31 januari 2010

Vad menas med "bra"?



"Jag är hellre en verkligt bra president under en period, än en medioker sådan under två perioder."
Vilken extrem arrogans!

Det beror på vad man menar med BRA, men för hans del är det tydligt att det spelar ingen roll vad folket tycker. Han vet bäst och han klampar på med sin agenda tvärt emot folkets vilja.
Om amerikanska folket tycker att han gör bra ifrån sig skulle han ju bli omvald, eller hur, och han är fullt medveten om det.
Hans attityd är att folk i allmänhet är alltför dumma för att veta sitt eget bästa och jag måste medge att han får en poäng där. De röstade ju på honom, vilket bevisar saken!

Hans avsikt har hela tiden varit att tvinga på folket så mycket socialism som möjligt under en kort tid, även om det innebär bara en presidentperiod.
Il Duce...Il Duce....

Anledningen till att han inte kommer att bli omvald är just den, att han själv tror att han är en bra president.

Nakna veganer missar poängen

Nakenheten har länge varit den amerikanska djurrättsorganisationen PETA:s vapen... läs mer >>

Sluta åberopa Brå

Misshandel och knivöverfall har ökat kraftigt, enligt statistik från akutmottagningar i Stockholm och Göteborg. 2009 behandlade Sahlgrenska sjukhuset nästan 70 knivskurna personer jämfört med tio personer 2002.

Men Brottsförebyggande rådet (Brå) menar dock att våldsutvecklingen är relativt oförändrad jämfört med 1990. Upprörande att en statlig myndighet ljuger oss rakt upp i ansiktet.

Bilbränder på kyrkogård i Göteborg: Vad är det för budskap man vill förmedla när man placerar en stulen bil på toppen av en kristen grav och tänder på?

Läs mer: Mångkulturens soliga sida!!!

Goda gärningar går inte ostraffade

Hade vi vetat för ett år sedan att en förödande jordbävning skulle drabba Haiti, kunde vi ha skrivit manuskriptet redan då.

En mobb slog ihjäl en plundrare och släpade hans kropp genom gatorna. Tydligen hade han inte valt sina offer med omsorg.
(Varning för hemska bilder!)
Och här är en video där tjuvar slåss med varandra och flyr undan polisen.

Det är vad konventionella media kallar "plundring för överlevnad".
Tja kanske, om plundrande gäng och män, beväpnade med käppar och machetes, är de enda haitier med överlevnad i tankarna, och om det är "plundring för överlevnad"att stjäla förnödenheter från biståndsorganisationer, och om livsuppehållande förnödenheter finns i elektronik och möbelaffärer.
Sluta kalla offren för rånare säger CNN som är experter på politisk korrekthet.

Tydligen är det inte plundring om plundraren har ett rimligt behov och risken är liten. De sexuella övergreppen beror också på behov tydligen. Det sägs att de bara gör vad desperata människor förväntas göra.

45.000 haitier ska transporteras till USA och de som redan är här olagligt ska få en skyddad status så att de inte riskerar utvisning. Obama utfärdar "omedelbara gröna kort" för 2000.

De som blir kvar i Haiti flyr till landsbygden där det inte finns mat och väntar på att någon ska ta hand om dem.

Det räcker inte bara med att flyga in förnödenheter. Man måste också flyga in folk som kan lasta av dem.
De få haitier som dök upp för sådant arbete försvann snabbt, tillsammans med vad de lastat av. Antagligen räknas det inte heller som plundring? Vilken desperat person som helst förväntas stjäla fem ton ris och lastbilen det var lastat på, eller hur? Och några kilometer längre nerefter vägen skulle några rivaler stoppa bilen, kanske med en blockad byggd av döda kroppar, med det är inte heller att plundra.
Nu sägs det att vi ska återuppbygga Haiti. Till vad? Till den standard de hade innan jordbävningen?
Även om vi byggde upp Haiti till en standard som Monaco kunde avunda och täckte landet med dollar skulle det ändå inte resa sig till en nivå högre än Liberia.

Förra gången vi hjälpte Haiti i storformat var mellan 1915 och 1934. Då betalade amerikanska skattebetalare för 1700 km väg, 189 broar, vattenkanaler, sjukhus, skolor, regeringsbyggnader, rinnande vatten i de stora städerna. Sisal, socker och bomull introducerades och blev viktiga exportvaror.
Allt detta beskrivs nu, 65 år senare, som en militär invasion som Haiti aldrig återhämtat sig från.

Sheldon Richman säger i sin " Future of Freedom Foundation"
För Haiti har problemet varit århundraden av utländskt och inhemskt tyranni, vilket hindrat frihet och den fria marknaden från att blomstra. USAs regering har spelat en roll i detta, genom sin nästan 20-åriga ockupation (1915-1934) och sina intressen i sockerindustrin.
Utveckla ett land och du är imperialist. Låt bli, och du är imperialist!

Men ta en titt på den andra delen av ön, Dominikanska Republiken, som också var ockuperat fram till 1922 och som jämfört med Haiti har det riktigt bra .
Vi kanske ska lämna Haiti åt sitt öde, skicka ett "Krya på dig"-kort ibland och låta dem utveckla sin blomstrande frihet och fria marknad på egen hand?

I framtiden kommer det att heta: "imperialistiska , rasistiska USA invaderade hjälplösa Haiti igen! En ny militärockupation kamouflerades bakom mediciner, mat och beskydd"
Vi är nämligen hjärtlösa fiender som gör onda saker i vårt eget intresse och Haiti kan aldrig blomstra, eftersom det krossas under USAs tyranni.
Frankrike antyder det redan nu.

Enda möjligheten att undvika detta är att ta bort all hjälp som kommer från USAs regering.
Politiker, med hjälp av våra pengar leker nu samariter och suger på varje kris, för att själva framstå i god dager. Och vi som betalar räkningen förväntas också uppmärksamma och prisa deras generositet.

Om ditt goda hjärta, kristet eller inte, blöder för människorna i Haiti, skänk allt du kan undvara. Men regeringen ska inte ha rätt att använda våra skattepengar, till andra ändamål än vad de är avsedda för. Vår militär ska inte heller skickas iväg för att agera som arbetare för Röda Korset.

woodpile report


30 januari 2010

Kräv valobservatörer till höstens val‏

Inför årets riksdagsval finns en enorm risk för att tidigare års valfusk och sabotage mot den demokratiska processen kommer att intensifieras. Särskilt löper Sverigedemokraterna riskerar att drabbas. Även Piratpartiet riskerar att drabbas. Och Feministiskt Initiativ.

Detta är något som de flesta inser, men som det talas alldeles för lite om.

Det kan ju uppfattas som sympatier för Sd.

Denna feghet går naturligtvis inte att förlåta. De som inte står upp för demokratin, när så krävs, men ändå hycklar om sitt hängivna demokratiska sinnelag måste avslöjas.
Speciellt benägna att valfuska är vänstersympatisörer. Och särskilt då unga "idealister" och människor med rötter i odemokratiska länder.

Sossarna har inga skrupler i detta hänseende. Men egentligen inga partier har det.
Tag bara hur FP:s ledning spionerade på sossarna. Tag bara sveket mot demokratin när man år efter år tiger om det allt grövre våldet mot Sverigedemokrater.

Inte ett enda riksdagsparti har någon demokratisk trovärdighet.

1991 ansökte den socialdemokratiska regeringen om svenskt EU-medlemskap.
1988 gick man till val på nej till svenskt EU-medlemskap. De borgerliga partierna borde, trots egna EU-sympatier, protesterat mot detta svikna vallöfte, men eftersom man ville ha in Sverige i EU till varje pris så struntade man i sossarnas oetiska beteende.

Lägg till bilden sossarna förtjusning i att tvångsansluta människor till sitt parti, att ta ifrån utlandssvenskar rösträtt efter sex år men ge invandrare rösträtt efter tre, eftersom de flesta utlandssvenskar röstar borgerligt och de flesta invandrare på sossarna och vänsterpartiet.

Vidare betänk hur man vidgade det dubbla medborgarskapet 2001 utan att ha anständighet nog att låta väljarna ta ställning, med hänvisning till att ingen grundlagsändring krävdes.

Och som sagt det omfattande valfusket.

Dansk Folkepartis ledamot i EU-parlamentet, Morten Messerschmidt, vill att EU ska skicka observatörer till Sverige för att observera årets riksdagsval.

Messerschmidt anser att Sverige faktiskt inte har hemliga val. Det motiverar han med att svenskarna inte har en gemensam valsedel med alla partier på. Istället har man en valsedel för varje parti, som den enskilde väljaren ska ta upp till allmän beskådan.

Å ena sidan innebär det att väljare som röstar på vissa partier kommer att tveka att ta deras valsedel av rädsla för reaktioner från valförrättare och åskådare.

Å andra sidan påpekar han att flera partier har varit utsatta för valfusk, genom att deras valsedlar har kastats bort av valfunktionärer från andra partier.

"Valförrättare är faktiskt från de andra partierna, och om man ser på det hat som Sverigedemokraterna utsätts för, så kommer de andra parterna snabbt kunna enas om att ställa till besvär för dem."


Postat av Observatör

Även om det "bara var för olja"


Det finns inte mycket som gläder amerika-hatarna mer än att påstå att anledningen till Irak-kriget var att Bush vill komma över Iraks olja. Det verkar ge Vänstern en alldeles speciell känsla av präktighet.
Det fanns många anledningar till kriget, den främsta att Saddam inte höll överenskommelserna från vapenstilleståndet 1991 vilket inkluderade vapeninspektioner. Saddam gjorde sitt bästa för att världen skulle tro att han hade WMDs, vilket han haft tidigare och han ignorerade alla FNs resolutioner. Han trodde aldrig att USA skulle attackera.
USA och Storbritannien ville upprätthålla FNs auktoritet och hade också en skyldighet att skydda Iraks grannar, samt befria befolkningen från en tyrann.

Att det skulle vara ett krig för att USA skulle lägga beslag på olja är rent humbug, det ser vi ju nu.
Men bara för skojs skull, låt oss anta att det handlade om olja.

Sju av de 30 länder som är medlemmar av OECD är till mer än 70% beroende av olja för sin energi. Vi kan naturligtvis säga att det är dumt, men det är faktiskt så.
Det enda land av betydelse, som lyckats nedbringa sitt oljeberoende till under 60% är Frankrike, som satsat på kärnkraftverk och det hatar Vänstern ännu mer än olja.

Irak tillsammans med Kuwait svarar för 7% av den globala oljeproduktionen och grannen Saudiarabien står för 15%. En enda välriktad kärnvapenmissil från Irak kunde ha slagit ut 75-95% av saudiproduktionen och därmed över 20% av världens totala behov. Hussein tillbringade nästan hela 1980-talet med att försöka komma över kärnvapen.
Vi hade tidigare sett hur ett olje-embargo på bara 2,75 procent , samt den 5,5 procent-minskningen som uppstod under iranrevolutionen orsakade dramatiska prishöjningar på bränsle och slog hårt på ekonomin inom OECD-länderna.

Om Saddam haft möjlighet att lägga under sig kontrollen av nästan en fjärdedel av oljan, skulle resten av världen ha sprattlat i hans trådar.
Bara detta enda skäl var anledning nog att skydda världen från en sådan ekonomisk/politisk katastrof och borde ha mötts av lättnad och applåder.

De självutnämnda världsfrälsarna som dyrkar anti-materalism verkar aldrig se konsekvenserna av sin präktighet. De har aldrig en tanke på hur de verkligt fattiga i världen drabbas när de rika ländernas ekonomi får svårigheter.
När OECD-ländernas ekonomi blir sämre minskar efterfrågan på tredje-världen-produkter och hela familjer lider, svälter och dör.
Vänster-folket kan göra detta så opersonligt de vill och kalla det för "konsekvenser av ekonomin". Men de bör lägga av med att föraktfullt se ner på människor som försvarar de som är beroende av en sund global ekonomi, för att föda sig själv och sin familj.

Bild:brinnande oljefelt i Kuwait

29 januari 2010

Att kacka i eget bo är en lönsam affär

"En författare vid namn Carsten Jensen har fått sin belöning för att baktala Danmark, danskarna och allt danskt: 75.000 dollar av en fond som mycket, mycket träffande kallar sig Olof Palme.

Han ska ta emot sina 30 silverpenningar i den svenska Riksdagen," berättar Skjoldungen på Hodjas Blog.

Läs här vad Jensen kommer att berätta för lämlarna, jag menar riksdagsmännen.

Se upp! Nu backar vi


Justitiedepartementet har nu fått i uppdrag att hitta en annan plats för rättegången mot September-11-terroristerna. Man har mött så mycket motstånd från New York att det är ohållbart att driva saken vidare där.
Borgmästare Blomberg anser att "det borde finnas platser där det blir billigare för skattebetalarna och där det inte stör det dagliga livet så mycket som det kommer att göra på Manhattan."
--------
Chicago dyker genast upp i mina tankar. Där har ju administrationen "kontakter" så de också kan köpa den jury de vill ha.

Men nä...Efter jordskredsvalet i Massachussets törs nog inte Obama riskera ens sin egen hemstat.
Min gissning blir Salt Lake City i Utah. Det är en stat där Demokraterna aldrig har en chans att vinna i november så där riskerar de ingenting.
Andra stater är Idaho och Wyoming.

Ord och inga visor

Mitt brev till Obama, av Rush Limbaugh.

Obama, jag tror det är dags att vi har ett samtal, man till man. Låt mig vara den far du aldrig hade eller aldrig riktigt kände, eftersom jag tror att du behöver lite vägledning.
Det är dags att växa upp. Ditt tal i går kväll var pinsamt. Du kunde inte fokusera, du for ut åt alla håll, vägrade att ta ansvar för dina egna handlingar, och du var arg.

Att vara president är ett viktigt jobb. Det är ett stort ansvar. Du ville ha det, Barack. Du kämpade för det. Du sade till allmänheten att de kunde lita på dig och de valde dig - och du är nu president i världens mest storslagna land, men du agerar som om allt hänt dig, därför att du förtjänar det, att du är bättre än de människor du förväntas tjäna och att du inte har någon tolerans för debatt eller oliktänkande. Det är inte så det fungerar när man är president, Barack.
Vi har en konstitution, vi har maktfördelning, vi har stater - och viktigast av allt, - vi har folket. Du får inte tvinga igenom dina program och din politik på nationen och folket utan dess medgivande.

Detta är en representativ republik, inte en bananrepublik, och låt mig påminna dig: Karl Marx och Saul Alinsky är inte våra grundare. Detta är en nation byggd på individualitet, på frihet, fria marknader, och tro. Men du, Barack, kräver trohet inför ett annat trossystem: Ett system som krossar enskilda initiativ och fri vilja. En president kritiserar inte Högsta domstolens justitieråd när de är Kongressens gäster och de inte har någon möjlighet att försvara sig mot dina attacker. Du har gjort en sådan soppa av allting Barack, och det är dags att du slutar lura dig själv. Det är dags att sluta skylla på andra. Du har vanföreställningar. Du är yr i mössan. Det är dags för dig att axla ansvaret som president i stället för att låtsas vara en.

Du har kört nationens skuld över stupet. Det är ditt ansvar att åtgärda det nu. Annars kommer våra ungdomar inte att ha någon framtid.
Det var fel att ge terroristerna konstitutionella rättigheter. Även de liberala i New York vill inte ha rättegången där nu! Herr President, du är ett hot mot säkerheten i denna nation. Fixa till det nu! Ändra kurs, och skicka terroristerna - allihopa - tillbaka till Guantanamo, där de hör hemma. Det är fel av dig att förstatliga den ena industrin efter den andra, alltifrån bilar till banker. Du ruinerar konkurrens och sysselsättning. Du måste sluta med vad du håller på med, innan flera miljoner familjer blir ruinerade genom din felaktiga politik. Det är inte för sent att stoppa detta. Jag vet dock att du inte kommer att ändra dig efter vad du sade i går kväll och att du inte ger upp, och jag vet vad du menar.

Du kommer att driva samma agenda, vilket kommer att förstöra landet ännu mer - och det får mig att tro, Barack, att det är ditt verkliga mål. Du förstår Barack, att till skillnad från de flesta tidigare presidenter har du en kongress som har super-majoritet i båda kamrarna. De är dina kompisar Demokraterna. Det förvånar mig, med allt prat om din förmåga att övertyga och kommunicera, att du inte ens kan hålla ihop dina egna partimedlemmar längre.
Är det också Bushs fel? Är det bankernas och försäkringsbolagens och lobbyisternas fel att du inte kan hålla ditt eget parti enat - eller är det problem med ditt ledarskap, Barack, eller bristen på ledarskap?
Det är det sistnämnda, herr President. Jag ska säga dig, du är ingen ledare. Du är en agitator och organisatör, och en bearbetare, men du är inte en ledare. Det är du som gör fel.

Folket i Virginia tycker inte om det. Folket i New Jersey tycker inte om det . Folket i Massachusetts tycker inte om det. Människorna i Massachusetts och över hela landet har möjlighet att informera sig på annat sätt än genom din fjäskiga presskår. Medlemmar i din egen styrande majoritet gillar inte det du gör. Viss självreflektion och viss försiktighet borde vara påkallad. Har du någon enda gång tänkt på, herr President, att du kanske inte är så cool som du tror att du är? Har det slagit dig att du kanske klantar till det? Och i så fall, är du glad över det? Har det någonsin gått upp för dig att du har mycket att lära och att du måste förstå dina begränsningar, eller är du Mr Perfect? Är du Guds utsände?

Är du den som du har väntat på? Jag undrar om det inte kan finnas ett psykologisk problem här. Jag säger inte detta för att förnedra dig, Barack. Jag säger det eftersom jag är bekymrad. Jag menar, Tom Daschle var alltid "bekymrad" och jag gillar ordet. Jag är bekymrad. Du verkar ha en massa fiender, åtminstone i ditt eget sinne. En ofullständig lista skulle innehålla Fox News, försäkringsbolag, banker, oljebolag, "särskilda intressen", Högsta domstolen, republikaner, värdar för politiska radioprogram, chefer, alla företag som tjänar över $ 250.000 per år, hypotekslåneföretag, kreditkortsföretag - listan är lång. Du har den längsta listan av fiender bland alla jag någonsin känt.

Dessa människor är inte dina fiender, Barack. De är amerikaner. De är en del av detta land. De är en del i vad som gör att den här nationen fungerar. Du är inte en led i det. Du har ingeting att göra med denna nations storslagenhet och du har aldrig haft det. Du kan inte göra anspråk på någon form av storhet, inte ens retorisk. Som en översittare, fortsätter du ändå att hota alla dessa människor. Högsta domstolen, oljebolagen, stora läkemedelsbolag, stora affärskedjor, Fox News, listan kan göras lång. Du hotar alla som inte håller med dig. Du försöker skrämma dem. Du smutskastar dem. Media fjäskar för dig och går dina ärenden. Men detta är inte vad presidenter gör.

Du ska inte leda människor genom att hota utan genom att uppmuntra dem, genom att acceptera dem, genom att tacka dem, genom att inspirera dem. Men mest av allt verkar det som du inte uppskattar denna fantastiska nation! Jag vet att du inte gör det. Det är plågsamt uppenbart att du inte vet mycket om landet. Du tycker att detta land är "skyldigt och orättvist". Du verkar tro att landet måste rivas så att du kan återskapa det. Men du blev vald till president, inte till någon sorts diktator. Du måste agera inom ramarna för konstitutionen. Du är inte större än lagen, och du är inte större än folket. Du valdes för att tjäna folket, inte befalla över dem.

Hur som helst....jag är säker på att detta lilla föredrag inte kommer att betyda särskilt mycket för dig, inte med tanke på ditt katastrofala tal i går kväll. Du är verkligen uppfylld av dig själv. Men jag hoppas innerligt att det åstadkommer något i det långa loppet, för något kommer att behöva ändras inom dig annars är vi dömda för åtminstone de kommande tre åren.

Afghanistan: män kämpar med sin sexuella identitet

En rapport avslöjar det bisarra samspel en amerikansk militär läkare och hennes kollegor har haft med afghanska män i provinsen Kandahar.

Läs mer >>

Två som tvår sina händer

Afghanska kvinnogrupper varnar för att försöka sluta fred med talibanerna. Det där är ju långt bort i Asien, kan det angå svensk partipolitik? Ja, om man fattar att "den ideologi som dyrkas av våldsamma muslimer i Irak och Afghanistan i dag har kommit hit," som Nicolai Sennels skriver.

I våra nordiska länder är inte imamerna lika maktfulla och fanatiska som i Afghanistan, men i grund och botten är det samma ideologi de följer och samma "heliga" bok de läser.

Den svenske imamen Abd al Haqq Kielan, född Leif Ingvar Karlsson, imam vid moskén i Eskilstuna, skulle kunna ha en framtid i partiet, säger Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund.

Verkligen svagt av Hägglund att sälja partiet för att vinna röster. "Alla personer som delar de värderingar som är grunden för vår politik är välkomna till Kristdemokraterna."

Vilka värderingar? Imamerna måste motarbetas. De har mossiga åsikter, en del förkunnar till och med att västerländska flickor förtjänar att våldtas.

"En jämställdhetspolitik som utmanar radikalfeminismen", föreslår kristdemokraten Charlie Weimers. "Acceptera att det inte är patriarkatet som bestämt att tjejer i regel leker med dockor medan killarna oftast föredrar bilar."

Ja, det låter ju som en gyllene medelväg. Men med islam i klubben blir det svårt.

Kielan representerar för övrigt inte många procent av muslimerna, så Hägglund missräknar sig. Bortåt 90 procent kommer ändå att rösta på vänsterpartierna. Kristdemokraternas vårdnadsbidrag förslår inte mot sossarnas lockbeten.

Mer om Kielan:
Imam - ett yrke som är oförenligt med svensk grundlag

28 januari 2010

Bilbränder på kyrkogård i Göteborg

Vad är det för budskap man vill förmedla när man placerar en stulen bil på toppen av en grav och tänder på? ...läs vidare >>

Obama i ett nötskal

Om ni absolut vill lyssna till "State of the Union address" finns det här.

Michelle O. är färdig att somna efter 10 minuter. De irriterande "stående ovationerna" är till för att hålla folk vakna, det är jag säker på. Det var 86 stycken.
Domare Alito ses röra på munnen och mumla "Det är inte sant" när Obama ger Högsta Domstolen en avhyvling och det kommer säkert surt efter för Alito senare. Han kommer nog att bli kallad rasist.
Video här. Alito sitter på andra raden närmast damen Sotomayor, som har mer vit krage än de andra.

Talet är vad man kunde vänta sig. Obama (eller hans talskrivare) tycks inte förstå att allmänhetens ilska är riktad gentemot hans och Demokraternas politik.
Han tycks tro att han inte förklarade Obama-care tillräckligt bra och därför protesterar man! Holy Crap! Vem försöker han lura?

Underskottet skyller han naturligtvis på Bush. Ingenting om hur underskottet fullständigt spårat ur under hans eget första år. Han talar om att "Frysa kostnader" och samma gamla skåpmat om hur han ska gå igenom budgeten rad för rad. Att det inte bara kommer att bli en gimmick a la Washington. Ja, ja...

Han predikar för folket och Kongressen om hur man ska bete sig och hur man ska samarbeta, samtidigt som han själv fullständigt har misslyckats med det. Hur kan han vara så självupptagen att han inte ser sin egen skuld?
Förklaringen till "Obama" finns här nedan, från besöket i Ohio i förra veckan. Ett rally som vi trodde skulle handla om arbete för det Amerikanska folket.



Gång på gång säger han: "Det handlar inte om mig..... det är inte om mig.... gång på gång...mig...mig...jag ..jag
Han refererar till sig själv 132 gånger!


Sanning kamouflerad som PK

"Äntligen!" är ett dubbelbottnat album från 2005 av den svenska blues- och reggaegruppen Peps Blodsband... En av låtarna är "Grannen", en riktig höjdare, inte minst musikaliskt. Om du har Spotify går det att lyssna på den där. Och texten - om den kan man verkligen säga "äntligen!" Man får väl gå tillbaka till Owe Thörnqvist för att hitta något liknande.

Hets mot generaliseringar

Vi har lärt oss att det är en dödssynd att generalisera. Det är viktigt att infoga det lilla ordet "vissa", eller "många", eller "inte alla" osv. Om man inte gör det blir man slagen på fingrarna och uppmärksamheten avleds från det man ville säga.

I frågan om hedersvåld har det nyligen visat sig hur viktigt det är att vara försiktig. Det finns inslag i den islamiska kulturen som är ytterligt sällsynta utanför den. Till exempel händer det att muslimska fäder slår ihjäl sina döttrar.

Nu har politikern Jesper Langballe i Dansk Folkeparti citerat danska Trykkefrihedsselskabets ordförande Lars Hedegaards uttalande om just detta. Och det har blivit ett himla liv över att det inte var tillräckligt inlindat och elegant, utan alldeles för generellt. Men hetsen mot dem går ju ut på att avleda uppmärksamheten från islams roll i de ruskiga hedersmorden. Varenda förnuftig människa borde begripa att Langballe och Hedegaard inte menar alla muslimska fäder.

Vissa illvilliga personer saknar humor och uppfattar vad som sägs bokstavligt. Nu generaliserade jag väl inte?

Maffiösa angrepp på rättssamhället

Kommer de danska invandrarligorna med tiden krossa Hells Angels? Vad kommer att hända sen? Vapen finns det massor av, enligt Rigspolitiet finns det 1000 ungdomar som har vapen och är registrerade som organiserat kriminella. I verkligheten finns det säkert tio gånger så många.

Den numera nedlagda bloggen "Säfflemannen" om gängkriget mellan Hells Angels och kriminella invandrargäng i Köpenhamn:

"Grupptänkandet är ojämförligt mycket mer utvecklat inom invandrarkollektiven än hos danskar i gemen. Det innebär i det här sammanhanget att medan det övriga danska samhället tar avstånd från sina (trots allt) kulturella anförvanter inom Hells Angels, så är kapaciteten - beredskapen - hos invandrarkollektivet i allmänhet för att stödja sina etniska (om än kriminella) bröder hög.

Klan- och blodsbandtänkandet är inbyggt i Mellanösterns kulturer. Det innebär att HA:s motståndare kan gömma sig i ett hav av välvilliga, om än inte allierade, så åtminstone för deras räkning halvt ursäktande vänner. De här tendenserna till förlåtande attityd gentemot extremism och kriminalitet i de egna leden har tidigare tagit sina tydligaste uttryck i stödet för islamism och jihadism i så väl i Danmark som i Västerlandet i stort."

För att inte svenskarna ska slå sig för bröstet och inbilla sig att det är bättre här:

"Envar som följer vad som händer i Sverige, vet att de i realiteten sedan länge har förlorat kampen mot tillvandrade maffioser. Insatsen för att bara hålla gängväsendet stången, är paramilitär.

Det har inte hänt i Danmark ännu, men det skall helt nya bullar i soppan, och det skal vara radikala bullar, men litet “r”. Och med det menas inte fler klubbhus och pedagoger, men en aktiv utvisningspolitik, också av folk som missbrukar ett uppnått danskt medborgarskap.

Har det blivit fast etablerat, är det en permanent plåga. Det är alltså ett före och ett efter, men ingen vet var gränsen går. Låt mig påminna om de maffiösa angrepp som redan har varit på svenskt rättsväsende, polisstationer och domare."

Om vi inte aktar oss, äter den politiska korrektheten upp oss

De flesta människor födda i Asien och Afrika som kommit till Sverige står utan jobb. Integrationen fungerar dåligt. Sen finns det en faktor till, som komplicerar saken och det är islam. Om man jämför med invandrare från Latinamerika som kommer till USA så har de också problem på arbetsmarknaden, men de är kristna och vägrar alltså inte integrera sig av religiösa skäl.

Invandringskritiska SD är inte invandrarfientliga, men vill inte ha en diktatur. Många europeiska invandrare går med i Sverigedemokraterna därför att de redan varit ockuperade en gång av kommunister och nazister och inte vill bli påtvingade ett islamiskt samhälle.

Nobelpristagaren Herta Müller har vuxit upp under kommunistdiktatur i Rumänien, lyssna till vad hon har att säga:

- Har Salman Rushdie rätt? Är islamismen den nya totalitarismen?

- Visst han har rätt.

- Kan vi inte lugna oss med att det åtminstone inte finns ett Kreml nu, inte något högkvarter? Är inte det en fördel?

- Stalin är död, ja. Gud är inte död. Partiet har ersatts med Allah och Politbyrån med mullorna.

Hon säger vidare:

"Jag skulle önska att vi använde minst lika mycket energi på att ta totalitarismen på allvar och exempelvis vara bekymrade för Israel i förhållande till den kommande iranska atommakten, som på att dyrka den heliga, vanliga anti-amerikanismen, som sätter all kritisk analys och balanserade bedömningar på stand by.

Man måste konstatera, att vi dessvärre inte vet vilket ben vi ska stå på i förhållande till den islamska totalitarismen. Vi är orienteringslösa i vårt möte med den och agerar förvirrat och i alla möjliga riktningar".
Om man vet vad förtryck är går det naturligtvis inte att hålla tyst om den hållningslösa relativism som går under namnet "multikultur", och än mindre om en totalitär ideologi som islam. I väst kostar det inget att vara anhängare av läror som kommunism, nazism och islam. En människa som vet vad det innebär att leva med åsiktskontroll och tankepolis upplever säkert västerlänningarna som naiva.

Det finns bara en kultur, och det är den civilisation vi lever i, och som har gett oss välstånd och frihet. Ordet multikultur har fått en obehaglig klang av eftergivenhet för islam. Och vad islam är för något börjar gå upp för allt fler. Förföljelse av oliktänkande, dödsstraff med mera. Ju fler imamer, moskéer och koranskolor, desto sämre integration.

27 januari 2010

Mera prat och trams

Inte ens inför sin närmaste stab, ca. 10 personer, kan han prata utan Totus. Jag undrar hur många liknande genanta bilder som existerar men aldrig publicerats? Nu när medias älskling inte är så populär längre har man börjat visa dem.

Här informerar han om den bluff vi kommer att få höra till leda. Obama ska sätta ett utgifts-stopp, Spending Freeze blir hans nya slogan!
Det är meningen att man ska "frysa" alla inhemska kostnader men anpassa dem till inflationen. Det kommer inte att gälla försvarsutgifter, "berättigade" program eller utlandshjälp.

Under kampanjen, när Mc Cain föreslog "spending freeze", gjorde Obama narr av honom och kallade det att ta "en yxa till ett problem som bara behövde en skalpell."

Detta förslag är rent strunt och enbart till för att slå blå dunster i ögonen på allmänheten.
Den del som kommer att omfattas utgör 1/8 av hela budgeten och gäller inte förrän 2011. Under förra året chock-höjde man anslagen för alla dessa program så de är 27% högre än 2008. I stället för att frysa fler höjningar kan man inte ens minska på anslagen nu, vilket vore det riktiga att göra i stället.
I reda pengar talar vi om att man kommer att hålla tillbaka 15 miljarder per år och under tiden har man ett underskott i budgeten på 1.5 triljoner. Vi talar om en minskning på 1% !
Det är som att äta tre dubbla hamburgare och beställa en coca-light för att hålla vikten nere.

Ann Coulter tycker att det enda Obama ska ägna sig åt är att skaffa en ny hund och ta tre veckor på sig att fundera på ett namn för den.


Jon Stewart undrar också

The Daily Show With Jon StewartMon - Thurs 11p / 10c
Obama Speaks to a Sixth-Grade Classroom
www.thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Political HumorHealth Care Crisis


Olycksbådande topp-till-tå-burka med nät för ögonen

Lag mot heltäckande slöja föreslås i Frankrike. Ingen burka eller niqab på skolor, sjukhus, administrativa institutioner och allmänna transporter.

Om islamiska gubbar anser sig ha rätt att bestämma vad kvinnor ska ha för kläder i Frankrike, är det väl rimligt att gubbar i det franska parlamentet tar sig rätten att bestämma vad de inte ska ha på sig?

Läs mer >>

Malmö: kommunstyrelsens ordförande lär barnen hata

Idag för 65 år sedan befriades koncentrationslägret Auschwitz. "Men nu är det slut med sorgen över koncentrationslägren och Förintelsen. Nu har muslimer i Sverige och Europa tagit över agendan och sätter upp riktlinjer för hur man ska hantera denna dag," skrev UltraV för ett år sen. Det lär bli lika illa i år, inställda fackeltåg och minnesgudstjänster.

Brandattentat mot synagogor och personhot mot judar har flerdubblats på bara ett år. Tidigare kom brotten från nazister men nu är det extremvänster och islamister som ligger bakom, eller en kombination av alla tre. Dåtidens nazister hade medlöpare i Sverige. I vår tid finns det en hel del svenskar som mer eller mindre medvetet går islamisternas ärenden.

I Malmö med 20-35 % muslimer är det inte lätt att vara jude:

"Jag och några kompisar kom gående i skolan. En kille kom fram och sa att jag skulle halalslaktas.
Hotet kom utan förvarning, säger Jacob.
– Det lät konstigt och jag försökte att inte bry mig.
En stund senare kom killen tillbaka med en kompis. Kompisen sa till Jacob att han var en jävla jude och inte skulle snacka skit.
– Han sa att vi sagt "jävla muslimer", men det var helt påhittat. Sedan ropade han jude högt flera gånger när jag gick därifrån."

Tyvärr styrs Malmö av sossar och vänsterpartister och miljöpartister, alla tre fjäskar för islamister. Det verkar inte bättre än att många muslimer röstar som de blir tillsagda av sina imamer. Utan de muslimska rösterna i förra valet hade Reepalu inte blivit vald till stadens borgmästare.

För ett år sen sa Reepalu att han tyckte att Davis Cup-matchen mellan Sverige och Israel borde stoppas, på grund av kriget mellan Israel och Hamas. Ett uttalande som legitimerade trakasserier av judar i Malmö. Därför att det verkar vara svårt för en del muslimer att skilja på svenska judar och israeliska judar. Vad som händer i Gaza är bara en förevändning för att åtlyda Koranens hemska uppmaningar.

Det är valår i år och idag på Förintelsens minnesdag flirtar Führer Reepalu vilt med sina väljare: "Israel har skapat en varböld". Ja, han hjälper verkligen till att lära barnen hata, precis som Hamas lär barnen i Gaza.

Han fanns med också med i den skränande folkmassa i Malmö som avbröt ett SD-möte med visslingar och spottloskor. Han har varit ute och demonstrerat tillsammans med AFA, Ung Vänster och allt vad de heter. Som Churchill sa, ”Framtidens fascister kommer att kalla sig anti-fascister”. Reepalu är en uppblåst, självgod och okunnig typ vars värsta skällsord är "sionism", det judiska folkets rätt till sitt land. Sådan Hamas- och Hizbollah-propaganda kommer ur sossepampens mun. Avgå.

26 januari 2010

Till och med i Indonesien.

I Djakarta har man rest en bronsstaty av Obama som 10-åring och bara en månad senare har man dragit igång en kampanj för att ta bort den.
55,000 människor har redan skrivit på en lista med krav på att statyn ska flyttas.

"Vi har diskuterat under två veckor vad vi ska göra med den".
Medlemmar av gruppen "Take Down the Barack Obama Statue in Menteng Park" säger att Obama inte har gjort någonting för Indonesien.
Statyn föreställer Obama som barn och ska representera de 4 år han bodde i landet medan hans mamma var gift med en indonesier.

"Om landets stolthet ska bevaras måste monumentet omedelbart flyttas", säger gruppens ledare. "Obama gjorde inget annat än åt och s...under den tid han bodde här."

Det faktum att Obama bodde i landet som liten och kan några ord på landets språk gjorde honom populär bland de 234 miljoner, mest muslimer som bor i landet.

Obama säger att han ska ta med sig fru och barn och besöka Indonesien detta år.


Tre år till!

I morgon är det dags för "State of the Union address" och nu sägs det att Obama har uppfunnit sig själv på nytt.
Naturligtvis kommer huvudet att som vanligt gå fram och tillbaka, som om han tittar på en ping-pong match, men innehållet gott folk, innehållet kommer att bli helt nytt!
Nu ska Obama bli populist, det som han under kampanjen så nedlåtande anklagade Sarah Palin för.
Nu ska han köpa medelklassen.

Han kommer att föreslå initiativ för att hjälpa medelklassfamiljer (ständigt detta klass-tänkande), inkluderande skatteavdrag för barnpassning, mildare återbetalningsskyldigheter vad gäller studielån och krav till arbetsgivare om obligatoriskt pensionssparande för anställda.
Han ska fokusera på "Kläm-generationen", de som kämpar med att skicka sina barn till universitet och samtidigt hjälpa sina åldrande föräldrar.
Han kommer att visa att han förstår de svårigheter en vanlig amerikan kämpar med.

Hur kommer skatteavdrag för barnpassning att hjälpa den som är utan jobb? Och om de inte har något jobb, behöver de då barnpassning?
Pengar att skära ner på återbetalning av studielånen är enklare, han har ju redan nationaliserat den biten. Det är bara genom staten man kan få studielån numera.
Vilken tur vi har, vi kan alla hjälpa till att betala det!


Varje gång jag hör Obama säga :"Låt mig bara säga, så länge jag har förmånen att tjäna som er president kommer jag aldrig att sluta kämpa för er," då vill jag bara skrika: " Sluta kämpa MOT oss"!

Om Obama tror att han kan vinna folket genom en ny populistisk personlighet och nya tomma löften väntar en överraskning.
Ilskan ute i landet är inte enbart riktad mot "giriga Wall Street" eller "giriga företag". Amerikanen är arg på en administration som kör över honom, som är uppblåst, arrogant och bara tänker på sig själv och en växande byråkrati.

Under detta första år har det helt klart visat sig hur vansinnigt det är med "kvotering". Obama skulle aldrig ha blivit vald till president om han varit en vit ung man med så lite erfarenhet som han har från både politik och affärsvärlden.
Man förde ständigt fram hur oerfaren Palin var trots att hon var guvernör och också varit borgmästare, och hon strävade bara efter att bli Vice.

Kommer detta misstag att slå tillbaka så att det blir svårare för svarta att nå höga politiska positioner i fortsättningen, även om de är kvalificerade?

Bill Clinton hamnade i blåsväder häromsistens eftersom han tydligen under kampanjen yttrat till Ted Kennedy, (om Obama,) "en sån' som han skulle ha hämtat kaffe åt oss för några år sedan"
Naturligtvis blev Clinton anklagad för rasism, men för min del tror jag att det mer handlade om Obamas oerfarenhet. "Praktikanter hämtar kaffe åt de gamla rävarna"

Bilden ovan är mycket talande. Den är från Graham Road Elementary school (jan. 19) dit Obama måste dra med sig sitt podium och två teleprompters bara för att tala till 30 stycken 11-åringar i deras eget klassrum.

------------

Enligt en update på News Busters var telepromptern där för en presskonferens och Obama använde inte den när han talade till eleverna

"The conservative blogosphere is buzzing this morning about news that President Obama relied on a teleprompter for his remarks to students at the Graham Road Elementary School in Falls Church, Virginia. And it would surely be funny if he had. But it doesn't appear that he did.
Obama held two separate sessions at the school -- the first with students and a second for the media. And while he did use two teleprompters for his comments to the media he did not use them for his discussion with the students. [...]
The White House confirmed to TWS that the teleprompters were used for his remarks to the press, not with students."

25 januari 2010

Nu är det judarna


Jag planerar en resa till Sverige under våren och ser verkligen fram emot säkerhetskontrollen!

Jag ser också fram emot att anlända till Arlanda och, liksom förra gången, mötas av en tyginsvept kvinna som på bruten svenska ifrågasätter min rätt att komma in i landet.


Passagerare är oroade över att en judisk yngling hade små lådor med bibelord, sk. tefillin och mumlar böner och planet omdirigerades för landning så att man kunde leta efter bomber.

Hallå! Det är muslimer som försöker döda oss, inte judar!

Bin Laden har tagit på sig skulden för kalsongbombaren också.
Terror-sympatiserande muslimer måste storskratta över hur framgångsrika det är och hur de kan dra i trådarna:
Ta av er skorna! Inga flaskor! Ingenting att dricka! Ingen tandkräm! Ingen babymat!

Vi vanliga passagerare har förvandlats till misstänkta kriminella och det har vi muslimerna att tacka för. Nobelpristagaren Yasser Arafat var väl den som startade det hela genom att kapa flygplan för att införa Islam i den fria världen.

Nästa gång du ser en tonåring som går omkring med en arafat-schal bara för att det är "cool", fråga honom/henne hur länge de tror att de kan andas om de hänger ett lakan över huvudet.
Alla ni som ojar er över "rasprofilering", är ni medvetna om att 92% av alla som döms som terrorister i Storbritannien är muslimer?

Alla ni som sympatiserar med Islam är ni inte det minsta oroade över all den beundran man ser för de som orsakade september 11?


Man brukade säga att självbevarelsedrift är den lag som gör att vi överlever men mycket av vad som hänt under senaste tiden i USA och västvärlden tyder på att drivkraften att överleva får stå tillbaka för politisk korrekthet.

Innan hörde man ytterst sällan talas om antisemitism i Sverige

Det pratas så vackert om "integration" men faktum är att laglösa områden växer upp i mängder av europeiska städer varje år...

I Malmö förväntar sig polisen fler vågor av antisemitiska hatbrott framöver. "Så fort konflikten ökar i Israel, ökar konflikterna i Malmö. Det händer ideligen, ideligen."

Vilka är antisemiter egentligen? Koranen och Mein Kampf är de två storsäljarna i Mellanöstern. Om den senare boken är förbjuden borde Koranen också förbjudas eftersom den också manar till mord på judar (och buddhister, hinduer, kristna...)

Oroligheter i Gaza är således bara ett svepskäl för Malmös islamister, eftersom det enligt Koranen är en religiös plikt att förfölja judar.

I Odense i Danmark skottskadades två judar som arbetade i en hårsalong. De arabiska angriparna sköt inte judarna därför att de var politiskt oeniga med dem. De sköt på dem därför att de var judar.

Nej, vi kan inte "integrera" att islam vill döda folk på grund av ras eller religion! Likaså är det grymt och orättvist att kriminalisera folks sexuella läggning. Eller att vilja döda dem som vill lämna islam. Det en universell mänsklig rättighet att slippa sådan förföljelse. Och det strider mot svensk lag. De Malmö-bor som inte kan acceptera det bör flytta till ett sharia-land.

Varför är de här om de inte vill leva i ett land med kristna värderingar om att man ska förlåta och visa sina medmänniskor kärlek och medkänsla?

Tyvärr styrs Malmö av sossar, vänsterpartister och miljöpartister som släpper in militanta muslimer i sina led och hetsar mot judar och Israel i demonstrationer och publicerar islam-nazistiska artiklar i sitt partiorgan Aftonblodet.

Av rädsla för att förlora muslimska väljare kan dessa politiker inte förmå sig till att ta öppet avstånd från antisemitism. Judar trakasseras och hotas i Malmö men inget händer.

Den socialdemokratiska hjärntvätten har gett upphov till förljugenhet, feghet, eftergivenhet och brist på civilkurage. Det fick vi bevittna för ett år sedan. På Stortorget i Malmö hölls en laglig demonstration till stöd för Israel. Mötet bombarderades med ägg och flaskor, högtalaranläggningen saboterades, och sen upplöste polisen mötet och skingrade deltagarna, i stället för att köra iväg motdemonstranterna.

Arab/muslimsk antisemitism

Vänstervåld?

Aftonbladets VD var på nattklubb i Örebro. Vid bardisken gick han till angrepp mot en vakt som han skallade i ansiktet. Han brottades ner och vakterna satte handbojor på honom.

"Händelsen påminner ju om när SSUs förra ordförande hade en holmgång med vakterna på en nattklubb i Stockholm.
Jag tror att vissa människor inte tål att vistas på höga positioner i samhället. De drabbas av hybris och blir oerhört förnärmade och kränkta när de som nu i berusat tillstånd på krogen blir behandlade ”som vem som helst”." Kommentar i HD

Ja, det är verkligen att leva som man lär, som chef för suicidaldemokratiska Aftonblodet, Sveriges största tidning.



PK-partiet i soffan



PK-partiet i soffan med sin partiledare Dan Eliasson, migrationsverkets generaldirektör, samt Mona Sahlins röda väska. Bild från Jan Millds blogg

Debatten i TV-soffan handlade om valfläsk: vad vill du ha, bidrag eller skattesänkningar, var god lägg din röstsedel. Meningen är att det ska skapa jobb. Var ska de pengarna tas? Ingen vågade nämna det uppenbara, att hejda den stora "flykting"-invandringen till arbetslöshet och bidragsberoende. Kanske de är rädda för att kulturvänstern föraktfullt skulle rynka på näsan och skicka ut sina stödtrupper Afa.

Hans Rustad har skrivit en viktig artikel på document.no där han pekar på det obehagliga faktum att vissa anser det politiskt korrekt att säga att "det var rätt åt dem", när invandringskritiker och islamkritiker råkar illa ut. Till exempel morden på Pim Fortuyn och Theo van Gogh i Holland, attackerna på Kurt Westergaard i Danmark och Hege Storhaug i Norge.

En kommentar till hans artikel, av signaturen Likeverd:

"PK: Jonathan Friedmann sa att ordet kom från Stalins Sovjet, där de inom partiet var "PK", och de utanför inte var det och därmed var deras öde beseglat. Jag har läst att ordet härrör från universiteten i USA och den likriktning som har utvecklats där. Kanske det kunde göras fler ansträngningar för att se ursprunget till ordet.

Innehåll har det absolut; underkasta dig det rådande och ställ inte obekväma frågor eller belys inte obehagliga ämnen som är en konsekvens av politiken. Om du gör det så blir det som Hans beskriver; antingen tigs det ihjäl, diskussionen urartar till de dövas dialog, eller du blir brännmärkt.

Jag skulle vilja tillägga att det har många fler allvarliga konsekvenser. Du förlorar möjligheten till arbete, karriär i det arbete du har, eller att du mobbas ut eller hotas bort från jobbet. Många törs inte närma sig dig och du blir socialt isolerad.

För att betrakta detta med en ganska stor portion galghumor kan tilläggas att det är märkligt att PK-arna; 68-or, liberalister, humanister, marxister, brödhumanister, "personligt kristna", MSM och politiker skall driva en invandringspolitik av så kallade förföljda och politiskt förföljda, som FN:s kvotflykting mullah Krekar som är efterlyst för brottslig verksamhet och terrorism, eller kriminella bankrånare, krigsförbrytare, och de som myndigheter i andra länder betraktar som terrorister, etc.

Samtidigt blir norrmän som inte är PK förföljda och hotade (Hege blev överfallen) antingen av de ovannämnda "goda" människorna eller med deras samtycke. Det är inte mycket att skryta om när du ser blodspåren av deras politik. Det är konsekvenserna som är avgörande inte mysigt prat."

Läs också: Invandringspolitik och AFA:s klappjakt på SD

Norge som "pirathamn"...

Skottlossning mot mullah Krekars lägenhet i Oslo. Svärsonen skadades lätt i armen. Gärningsmännen undkom. Från VG:

"Mullah Krekar, som är irakisk kurd, har sedan år 2006 stått på FN:s terrorlista. Han har varit ledare för en islamistisk milis i hemlandet. Till Norge kom Krekar som kvotflykting från norra Irak 1991. Han har en hustru och fyra barn. De har alla fått norska medborgarskap, något som mullah Krekar själv inte fått.

Norska myndigheter har länge velat skicka ut honom ur landet, och tillbaka till Irak. Utvisningsbeslutet blir emellertid inte genomfört förrän de norska myndigheterna kan få en överenskommelse med de irakiska myndigheterna som garanterar att Krekar inte kommer att bli avrättad eller torterad. Får de inte en sådan garanti, kommer det i konflikt med Norges förpliktelser enligt internationell rätt att skicka tillbaka honom."

Ur ett mejl från Norge till bloggen:

Många av oss undrar vad norska politiker tänkte när de utformade de internationella utlämningsavtalen. Vi har hamnat i en tragisk och låst situation: De värsta internationella terrorister, krigsförbrytare, flygkapare är regelrätt beskyddade i vårt land, medan "småfiskarna" utlämnas?
För närvarande åtnjuter cirka 6o krigsförbrytare friheten i Norge.

Upprepade domar om utvisning är i regel bortkastad tid och pengar i rättsapparaten. En krigsförbrytare kan överklaga underlaget för utvisningen i tre rättsinstanser, därefter tre nya rundor for att överklaga själva utvisningen. Vi ser för oss en överansträngd rättsapparat och hänryckta advokater…
Vi är grundligt utleda på att höra politikerna Erna Solberg och Bjarne Håkon Hanssen bedyra utvisning; de kan då omöjligt tro på detta själva?

Det spelar förresten ingen roll vad rättsapparaten kommer fram till, det blir ändå ingen utvisning så som norska politiker har ställt till det. Vi är eniga om att vi inte ska ha dödsstraff i Norge, men med vilken rätt kan vi ifrågasätta andra länders straffreaktioner? I praktiken måste mottagarlandet vara i det närmaste en blåkopia av norsk rättsapparat och då blir det hela omöjligt.

Kroatien önskar få en krigsförbrytare bosatt i Norge utlämnad, men Norge hade inte tillit till Kroatiens rättsapparat? - en ren förolämpning mot en annan suverän europeisk stat. Vi kan avkunna dom här, men det blir bara på pappret. Med krav på "110 %" bevis blir det omöjligt för oss att på avstånd framskaffa bevis från åratal bakåt.

Men vad blir resultatet av gällande regler? Varenda krigsförbrytare/terrorist får komma till Norge för optimal säkerhet och frihet när det blir för hett. Gällande praxis kommer att främja fortsatta folkmord och terror och utsätta befolkningsgrupper för ofattliga övergrepp och krig. Massmord på civila är alltså rätt, medan de skyldiga riskerar ytterst lite.
Ironiskt nog springer norska politiker runt och skriver utan invändningar på alla avtal undantaget EU-medlemskap som främjar ekonomi, fred, miljö och politisk samarbete i vår del av världen? Av och till liknar det våra folkvalda håller på med rena dårhuset.

24 januari 2010

"Råttorna lämnar båten"

Mort Zuckerman, ägare och utgivare av New York Daily News säger "att luften är på väg att går ur den uppblåsta Barack Obama". Zuckerman stödde Obamas kampanj och förlorade, enligt uppgift, cirka 40 miljoner dollar till Bernie Madoff och hans Ponzi Scheme. Zuckerman är inte nöjd med den president han röstade fram.

Han gör en del, inte så snälla, analyser i sin artikel i US News and World Report, som han också förestår. Han hänvisade till den stora mängd av Obamas TV-framträdanden som "promiskuitet", och följer upp det med "Nu står han inför den järnhårda lagen om avtagande nyhetsvärde."

Det var kanske oundvikligt att resultatet skulle bli besvikelse och det har Obama levt upp till. Han har också påskyndat besvikelsen genom sin stora mängd offentliga framträdanden.

Under de första sex månaderna gav han tre gånger så många intervjuer som George W. Bush, fyra gånger så många nyhetsintervjuer som Bill Clinton, och fler intervjuer än båda dessa tillsammans: 93 för Obama och 61 för hans två närmaste företrädare. Han medverkade i fem söndags-pratshower samma morgon, följt av gästspel på David Letterman show nästa dag; den första president någonsin som ställt upp på en nattlig komedishow. Under en vecka, klämde han in tal till USA: s Climate Change Summit, FN: s generalförsamling, FN: s säkerhetsråd, och en mängd presskonferenser.

Zuckerman övergår från Obamas person till hans politik.

Dåliga resultat. Men Obamas problem är mer än en fråga om stil. Det råder stort tvivel om sakfrågor. Han sätter upp tidsfrister som han inte kan hålla. Han meddelar att vi ska ha en strategisk översyn av Afghanistan och beskriver det som "ett krig pga. nödvändighet", för att sedan demonstrera att det inte var så noga och att han inte ens verkade engagerad i den politik som han slutligen bestämde sig för.

För att förändra politiken i Washington, lade han det centrala lagstiftande arbetet i händerna på Demokratiska kongressens ledare Pelosi och Reid, i stället för kabinettdepartementet eller Vita husets personal, vilket skapade misstro hos allmänheten. Vem kan förvånas över att alla viktiga förslag - stimulusprogram och sjuksvårdsförsäkring - urartade i ett virrvarr av förmåner och öronmärkta pengar? Ett förfarande som redan tidigare upprört den amerikanska allmänheten.

Zuckerman träffar rätt när han kritiserar Obama vad gäller lagstiftning som ingen hade tid att läsa (stimulusplan-och sjukvård). Han träffar också rätt vad gäller ekonomin och Obamas ambivalens till det verkliga problemet, "jobb, jobb, jobb" och för att han inte förstår amerikanens avsmak för "allsmäktig regering, stora statliga utgifter och stora underskott."

I stället för att koncentrera sig på jobb, jobb, jobb, bestämde han sig för att "koka havet" och satsa på allt, från omfattande hälsoreform till den globala uppvärmningen till en värld utan kärnvapen ... och The Beat Goes On ....

Detta var mer än kongressen kunde absorbera och mer än landet kunde förstå ....

Resultatet är en utbredd oro att progressiva skatter, som ska betala för denna "nanny state", kommer att förstöra framtida möjligheter för amerikaner själva och deras barn....
Följden är att det inte finns ett enda kritiskt problem som presidenten har en positiv lösning på.

Endast en minoritet av amerikanerna tror nu att presidenten kommer att fatta rätt beslut för landet.

Klicka här för att läsa hela artikeln.


Ett bättre Mellanöstern


Ironin i den här bilden är att de förmodligen kommer att åstadkomma detta själva.
Det är inte min idé, jag fick den från STORMBRINGER .

Hellre träffa bredvid än inte alls träffa

Från Tyskland berättas att en 12-årig turkisk flicka Meryem Sökmen har tagit livet av sig med sin fars kalaschnikow. Hon sköt sig själv tre gånger i huvudet!!!

Är det ens teoretiskt möjligt?

Pi-news via Spydpigen

En klåfingrig man som gillar planekonomi

Bilden hämtad här

Barbie ska bytas ut mot icke-kapitalistiska dockor, har Venezuelas president Hugo Chávez bestämt. En klåfingrig man som gillar planekonomi. Hans trovärdighet undergrävs dock av att hans anhängare bland de fattiga drabbas av den höga inflationen i landet. Så vad gör Chávez för att hålla nere priserna?

"Ja, om butiksinnehavare höjer priserna så exproprierar staten helt enkelt butiken. I viss mening är det ju ett mycket effektivt sätt att nationalisera affärerna, för vad är alternativet? Att gå i konkurs? Att han menar allvar har han redan visat genom att socialisera den fransk-ägda butikskedjan Exito. Den franska kedjans affärer övertas nu av den nya, statligt ägda kedjan.

Man ger de rika och företagsamma skulden för allt dåligt, man försöker stoppa kritik mot regimen, ändrar grundlagar till förmån för de som har makten, och man börjar nationalisera allt som påminner om en framgång. Logiska steg mot en latinamerikansk, kommunistisk diktatur."

Punditokraterne

Kriget mot de "otrogna". Terrorism är bara ett av vapnen.



2010 är året då profeten Hesekiels grav utanför Bagdad blir skändad. På graven finns inskriptioner på hebreiska och en ark där en Torah visades för århundraden sedan. Efter påtryckningar från islamister håller Iraks Antiquities and Heritage Authority på att radera hebreiska ord, ta bort hebreiska ornament, och planerar att bygga en moské ovanpå graven.

Och vi i väst är för artiga, för 'politiskt korrekta', och kanske för fega att säga särskilt mycket om det.

Vilken vidrig lära som lär ut att historien börjar med Muhammed och att allt som fanns tidigare tillhör "mörkrets tid" och ska suddas ut.

Påminner om stalinismen där man retuscherade gruppbilder på makthavarna och bytte ut deras ansikten vartefter de blev arkebuserade. Eller det marxistiska projekt som pågår i Sverige, där historien skrivs om i syfte att indoktrinera intet ont anande skolbarn.

Välfärdsstaten ett pyramidspel

Sedan moderaterna blev det "nya arbetarpartiet" är det svårt att se någon skillnad på de politiska blocken. Men för all del, det finns gradskillnader i helvetet. En rödgrön regering (bilden) kommer att gräva djupt i plånböckerna. De vill avskaffa jobbskatteavdraget som ger en skattesänkning på runt 1600 kronor i månaden för en person som tjänar 25.000 kronor.

Läs vidare >>

23 januari 2010

Köp svenskt om du skall köpa kött

I skuggan av den nyligen avslöjade vanskötseln av svenska grisar, kan det låta meningslöst att mana folk att köpa svenskt kött för djurens skull. Men man skall betänka att det trots allt är en skillnad mellan en situation där illgärningar och plågeri begås mot gällande lag, och sådana som begås utan att man bryter mot lagen.

Att jämställa de missförhållanden som finns hos en del svenska uppfödare och slakterier, med situationen i de länder där halal- och kosherslakt utan bedövning är tillåtet, är lika intelligent som att säga att "även svenska män slår sina fruar" då man försöker bortförklara det systematiserade kvinnoförtryck i islams namn som pågår i flera nationer.
Det är INTE skit samma!


När det gäller halal/kosher-kött ser vi just en sådan skillnad då det gäller Sverige i förhållande till de andra EU-länderna. Detta görs tydligt i den SvD-artikel som idag 2010-01-23 avslöjar att vi som konsumenter inte verkar kunna få någon information om hur djuren slaktats då man köper importerat kött:

"Vanligt nöt- och lammkött som säljs i butiken eller serveras på krogen kan komma från djur som slaktats rituellt utan bedövning. Kunderna får inget veta och när SvD ringde runt till landets största grossister kunde ingen presentera dokument som visar att de kontrollerar hur djuren slaktas. Sverige är det enda EU-land där det är förbjudet att avliva djur utan föregående bedövning, vilket sker med slaktmask eller elchocker. I övriga EU är det lagligt att skära strupen av fullt medvetna djur och låta dem förblöda."

I artikeln redogör Åke Rutegård, VD för KCF, hur det vidriga djurplågeriet går till:

"–Obedövad slakt är kvalificerat djurplågeri. Jag vet för jag är en av få svenska veterinärer som jobbat på ett slakteri i Nordafrika som använde metoden, säger Åke Rutegård. Han beskriver hur obedövade kor stängs in i en ställning som mest liknar en torktumlare, vänds upp-och-ned på ett för kor helt onaturligt och plågsamt sätt, för att slutligen få strupen avskuren.

–Det är inget litet snitt, som en del försöker göra gällande. Det handlar om ett jättestort operativt ingrepp utan bedövning. I alla andra sammanhang skulle jag som veterinär omedelbart bli fråntagen min legitimation om jag gjorde något liknande. Trots att nerver, artärer, mat- och luftstrupe skärs av kan djuret vara vid medvetande flera minuter. Kniven når inte två stora artärer bakom halskotpelaren som fortsätter att pumpa upp blod i djurets hjärna. En fransk kartläggning visade att det tog upp till elva minuter innan djuret dött av blodförlust. I genomsnitt tog det 4–5 minuter.

–Man kan se på ögonens rörelser att djuret är vid medvetande. Ofta försöker de råma, men kan inte då luftstrupen är av. Har man sett det så är det inte något man glömmer, säger Åke Rutegård."

När man köper kött bör man så ofta som möjligt försöka kolla ursprungslandet och satsa på svenskt. Kan man dessutom köpa kött från djur som har levt någorlunda värdigt innan de slaktades, så är det såklart bra också.

Och till er som anser att värnande om djuren, på något sätt skulle parasitera på värnandet om människor, vill jag bara säga att ni är ute och cyklar. Extremister finns både bland köttätare och veganer (och alla varianter däremellan). Ibland kan de fundera fram hårresande slutsatser om hur vi som individer bör handla i förhållande till annat levande. I praktiken vet de flesta av oss vad som är någorlunda rimligt bara genom att ta hänsyn till vår empatiförmåga. Det är bra nog!

Affes Statistik-blogg
Thoralf Alfsson
Thoralf Alfsson
Gunnelas Blogg
SD-Djurskydd
EKP

Politiskt Inkorrekt
SvD SvD SvD SvD SvD Smp