17 januari 2010

Borgerlig valallians eller sossestyre för eviga tider

"Hur många tror att Sverige hade klarat sig bättre genom finanskrisen med Lars Ohly som finansminister istället för Anders Borg?"

Enligt den senaste opinionsundersökningen skulle Centern och Kristdemokraterna inte klara 4-procent-spärren och åka ut ur riksdagen. Dags att sluta med revirstriderna på Stureplan, dags för gemensamma valsedlar!

"Det finns en sista respit", skriver Per Dahl. "Domen från Sveriges borgerliga väljare över Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Maud Olofsson och Göran Hägglund kommer att bli mycket hård om inte dessa fram till 15 april lyckas få fram gemensamma alliansvalsedlar till årets riksdagsval."

Men alla resonerar inte så. Det finns de som inte tycker att det gör något om Centern och/eller Kristdemokraterna trillar ur riksdagen, för då kan övriga borgerliga partier bilda samlingsregering tillsammans med Sossarna, som i Tyskland. Inbillar de sig. Hellre det än att svenska folket skulle få ett ord med i laget.

Sverigedemokraterna ska inte få bli vågmästare i riksdagen, det är vad dessa förrädare vill. Sverigedemokraterna ska hållas utanför makten på det att massinvandring och islamisering ska kunna fortsätta obehindrat. Och vi vet vilka dessa tillvandrade väljare röstar på. Vi kommer att få sossestyre för eviga tider!

Bild: Skämmighetsfaktorn

9 Kommentarer:

LP sa...

"...då kan övriga borgerliga partier bilda en samlingsregering tillsammans med Sossarna..."

Detta skulle man kunna kalla demokratins död. Eller åtminstone ideologiernas död.
Möjligtvis skulle den enda tillåtna ideologin i så fall vara den dom föreskriver att SD aldrig, till vilket pris som helst, skall få något att säga till om på riksnivå.

Otänkbara allianser sluts för att denna rabiata anti-SD ideologi skall fungera. Snart ser vi kanske borgare och sozzar hand i hand med varandra och hand i hand med antidemokratiska islamist- och kommunistpartier. Allt i anti-SD-andans namn.

Motståndet mot SD blir alltmer irrationellt och fanatiskt, eller skall man kanske kalla det fundamentalistiskt?

LP sa...

Frågan är vilket som är mest motbjudande; S demontering av Sverige i "solidaritetens" och multikulturalismens namn, eller alliansens demontering av Sverige i den fria marknadens och globaliseringens namn.

Effekten är skit samma och de enda som kommer undan är de som antingen har så mjuk ryggrad att de lyckats åla in sig i den politiska maktens korridorer, strunt samma vilka korridorer, och de som har så mycket pengar att de kan köpa sig fria från mångkulturalismens fröjder genom gated communities, privata vaktbolag och annan köpt avskiljdhet.

Jag hoppas att SD lyckas balansera mellan dessa båda ytterligheter och varken faller i den socialistiska fällan eller i den cyniska extremt marknadsliberala fällan där ALLT kan köpas för pengar (även landet Sverige).

LP sa...

Vid närmare eftertanke kan man nog kalla motståndet mot SD kort och gott för Sverigemotstånd.

World traveller sa...

Nyanlaenda muslimer har mer att saega till om i Sverige aen vad svenska folket har.

Knute sa...

Alliansen för sossepolitik men mer kompetent. Finansminister Anders Borg är duktig på att balansera, tar lite här, och ger lite där. Om regeringen får sitta kvar räcker statens kassa lite längre och får vi behålla välfärdssamhället lite längre.

Knute sa...

"Hur många tror att Sverige hade klarat sig bättre genom finanskrisen med Lars Ohly som finansminister istället för Anders Borg? Att Mona Sahlin hade varit bättre än Fredrik Reinfeldt som EU:s ordförande? Eller att Sverige hade varit bättre rustat för en vargavinter och en nedläggning av Saab med Maria Wetterstrand som näringsminister med ansvar för energipolitiken?"

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/opponerar-de-inte-slutar-de-som-opposition_4099639.svd

Naivtive sa...

Allt detta manövrerande för att åsidosätta folkets vilja. Tankarna går till Iran och det våld som oroligheterna skapar där. Vi närmar oss de värsta exemplen även i denna del av världen. Folkhem, my ass.

Hednamissionen sa...

Inget i världen kan få mig att rösta på något av riksdagspartierna. Samtliga dessa partier har svikit demokratin.

Inte en enda representant för dem, undantaget Johan Pehrson i folkpartiet, har tagit avstånd från det grova vänstervåldet mot Sd. Vad är det om inte ett svek mot demokratin?

I en norrländsk stad bildade SSU och MUF kedja mot Sd.

Jag tycker Dansk Folkepartis krav om internationella valobservatörer inför höstens val har mycket som talar för sig.

Knute sa...

"Sedan jag anslöt mig till SD har mitt liv förändrats. En gammal vän sade upp bekantskapen, men fler kom och fattade i löndom min hand. Vi är med dig, men vi vågar inte visa det öppet. Detta utspelar sig i Sverige 2010. Ett land som anser sig ha världsrekord i demokrati.

Vi i SD Solna-Sundbyberg sammanträder på hemliga platser på grund av hot från AFA. Vi lever som motståndskämpar i ockuperat land. Men vi är inte ockuperade av främmande makt, utan svenskar som tillhandagår främmande intressen (läs extrem islamism). Quislingar mot det svenska folket, helt enkelt.

Jag sparkades från Historiska Media. Mina artiklar som tidigare togs in i DN, SvD, Expressen och Aftonbladet refuseras numera. Inte ens lokaltidningen tog in ett vänligt genmäle, fastän jag hade angripits av (s)."

"Sedan jag gick med i SD har positiva kommentarer, ja ibland t o m hyllningar, inkommit från två generaler, tre överstelöjtnanter, en kommendörkapten, två majorer, fem kaptener och två löjtnanter samt två polisbefäl.

Min son (18) rapporterar starka sympatier för SD bland hans jämnåriga ungdomar. Stödet från assimilerade utlandsfödda i bekantskapskretsen (Finland, Laos, Rumänien, Serbien, Thailand, Turkiet och Österrike) är starkt."

Läs mer på Stellan Bojeruds blogg:

http://mopsen.wordpress.com/2010/01/18/motstandsman-i-eget-fadernesland/

Tips-tack till Fröken Sverige:

http://imittsverige.blogspot.com/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.