25 januari 2010

Nu är det judarna


Jag planerar en resa till Sverige under våren och ser verkligen fram emot säkerhetskontrollen!

Jag ser också fram emot att anlända till Arlanda och, liksom förra gången, mötas av en tyginsvept kvinna som på bruten svenska ifrågasätter min rätt att komma in i landet.


Passagerare är oroade över att en judisk yngling hade små lådor med bibelord, sk. tefillin och mumlar böner och planet omdirigerades för landning så att man kunde leta efter bomber.

Hallå! Det är muslimer som försöker döda oss, inte judar!

Bin Laden har tagit på sig skulden för kalsongbombaren också.
Terror-sympatiserande muslimer måste storskratta över hur framgångsrika det är och hur de kan dra i trådarna:
Ta av er skorna! Inga flaskor! Ingenting att dricka! Ingen tandkräm! Ingen babymat!

Vi vanliga passagerare har förvandlats till misstänkta kriminella och det har vi muslimerna att tacka för. Nobelpristagaren Yasser Arafat var väl den som startade det hela genom att kapa flygplan för att införa Islam i den fria världen.

Nästa gång du ser en tonåring som går omkring med en arafat-schal bara för att det är "cool", fråga honom/henne hur länge de tror att de kan andas om de hänger ett lakan över huvudet.
Alla ni som ojar er över "rasprofilering", är ni medvetna om att 92% av alla som döms som terrorister i Storbritannien är muslimer?

Alla ni som sympatiserar med Islam är ni inte det minsta oroade över all den beundran man ser för de som orsakade september 11?


Man brukade säga att självbevarelsedrift är den lag som gör att vi överlever men mycket av vad som hänt under senaste tiden i USA och västvärlden tyder på att drivkraften att överleva får stå tillbaka för politisk korrekthet.

1 Kommentarer:

Berit sa...

Till de som skickar oförskämda kommentarer i tron att de ska läggas ut, kan gå och gömma sig.

Sebastian tex. som inte har någon egen blog och skäms över sin egen ras, men ändå anser att han har rätt att kritisera oss personligen.
Det här är inte ett forum för den sortens typer att lufta sina giftigheter och ni har ingen som helst "rätt" att bli hörd här.
Du har rätt att starta en egen blog, forum, tidning och under tiden kan kan du gå och förorena på någon blog som uppskattar smörja.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.