11 januari 2010

Nicolai Sennels: Muslimer tänker annorlunda: i deras kultur är det den hund som skäller högst som blir boss

Från Gates of Vienna via Fröken Sverige

"När började ditt intresse för integration och islam?

För tio år sedan hade vi en hemskt fall i Danmark. Fyra unga muslimska pojkar drog en ung kvinna i håret genom den största shoppinggatan - Strøget - i Köpenhamn och försökte våldta henne. Trots att hon skrek och det var tydligt att något var fruktansvärt fel, gjorde ingen något för att stoppa det.

Föreställ dig det: en ung kvinna släpas genom den mest trafikerade gågatan i Danmark - med massor av åskådare - och ingen försöker stoppa det. Att inte aktivt försöka stoppa något dåligt som händer - även om du riskerar att dina kollegor, vänner eller familj skulle tänka kritiskt om dig eller du kanske skaffar dig ett blått öga - är nog det värsta man kan göra för sitt eget självförtroende, personliga etik och humanistiska värderingar.

Om vi bara är beredda att hjälpa de svaga när det är riskfritt för oss själva, är vi värdelösa ynkryggar.

Idag är denna hjälp inte så ofta fysisk - trots att alla människor borde lära sig att kämpa, antingen i kampsport eller i landets armé - men intellektuell.

Att skriva brev till tidningar, bloggar, och säga sina ärliga tankar när det talas om islam eller invandring under lunchrasten på jobbet - allt detta är till stor hjälp. Att vara passiv medan kvinnor behandlas illa och misslyckad integration hotar att dra ner våra kulturella värderingar och samhällets välfärd, det är att inte leva upp till vårt ansvar som människor. Speciellt män bör ta sin roll som beskyddare av kvinnor på allvar."

Nicolai Sennels, dansk psykolog som nyligen kom ut med boken "Bland kriminella muslimer", deltar i ett seminarium om islam i Stockholm den 31 januari 2010.

5 Kommentarer:

Demokratbloggen sa...

Ju större den demokratiska bloggosfären blir dessto bättre är det!

Sanct Clemens sa...

Glöm inte bort att det är kraftigt främlingsfientligt att skriva att fyra muslimska män/pojkar är våldtäktsmän. Det är över huvud taget islamofobiskt och rasistiskt för att inte säga rent sionistiskt att hävda att någon muslim någon gång har använt våld för att erhålla sex.
4 danska män är däremot helt okej att skriva om, så länge det inte nämns något om deras religiösa tillhörighet om den är lika med islam (är de inte muslimer så är det förståss helt okej).
Så skärpning nu allihop!
Antingen så var det 4 danska män som utförde en våldtäkt i Köpenhamn, eller så befann fyra helt reko nydanskar sej i Köpenhamn och propagerade för sina demokratiska rättigheter...

Så om ni inte slutar beskriva muhammed med en bomb i turbanen så kommer jag att övertyga er om motsattsen genom att spränga en bomb helt fredligt bland er...

Hednamissionen sa...

En lika viktig fråga som den om islamisering och positiv särbehandling av kulturella och religiösa skäl är den invandringsrelaterade brottsligheten. Ja, än viktigare. Om de flesta brott som rapporteras i massmedierna begås av invandrare (eller barn till invandrare), så är det skäl nog för en mer restriktiv politik.
Det borde till och med ses som en säkerhetspolitisk fråga, eftersom säkerhetspolitik ytterst handlar om medborgarnas skydd till liv och lem - även om begreppet uteslutande används i debatten om militära hot.
Det spelar sedan ingen roll om 80 eller 90 procent av alla invandrare är laglydiga. Om tio procent eller mer är kriminella, som fallet visat sig vara med asylsökande från forna Sovjet (enligt DN för några år sedan), och om de står för hälften eller mer av alla våldsbrott, så är det så allvarligt, att det motiverar en mycket restriktivare invandrings- och asylpolitik.
Det är vi skyldiga alla brottsoffer, faktiska och potentiella.
Demokratin urholkas och rösträttens värde minskar om vi på grund av massmediernas censur i fråga om etniska signalement inte kan bilda oss en egen uppfattning om hur ofta de brott vi läser eller hör om begås av invandrare eller barn till invandrare.
Det får till följd att man baserar sin tolkning på fördomar.
Till exempel när ett par homosexuella män misshandlades i Tantolunden i samband Pride 2008. Ett par mig närstående trodde att förövarna var nynazister eller skinheads. Fördom. Tack vare bloggar som denna fick jag veta att det rörde sig om invandrare.
Ett annat exempel: skottlossningen mot Casino Cosmopol. Då spreds desinformationen i tv att skytten var blond, varför min fru omedelbart verkade tro att det rörde sig om en svensk. Jag påpekade att man faktiskt kan färga håret och att jag ändå trodde att det rörde sig om en icke-svensk.
Sedermera visade det sig att jag hade rätt:
Politiskt Inkorrekt
Så kan man luras med hjälp av presscensur - frivillig i de här fallen.
Någon enstaka gång luras allmänheten att tro att det är en invandrare när det är en svensk. Då kan man nästan känna skadeglädjen hos desinformatörerna. Gud vad glada de var när Hagamannen visade sig vara svensk. Så det basunerades ut. Jämförelsevis.
Om massmedierna alltid angav etniskt signalement, så skulle allmänheten kunna föra egen statistik över hur pass stor den invandringsrelaterade brottsligheten är utan att förlita sig på rapporter från BRÅ. Dessa har ju ifrågasatts, kallats ”friserade” och
bevisligen visat sig otillförlitliga, när de missat att hälften av alla misshandelsoffer som uppsöker sjukhus inte polisanmäler.

Förutom censur av etniska signalement så har härskarna lagen om hets mot folkgrupp, som används i syfte att ytterligare försvåra en debatt om invandringsrelaterad brottslighet.

En kommunalpolitiker åtalades för hets mot folkgrupp när han påstod att medlemmar av en folkgrupp stod för 90 procent av all heroinhandel, emedan en polischef sluppit åtal i slutet på 90-talet när han angett siffran till 80 procent. Det gäller alltså att inte ha fel på 10 procent! Sådana åtal gör allmänheten osäker på vad som är åtalbart i skriftväg.

Ja, så med desinformation och skrämsel försöker man tvinga oss att acceptera en invandrings- och asylpolitik, som har förändrat Sverige mer än något annat inom motsvarande tidsram.
Jag tycker inte det är demokrati.

Knute sa...

GENUSKONSULTER åt muslimerna i stället för Sharia-lagar!

Anonym sa...

Info för Rikssvenskar: Döden kommer ingen av oss undan. Sagt av min far vanlig arbetare, frontsoldat i två krig mot Sovjet-Ryssland och som inte ville dö i Stalins arbetsläger; " Inse min gosse, att det enda som stoppar en fiende är skjutandet". / B.L.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.