08 januari 2010

License to kill

På nyårsafton för ett år sedan, försökte en arab mörda två israeler som arbetade i en hårsalong i Odense. Den ene blev skjuten i handen, den andre i benet.

Nu har polisen fått upplysningar om att mannen som sköt hade fått 60.000 kronor för sin ogärning, och att han hade valts ut därför att han är dansk medborgare. En agent som skaffat medborgarskap i rätt land för att kunna döda utan att riskera dödsstraff eller utvisning.

En kommentar på Uriasposten:

"Gärningsmännen har knappast använt ens två minuter för att ta reda på vilka politiska åsikter dessa judar hade. Det finns ingen anledning att blanda in muslimers egna högtflygande politiska rationaliseringsförsök i detta: Muslimerna sköt inte judarna därför att de var politiskt oeniga med dem. De sköt på judarna därför att de var judar."

Snaphanen:

"27-åringen, som nu är åtalad för mordförsök på två israeler, var det perfekta exemplet i en utbildningskampanj. 'Du väljer själv hur ditt liv ska levas'. Med dessa ord presenterade Odense kommun 2003 den då 22-årige WF på en webbplats som uppmanade ungdomarna att skaffa sig en utbildning.

Längtan efter positiva exempel på 'integration', på 'att det är på rätt väg', på bekräftelse att 'de är inte så olika oss' är oändlig. Och när längtan är så genomgripande, och verkligheten som alla kan se rör sig i motsatt riktning, ja, då försvagas den kritiska förmågan. 'Integration" går ofta baklänges. Så nöjer man sig med vackra ord. Och tänk bara på detta:

Det är bara för att den här killen gick till sådana ytterligheter som det går att skåda det ynkliga självbedrägeriet. Om han inte hade gjort något brottsligt, skulle någon då någonsin ha frågat om det var en bra idé att ge medborgarskap till en judehatare och förespråkare för mord på olydiga kvinnor?"

2 Kommentarer:

MS sa...

Lite off topic

Flera av dom s k flyktingbarnen i Vellinge har skickats tillbaka till bl a Grekland och Malta. Varför? Därför dom var över 18 år. Vilken övererasking! Har ni läst om detta i media? Of course not!

Till alla "humanister". Ni behöver inte oroa er. Det fylls på med flera skäggbarn. Den ansvariga för skäggbarnens skolgång säger rakt ut "att några är rena analfabeter" Det är bara att sätta sig ner och räkna på hur mycket det kommer att kosta att ens få upp dom till en grundskolenivå. Men det har vi ju tydligen råd med anser våra politiker.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

När Cornelis kom hit i början av 50-talet så lärde han sig svenska på några månader tack vare kompisar och Fantomen. På 60-talet när jag var barn så fick vi några juggar i klassen. Dom lärde sig också svenska på några månader och märk väl, det fanns inget SFI på den tiden. Vet ej när SFI kom till men gissar andra halvan av 70-talet eller början av 80-talet, batikens guldålder. Problemet med dom vi får hit nu är den ingrodda inaveln. Det enda vi kan göra är att ett gott råd från självaste "kungen". Return to sender...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.