24 januari 2010

Kriget mot de "otrogna". Terrorism är bara ett av vapnen.2010 är året då profeten Hesekiels grav utanför Bagdad blir skändad. På graven finns inskriptioner på hebreiska och en ark där en Torah visades för århundraden sedan. Efter påtryckningar från islamister håller Iraks Antiquities and Heritage Authority på att radera hebreiska ord, ta bort hebreiska ornament, och planerar att bygga en moské ovanpå graven.

Och vi i väst är för artiga, för 'politiskt korrekta', och kanske för fega att säga särskilt mycket om det.

Vilken vidrig lära som lär ut att historien börjar med Muhammed och att allt som fanns tidigare tillhör "mörkrets tid" och ska suddas ut.

Påminner om stalinismen där man retuscherade gruppbilder på makthavarna och bytte ut deras ansikten vartefter de blev arkebuserade. Eller det marxistiska projekt som pågår i Sverige, där historien skrivs om i syfte att indoktrinera intet ont anande skolbarn.

2 Kommentarer:

Anna sa...

Dick Harrison har ju initierat skrivandet av en ny svensk historia som inte ska kunna "utnyttjas" av SD, men på Historiska museet har man visst redan börjat.

http://www.historiska.se/historia/jarnaldern/vikingar/

Det är tydligen mycket viktigt att vi inte får för oss att vi har en gemensam historia som folk och land som går tillbaka i tiden. Nej, vikingarna var inte våra förfäder. De var bara ett fenomen som råkade befinna sig här för några sekler sen.

Ann-Marie sa...

Och dom vet mer om hur det var, för att...!!!??? Dom var där??? Eller? Intressant hur man tycker att historien ska omskrivas ju längre i framtiden man kommer... hur är man funtad när man tänker så?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.