05 januari 2010

En bomb och en koran?

Oh Nej, det kan inte vara så!

I Texas hittade man en bomb tillsammans med en koran! Det måste vara en fälla som arrangerats av CIA för att ge muslimer dåligt rykte.5 Kommentarer:

Anonym sa...

Islams rygte kan ikke blive værre, end det allerede er.
Og hvem tager muslimske organisationer højtideligt, når de tager afstand fra muslimers ugerninger?
Det gør ingen, vi er så vante til deres løgne og bortforklaringer.

falkeøje

Anonym sa...

Mja, nog för att verkligeheten har visat att religiösa och då särskilt muslimer har väldigt lätt att tolka sin religion så att den passar deras syften, men att spränga en koran är nog så haram att inte ens den mest efterblivna terroristen gör så. De behöver inte skrämmas med koranen, de vet att de flesta terroristattacker kopplas till koranen hursomhelst. De har själva marknadsfört koranen så att kuffar ska känna rädsla.

Mitt stalltips är att det är nån mindre begåvad redneck som varit i farten.

LP sa...

Den farligaste bomben i sammanhanget var nog trots allt koranen. Värre vapen finns knappast om man vill kämpa mot upplysning, demokrati och frihet.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Systern till somaliern beskyller PET för dådet. Se Snaphanen för videon om ni vill.

Ann-Marie sa...

Det är som vanligt vi onda västerlänningar som ligger bakom allting. Det är allt vårt fel! Och vi får skylla oss själva för att vi driver musslorna till att göra alla dessa hemska terrordåd. Fy på oss!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.