Många av dom katastrofer och miljöpåverkningarna vi ser idag beror dels på den naturliga klimatcykeln, på inhemska faktorer som t ex kalhyggen och ett hårt utnyttjande av marken samt väderfenomen som t ex El Nino.

Att U-länderna bara har mage att kräva 5 % av vår BNP är direkt oförskämt. Hur vore det om dom tog sig själva i kragen och började utvecklas istället? Ett steg i rätt riktning är att avsätta de girigbukar som leder dessa länder och börja kräva demokrati och ett ledarskap som försöker utveckla landet och få det att stå på egna ben.

The Tea party people kommer vara morgondagens ledare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.