27 januari 2010

Mera prat och trams

Inte ens inför sin närmaste stab, ca. 10 personer, kan han prata utan Totus. Jag undrar hur många liknande genanta bilder som existerar men aldrig publicerats? Nu när medias älskling inte är så populär längre har man börjat visa dem.

Här informerar han om den bluff vi kommer att få höra till leda. Obama ska sätta ett utgifts-stopp, Spending Freeze blir hans nya slogan!
Det är meningen att man ska "frysa" alla inhemska kostnader men anpassa dem till inflationen. Det kommer inte att gälla försvarsutgifter, "berättigade" program eller utlandshjälp.

Under kampanjen, när Mc Cain föreslog "spending freeze", gjorde Obama narr av honom och kallade det att ta "en yxa till ett problem som bara behövde en skalpell."

Detta förslag är rent strunt och enbart till för att slå blå dunster i ögonen på allmänheten.
Den del som kommer att omfattas utgör 1/8 av hela budgeten och gäller inte förrän 2011. Under förra året chock-höjde man anslagen för alla dessa program så de är 27% högre än 2008. I stället för att frysa fler höjningar kan man inte ens minska på anslagen nu, vilket vore det riktiga att göra i stället.
I reda pengar talar vi om att man kommer att hålla tillbaka 15 miljarder per år och under tiden har man ett underskott i budgeten på 1.5 triljoner. Vi talar om en minskning på 1% !
Det är som att äta tre dubbla hamburgare och beställa en coca-light för att hålla vikten nere.

Ann Coulter tycker att det enda Obama ska ägna sig åt är att skaffa en ny hund och ta tre veckor på sig att fundera på ett namn för den.


1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Resten av världen börjar ju dra öronen åt sig vad beträffar den nuvarande administrationens spenderande av lånade och tryckta pengar....

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.