02 januari 2010

Mordförsök på tecknaren Kurt Westergaard

Skottlossning hos muhammedtecknaren Kurt Westergaard - somalisk man anföll med yxa. Visst är islam fredens religion... Polisen sköt yxmannen i armen och benet.

Påminner om den nigerianske kalsongsprängaren, ännu en galning. Beror mordlystnaden och dödsföraktet på de sexuella frustrationer som deras "religion" skapar?

Enligt PET (Politiets Efterretningstjeneste) har gärningsmannen nära band med den somaliska terroristorganisationen al-Shabaab och al-Qaida-ledare i Östafrika, liksom han misstänks för att ha varit inblandad i terroristverksamhet där. De gripna har också varit en del av ett terror-nätverk i Danmark.

Den 28-årige somaliern som försökte mörda Kurt Westergaard, växte upp i Aalborg.

Document.no: "Vi ser att vi står inför en fiende som inte ger upp, som är lika oförsonlig som någonsin. Den stora skillnaden är att den muslimska befolkningen i Europa ökar rekordartat. Det skulle vara helt förödande för integrationen, om en person som Westergaard dödades. Det skulle demonstrera för muslimer att islamisterna är starka och att det västerländska samhället inte kan skydda varken konsten eller konstnären."

En kommentar av MS, "Ett axplock ur veckans "Fredens religion"-skörd:

Flygattentatet. En nigeriansk muslim/islamist

Dådet i Finland. En svartsjuk muslim

Attentatet mot Kurt W. Några galna somalier, muslimer/islamister

Flickan i Malmö. Ev bortrövad till sin muslimska far. Från sin muslimska mamma som släpar ut en 4-åring när hon borde vara hemma och sova! Notera att AB i vanlig ordning försökte mörka att det handlar om muslimer. Dom skrev först att flickan var ljushårig. Allt för att inte låta någon skugga falla över våra kära invandrare. Stackars lilla tjej!

Moskén i Malmö. Troligtvis ett internt bråk mellan muslimer men som vanligt så är det vi superrassar till svenskar som får skit för detta. Moskén som Khaddaffi äger. Ha ha Sverige börjar verkligen bli landet Absurdistan!

Osv osv. Fredens religion börjar få allvarliga imageproblem och jag tycker att det nu är dags att spotta ut islamgiftet från den fria världen en gång för alla!"

Den 31 januari 2010 kommer ytterliggare ett seminarium om islam hållas, denna gången i Stockholm. Talare:

Farshad Kholghi är en dansk-iransk debattör, skådespelare och föreläsare.
Nicolai Sennels, en dansk psykolog som nyligen kom ut med boken "Bland kriminella muslimer".
Kuel Jok, en kristen sociolog från södra Sudan, arbetar och bor i Finland.

Anmälan görs genom att maila Kent Ekeroth

27 Kommentarer:

Veritas sa...

Synd att polisen missade...

Anonym sa...

Nu bör ALLA tidningar i ALLA demokratiska länder Publicera hans teckningar igen, och ige, och igen. Vi har faktiskt (fortfarande) pressfrihet, demokrati, yttrandefrihet mm.

Vi måste snart störta regmimerna i SaudiArabien, Iran och Syrien som är de störta exportörerna av terror och Islamism idag.

Rösta på SD om du vill överleva på lång sikt.

/UllaBella

Magnus sa...

Är det inte underligt att anhängare av "fredens religion" dagligen skapar rubriker i dagstidningarna? Ta bara t.ex. "kalsongsprängaren", självmordsbomben mot volleybollmatchen (!) i Pakistan, självmordsbomberna i Irak och nu mordförsöket mot den danske tecknaren. Många påstår att dessa dåd endast utförs av extrema islamister men vem minns inte bilderna från mellanöstern där kreti och pleti firade på gatorna när 11 Septemberattentaten utfördes eller när kreti och pleti stormade Danmarks ambassad i Damaskus, Syrien.

Jag blir mer och mer övertygad om att väldigt många muslimer känner ett mindervärdeskomplex med tanke på hur underutvecklade deras hemländer, kultur och tekniska framsteg är. För att samla folket och skapa något att vara stolt över så startar man ett krig mot västvärlden. Tänk bara på hur Hitler demoniserade judarna och fick ett helt land att dra ut i krig. Muslimerna är inte mycket bättre (de hatar dessutom också judar).

Islam är sedan dagen ett en våldsam och aggressiv religion med ursprung i en våldsam och aggressiv del av världen (arabvärlden). Motbevisa mig gärna.

Berit sa...

Detaljer och länkar här från
uriaposten

LP sa...

Det vore kanske en idé att upprätta en slags databas där man listar våldsdåd som utförts i islams namn.
Kanske något som vi kan ha som en underblogg till EKP och Kulturvänster Knute och Berit? Man kan hämta in tips via kommentarer och ge varje fall en beskrivande rubrik och datum som en vanlig bloggpostning.

Kanske finns redan?

Berit sa...

LP. för några dagar sedan hittade jag en sida som listade detta, tror det var Daniel Pipes men jag vet inte var den är nu. Där fann jag att bara under de två (2) senaste månaderna år 2009 , har det förekommit 233 attacker (mest bomber) utförda av muslimer och 1331 personer dödades. Hur många som skadats orkade jag inte räkna.

LP sa...

Stack emellan och letade lite med utgångspunkt från ditt tips Berit. Hittade en del intressant:

http://www.thereligionofpeace.com/index.html#Attacks

http://www.danielpipes.org/blog/2009/05/a-history-of-muslim-terrorism-against-jews-in-the-united


WikiIslam kände jag inte till! De beskriver sig så här:
"WikiIslam is a community edited web site where opinions critical of Islam are not censored for achieving a 'neutral point of view' (NPOV)."
Se deras lista andra informationssidor om islam som kan vara intressanta:

http://www.wikiislam.com/wiki/List_Islam

Sen har vi ju faktist Wikipedia (bläddra ned ganska långt):

http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_terrorism

-------

Skall smälta detta och fundera över om det kunde vara bra med en svensk lista?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Listar inte religionofpeace.com en bodycount sedan 9/11 eller nåt liknande?

Vivian sa...

Vivian sa ....

Det är bemärkelsesvärdigt, att varje gång den danska polis ska tvångsinlägga en psykiskt sjuk dansk, som sätter sig i motvärn, blir mannen skjuten til döds.
Det är ju inte så lätt att pricka rätt i en upphetsad situation .. eller ...
Det är i varje fall mycket sällan, att polisen drar vapen mot muslimska våldsmän,och när dom inte har annat val, visar det sig, att dom är riktigt duktiga till att undgå vitala organ.

"Man anar hänsikten och blir förstämd".

Knute sa...

Vi har i vårt samhälle äkta terrorister. Vi vet att de är där. Men vi ger dem tillåtelse att gå fritt omkring.

Vi hyser dem, ger dem asyl eftersom deras hemländer - konstigt nog - inte själva har samma vänlighet. Och guess what: Här fortsätter de med de fanatiska gärningar som de tidigare förövade i sitt hemland.

http://www.document.no/2010/01/frihedens_ret_til_selvforsvar.html

Knute sa...

Westergaard - hva må gjøres?

Selv etter dette tredje drapsforsøket kommer rettslobbyen snart til å være mer opptatt av terroristens sak enn av Westergaard og samfunnets.

Den største og mest nærliggende utfordring blir å avkreve denne rettslobbyen et regnskap. Deres argument er at større kontroll og strengere regler vil ødelegge det vi forsøker å forsvare: et humant samfunn.

Dette argumentet holder ikke lenger, og har ikke gjort det siden 9/11.

Vi ser at vi står overfor en fiende som ikke gir seg, som er like uforsonlig som før. Den store forskjellen er at den muslimske befolkningen i Europa øker rekordartet. Det vil være helt ødeleggende for integreringen hvis en person som Westergaard ble drept. Det ville demonstrert for muslimer at islamistene er sterke og at et vestlig samfunn ikke greier å beskytte hverken kunsten eller kunstneren.

http://www.document.no/2010/01/westergaard_-_hva_ma_gjores.html

Knute sa...

"I det sammanhanget finns det anledning att påpeka att en stor del av de så kallade ensamkommande barnen som har strömmat till Malmø det senaste året kommer från Somalia. Vem har egentligen betalat deras resa...? Familjen eller någon annan? Kanske är de trots allt inte ankarbarn?

Skrämmande...

I år blir kanske Jemen det nya stora exportlandet - det lär vara al-Quaidas nya högborg..."

http://lilliseverin.blogspot.com/2010/01/oskyldig-jihadist-infor-ratten.html

Skåning sa...

Om man kan sin historia så vet man att i slutet av 1800-talet sände sultanen i det ottomanska riket ut civilliknande soldater till Bulgarien med uppgift att döda alla de stötte på. Tusentals försvarslösa män, kvinnor och barn, blev blev kallblodigt slaktade i byarna där de levde. I min gamla historiebok beskrivs det med orden "It was an order to the Mohammedan taste".
Var detta en inledning till de terroristangrepp som vi idag kan se på olika ställen i världen?

Anonym sa...

Väldigt synd att sådana här "islamistiska" grupper gör sådana här uttalanden. Detta går helt emot Islam.

Anonym sa...

vadå "Visst är islam fredens religion.."?? vad har islam med idioten som försökte mörda Kurt Westergaard att göra????????? Står det någonstan i Koranen att IDIOTEN skulle mörda den som tecknade Mohamed? NEJ!!

Kom igen för fan...gör inga såna uttallanden..

Det skapar ju mer fördomar..

Knute sa...

Visst står det att idioten skulle mörda. Det är en av islams dogmer att Muhammed förbjöd användning av bilder bland annat för att de kunde leda till dyrkan av den avbildade.

Ann-Marie sa...

Till anonym (den senaste av er)
Vi behöver inte göra några specifika uttalanden om "fredens religion" islam för att skapa fördomar. Det gör den s.k. religionens utövare så bra själva med så gott som dagliga attentat runtom i världen. För vartenda attentat har gjorts av någon som bekänner sig till denna "religion".

Stellan sa...

Har du tänkt på att det skulle vara lika enkelt att plocka ett liknade axplock ur veckans kristna-skörd?

Knute sa...

Försök inte blanda bort korten, Stellan.

Islamiska terrorister har utfört mer än 14631 dödliga attacker sedan 11 sept 2001.

http://www.thereligionofpeace.com/

Arlav sa...

Fördomar är vanligen bara icke politiskt korrekta sanningar.
Och nej, relativisering av våldshandlingar gör dem INTE bättre..

Stellan sa...

Knute...

Har du kollat upp hur många dödliga attacker som USA har utfört efter att ha utropat "God bless America"? De kristna i Nigeria har även de dödat en del. Sen har vi även en del kristna från Etiopien som varit inne och dödat muslimer i Somalia.

Fast egentligen har du rätt för på denna sida är det bara muslimer som är onda :)

Berit sa...

Stellan, alla religioner - alla utom islam - har bara de gamla ärren att visa upp och ingenting annat. Hinduism, judendom, kristendom, buddhism, etc. har förlorat sin förmåga att effektivt kontrollera och dominera en suverän stat. De existerar på ett personligt plan. De allra flesta länder som huvudsakligen är kristna, hiduiska, eller judiska , osv, är demokratiska och framför allt har de sekulära regeringar. Därför är inflytandet från dessa religioner inte alls lika starkt i dag som de varit tidigare och de påverkar inte samhället som de en gång gjorde.Teokratierna har ersatt sig själva med sekulära regeringar.

Militanta religionskrigare, med undantag av islam, hör hemma i det förflutna. Vi ska inte ställa nutidens kristna eller hinduer till svars för destruktiva och onda händelser orsakade av kristna eller hinduer i det förflutna. Till exempel, ska vi inte döma dagens hinduer för tidigare änkebränningar som stoppades och förbjöds enligt lag för ett århundrade sedan.
Det du förtvivlat försöker använda som slagträ, Etiopiens inblandning i Sudan, hade ingenting med religion att göra.

Ann-Marie sa...

Stellan
Dags för dig också att ta bort skygglapparna, vakna och titta dig runt omkring i världen. Ingen är perfekt, men dom flesta religioner har följt med tiderna utom islam. Muslimerna lever kvar på 600-talet och om du har missat det så är bl.a. denna bloggen ett utmärkt forum att lära ifrån.

Stellan sa...

Berit och Ann-Marie...

Ingen religion är perfekt och det är svårt att peka ut om det är någon som är bättre eller sämre. Jag har varit runt en del i den muslimska värden och det syns tydligt att de inte lever kvar på 600-talet. Den muslimska värdlen har följt med i tiden men den går inte samma väg som Europa och USA. Varje del av världen utvecklas på sitt sätt och kollar man på folket i Mellanöstern så följer de inte samma normer som vi i Norden och det har ingen större betydels om de är kristna eller muslimer. En kristen från Irak lever lika mycket 600-tals liv som en muslim från samma område. Naturligtvis kan man peka på Israel som ett modernt land i området men demokratiskt är det knappast. Den israelitiska kulturen har inte utvecklats i Mellanöstern utan är mer en export från Europa och USA.
I Etiopen kunde jag inte uppfatta att de kristna byarna var framme på 2000-talet med de muslimska var kvar på 600-talet och samma sak var det i Ghana, Togo och Benin. Det var ingen större skillnad på vilket århundrande de levde på.
Armenien är ett kristet land som har lyckats bra med att rensa det från muslimer. Man körde sin etniska rensning där för 15 år sedan och sköt eller slängde ut alla som inte var kristna. Man var även effektiva med att slå sönder de musliska gravplatserna för att rensa bort de sista spåren från muslimerna.

Tony sa...

"Jag har varit runt en del i den muslimska värden och det syns tydligt att de inte lever kvar på 600-talet."

Okej, de lever kvar i islamska vidrigheter som utvecklades på 600-talet. Din poäng är ganska meningslös. Det är fortfarande samma sharialagar som utförs.

"Armenien är ett kristet land som har lyckats bra med att rensa det från muslimer."

Ja, de har fått känna på islam, den från 600-talet. Till slut ville de inte mer bli behandlade som djur, mördade, våldtagna, styckade. Muslimer är för övrigt inte en etnisk grupp.

Sen kommer det klassiska "Israel är inte demokratiskt". Okej, då kan du börja med att rabbla upp dina äkta demokratier hos muslimerna, de som inte lever kvar i islamska lagar från 600-talet. Sen pratar du i nattmössan om "israeliska" kulturen när du egentligen menar den judiska kulturen. Var inte så politiskt korrekt.

När jag talar om att de lever i 600-talet så talar jag om islamska lagar. Där tex de kristna måste leva som tredjeklassens invånare, och då är det inte så svårt att förstå att de lever i 600-talet.

Ann-Marie sa...

Tack Tony för hjälpen och till Stellan:
Du fick en del av svaret av Tony och jag vill tillägga att det är tydligt att du inte har varit tillbaks i väst speciellt mycket och tagit del av importerade muslimers frammarsch och successiva övertagande av Europa och resten av världen (inkl. Armenien) med hjälp av PK-maffian, såvida inte ett mirakel sker och fler människor inser vad som håller på att hända och agerar.

Ann-Marie sa...

Hoppsan, det blev visst en väldans lång mening där. Sorry.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.