12 december 2009

Världens sämsta poesi

Om någon av er gillar Douglas Adams "Hitchiker's Guide to The Galaxy" kommer ni förmodligen ihåg Vogon poesi.
Här följer en kortfattad beskrivning av hur förfärlig Vogon poesi är. (Hitchhiker's Wikja

"Vogon poesi är den tredje värsta i universum.
Den näst värsta är från Azgoths of Kria. Under en uppläsning från den ledande poeten Grunthos the Flatulent (den Väderspände) av dikten "Ode to a Small Lump of Green Putty I Found in My Armpit One Midsummer Morning" (en liten klump av grön modellera som jag hittade i min armhåla en midsommarmorgon)" dog fyra i hans publik av inre blödningar och presidenten för Mid-Galactic Arts Nobbling Council överlevde endast därför att han gnagde av sitt eget ben.
Det rapporteras att Grunthos var "besviken" på hur dikten togs emot och var på väg att läsa mer ur en annan av sina 12 episka böcker, med titeln "My Favourite Bathtime Gurgles" när hans egen tjocktarm - i ett desperat försök att rädda mänskligheten - -hoppade rakt upp genom halsen och punkterade hans hjärna."

Den allra värsta poesin dog tillsammans med sin skapare, Paul Neil Milne Johnstone av Redbridge. När det handlar om att förstöra jorden, är Vogon poesi mild i jämförelse.

Men vänta lite! ! Vi har en ny poet som aspirerar på en av de åtråvärda platserna!
Här är The Goracle Of Music City, Tennessee, med en ny bidrag som han inte kunde klämma in i sin senaste bok, "Our Choice: A Plan to Solve the Climate Crisis.
Var ärlig nu. Känns det inte som om ni vill gnaga av ert eget ben?

4 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Tur att det finns stoppknapp! Bara att se hans fula nuna får en att vilja gnaga av någon kroppsdel...

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Han den nye presidenten Rumpouy verkar ju också vara en bard av rang... NOT!

Anonym sa...

HAHA!!

Vill gnaga av min egna hjärna..

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Om detta är standarden på deras poesi så vill jag inte veta hur deras musik låter, inte se deras tavlor, skulpturer och arkitektur, inte dras litteratur, dramer eller annan konstart heller för den delen. Om det är på denna nivå dessa NWO'ers kulturbegåvning ligger på så är jag glad att jag tillhör den del av mänskligheten som kommer bli utplånad. Hellre det än att genomlida poesi-aftnar och konserter med dessa elitistiska raketforskare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.