29 januari 2010

Att kacka i eget bo är en lönsam affär

"En författare vid namn Carsten Jensen har fått sin belöning för att baktala Danmark, danskarna och allt danskt: 75.000 dollar av en fond som mycket, mycket träffande kallar sig Olof Palme.

Han ska ta emot sina 30 silverpenningar i den svenska Riksdagen," berättar Skjoldungen på Hodjas Blog.

Läs här vad Jensen kommer att berätta för lämlarna, jag menar riksdagsmännen.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Kommentar av Liva

http://snaphanen.dk/2010/01/30/udlicitering/

“Jensen fick Palmepriset ur Lisbet Palmes hand”

Svigter venstrefløjen ikke netop egne potentielle vælgere og tilhængere ved at give priser til kunstnere – kulturpersonligheder – der ikke anerkender at også venstrefløj i klassisk forstand – f.eks. ligestilling og religionskritik – er et specifikt vestligt; nordisk og dansk, svensk, fransk, tysk og engelsk fænomen? Svigter venstrefløjen ikke netop ved at give priser til kunstnere – og kulturpersonligheder – der stort set kun kritiserer og revser vestlig kultur – men ikke ikke-vestlig kultur – usanset hvad den så indeholder? Det mener jeg.

Samtidig med at kunstnere og kulturpersonligheder der er karakteristiske ved kun at kritisere vestlig kultur – selvom ikke-vestlig kultur kræver og også nu præger mere og mere af vores del af verden – får priser, så ser vi nu at selv ude i danske provins folkeskoleklasser er der nu klasser hvor piger stort set alle har islam kønsuniform tørklæde på og når disse klasser skal stille op til fotografering, så er det sådan at fotos er kønsopdelt i den forstand at de tørklædeklædte piger står i den ene side, mens drengene – både danske og indvandrerdrenge pænt stiller sig op i den anden side. Kønsapartheid – og islam mission – er i stigende grad en del af folkeskolen i Danmark. Og folkeskolelærere ser pænt på. Og det gør den lammede – og tavse – venstrefløj ligeså. Det er islams normer og dogmer der præger flere danske folkeskoleklasser nu. Hvor blev den vestlige, venstreorienterede, og frigørende kultur af? Hvor blev den vestlige fleksibilitet, åbenhed, sekularisme af på venstrefløjen?

Venstrefløjen er blevet stok islam– og kønskonservativ og det ses på hvem venstrefløjen giver kunstner priser. Venstrefløjen har mere eller mindre mistet sin ret til at kalde sig venstrefløj, har den ikke? Det mener jeg. Islamborgerlig er store dele af venstrefløjen endt som.

Som en hollænder har sagt, så er venstrefløjen blevet islamafhængig. Hvad med at venstrefløjen gør sig fri af islam igen? Tør den det? Kan venstrefløjen efterhånden det? Vil den?

Hvad blev der af Vesten i venstrefløjen?

Lilli sa...

Sådant ger inga bonuspoäng i Dk... Till och med kulturradikala Politiken sågar honom:

http://politiken.dk/kultur/article890978.ece

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.