25 januari 2010

Innan hörde man ytterst sällan talas om antisemitism i Sverige

Det pratas så vackert om "integration" men faktum är att laglösa områden växer upp i mängder av europeiska städer varje år...

I Malmö förväntar sig polisen fler vågor av antisemitiska hatbrott framöver. "Så fort konflikten ökar i Israel, ökar konflikterna i Malmö. Det händer ideligen, ideligen."

Vilka är antisemiter egentligen? Koranen och Mein Kampf är de två storsäljarna i Mellanöstern. Om den senare boken är förbjuden borde Koranen också förbjudas eftersom den också manar till mord på judar (och buddhister, hinduer, kristna...)

Oroligheter i Gaza är således bara ett svepskäl för Malmös islamister, eftersom det enligt Koranen är en religiös plikt att förfölja judar.

I Odense i Danmark skottskadades två judar som arbetade i en hårsalong. De arabiska angriparna sköt inte judarna därför att de var politiskt oeniga med dem. De sköt på dem därför att de var judar.

Nej, vi kan inte "integrera" att islam vill döda folk på grund av ras eller religion! Likaså är det grymt och orättvist att kriminalisera folks sexuella läggning. Eller att vilja döda dem som vill lämna islam. Det en universell mänsklig rättighet att slippa sådan förföljelse. Och det strider mot svensk lag. De Malmö-bor som inte kan acceptera det bör flytta till ett sharia-land.

Varför är de här om de inte vill leva i ett land med kristna värderingar om att man ska förlåta och visa sina medmänniskor kärlek och medkänsla?

Tyvärr styrs Malmö av sossar, vänsterpartister och miljöpartister som släpper in militanta muslimer i sina led och hetsar mot judar och Israel i demonstrationer och publicerar islam-nazistiska artiklar i sitt partiorgan Aftonblodet.

Av rädsla för att förlora muslimska väljare kan dessa politiker inte förmå sig till att ta öppet avstånd från antisemitism. Judar trakasseras och hotas i Malmö men inget händer.

Den socialdemokratiska hjärntvätten har gett upphov till förljugenhet, feghet, eftergivenhet och brist på civilkurage. Det fick vi bevittna för ett år sedan. På Stortorget i Malmö hölls en laglig demonstration till stöd för Israel. Mötet bombarderades med ägg och flaskor, högtalaranläggningen saboterades, och sen upplöste polisen mötet och skingrade deltagarna, i stället för att köra iväg motdemonstranterna.

Arab/muslimsk antisemitism

2 Kommentarer:

Knute sa...

Går det längre att hålla pro-israeliska demonstrationer i Malmö? (Eller Oslo som varit med om samma sak). Invandringen fortsätter obehindrat och med den antisemitism och annat.

Nicolai Sennels skriver:

"Laglösa muslimska områden växer upp i mängder europeiska städer varje år...

På många ställen i Västeuropa har man idag så kallade no-go zoner. Här varnas ickemuslimer mot att skylta med ickemuslimska religiösa symboler och icke-islamska aktoriteter blir ständigt bortjagade genom stenkastning...

Droppen som kommer att få radikala imamer, gängledare och den allmänna folkstämningen i de muslimska områdena att koka över...

Vi såg det under vinterlovet 2008, då de första muslimska kravallerna såg dagens ljus i Danmark. Hundratals anlagda bränder och stening av polis och brandväsen – för att muslimerna på Nörrebro kände sig hetsade av polisens ökade patrullering, en lite för grov arrestering av en äldre muslimsk man nära Blågaards Plads och återpubliceringen av Muhammedteckningarna några dagar senare...

Den ideologi, som i dag dyrkas av våldsamma muslimer i Irak och Afghanistan i dag, har kommit till Danmark. Det är bara en tidsfråga innan vi börjar höra nyhetsuppläsarna berätta om en ”obehaglig utveckling i gängkriget”...

En stat kan inte hålla sig med ett eget litet Waziristan med mäktiga fanatiska imamer, lager av vapen och terrorbomber, terrorister, och stora organiserade grupper av våldsverkare Och vapen finns det massor av:

“Knap 1.000 unge er under våben og registreret som organiseret kriminelle hos Rigspolitiet. Man kan formentlig gange det tal med ti, hvis man vil vide, hvor mange disse organiseret kriminelle kan trække på.“

Läs det hela här:

http://blogs.jp.dk/kulturkloeften/2009/11/29/3-verdenskrig-sadan-bliver-den/

svensk översättning:

http://imittsverige.blogspot.com/2009/11/nicolai-sennels-tredje-varldskriget-sa.html

Anneli sa...

Inte direkt obekant och det har pågått länge Frå börjam med svenska judehatare, som ringer upp mnniskor med, för dem judiska efternamn och hotar dem, i synerhet deras ungdomar. Ibland träffar de rätt men oftast fel.

Trakasserier av judiska ungdomar och numera även kristna som bär religiösa symboler är inte ovanliga i Stocckholms tunnelbana. I Uppsala mfl stder förekommer att taxiförare som är muslimer vgrar att ta emot judiska kunder om de an identifiera dem.

Det som hänt och händer i Malmö, är en upptrappning, som kommer att sprida sig över landet.

OCH våra egna antisemiter, inte enbart, nazister, vädrar morgnluft

Det värsta i Malmör var stenkastningen på en nttioårig Förintelseöverlevare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.