28 januari 2010

Obama i ett nötskal

Om ni absolut vill lyssna till "State of the Union address" finns det här.

Michelle O. är färdig att somna efter 10 minuter. De irriterande "stående ovationerna" är till för att hålla folk vakna, det är jag säker på. Det var 86 stycken.
Domare Alito ses röra på munnen och mumla "Det är inte sant" när Obama ger Högsta Domstolen en avhyvling och det kommer säkert surt efter för Alito senare. Han kommer nog att bli kallad rasist.
Video här. Alito sitter på andra raden närmast damen Sotomayor, som har mer vit krage än de andra.

Talet är vad man kunde vänta sig. Obama (eller hans talskrivare) tycks inte förstå att allmänhetens ilska är riktad gentemot hans och Demokraternas politik.
Han tycks tro att han inte förklarade Obama-care tillräckligt bra och därför protesterar man! Holy Crap! Vem försöker han lura?

Underskottet skyller han naturligtvis på Bush. Ingenting om hur underskottet fullständigt spårat ur under hans eget första år. Han talar om att "Frysa kostnader" och samma gamla skåpmat om hur han ska gå igenom budgeten rad för rad. Att det inte bara kommer att bli en gimmick a la Washington. Ja, ja...

Han predikar för folket och Kongressen om hur man ska bete sig och hur man ska samarbeta, samtidigt som han själv fullständigt har misslyckats med det. Hur kan han vara så självupptagen att han inte ser sin egen skuld?
Förklaringen till "Obama" finns här nedan, från besöket i Ohio i förra veckan. Ett rally som vi trodde skulle handla om arbete för det Amerikanska folket.Gång på gång säger han: "Det handlar inte om mig..... det är inte om mig.... gång på gång...mig...mig...jag ..jag
Han refererar till sig själv 132 gånger!


6 Kommentarer:

Johan Y sa...

Vad annat än självcentrering är att förvänta av en tokstolle som skrivit 3 biografier innan han uträttat något.

Sivan sa...

Liknar ett religiöst väckelsemöte. Tro mer än vetande

Amer Al-bayya sa...

hej, Obama vill,Obama kan...Obama sa inte något om Palestina i sitt tal, varför??
Man ska fråga AIPAC..Fakta är www.aljazeera.net
Alla krig behöver makt och pengar och folks stöd...Vem har makten i USA?..Vem styr politiken i USA???..Vem har alla pengar??Vad och vem är USAs kongress?Var är media som styr och bestämmer??..Var är USAs folk??..

Svaret är AIPAC..Vad och vem är AIPAC??.Vet världen om det??

Jimmy Cartar har kritiserat AIPAC hård..En del vill stoppa AIPAC..J Strret.Vaför dör USAs soldater och för vem??.Varför dör USAs soldater och för vem??..Varför försvarar USA Israel orättvist??Fakta är www.aljazeera.net

AIPAC är Israel lobby i USA över USAs politik..Och över USAs kongress.

De har makt,rika och inflytande över allt i USA..EU kan inte gå mot de..
Stoppa AIPAC, USAs folk nu.Fakta är www.aljazeera.net

Knute sa...

Det stämmer inte, Amer Al-bayya.

Tänk på att USA:s general Dayton kontinuerligt, med stora bidrag från USA, arbetar på att upprusta den palestinska armén så att den – enligt hans egna ord – ska klara av den israeliska armén om två år om de inte lyder Obama.

http://www.freerepublic.com/focus/news/2410956/posts

http://israelisverige.info/2010/01/28/tvastatslosningen-det-mest-politiskt-korrekta-som-finns/

Knute sa...

För två år sedan påstod den amerikanske islamisten Ali Abunimah att senator Obama hade sagt till honom, angående Abunimahs anti-amerikanska och anti-israeliska skriverier: “Keep up the good work!”

“När han kom in från kylan och tog av sin rock, gick jag fram för att hälsa på honom. Han besvarade hälsningen varmt och anförtrodde:

”Hej, jag är ledsen att jag inte har sagt mer om Palestina just nu, men vi är mitt i en tuff primärvalskampanj. Jag hoppas jag kan vara mer rättfram när saker och ting har lugnat ner sig.”

Han syftade på min aktivism, inklusive artiklar som jag bidrog med till The Chicago Tribune som var kritiska till Israels och USA:s politik, när han sa ”Fortsätt ditt goda arbete!”

http://everykindapeople.blogspot.com/2008/02/radikala-muslimer-stder-obama.html

http://electronicintifada.net/v2/article6619.shtml

Knute sa...

Eftersom Obama visat sig oduglig i inrikespolitiken kommer han nog i stället lägga ner sin energi på att göra världen farligare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.