28 januari 2010

Om vi inte aktar oss, äter den politiska korrektheten upp oss

De flesta människor födda i Asien och Afrika som kommit till Sverige står utan jobb. Integrationen fungerar dåligt. Sen finns det en faktor till, som komplicerar saken och det är islam. Om man jämför med invandrare från Latinamerika som kommer till USA så har de också problem på arbetsmarknaden, men de är kristna och vägrar alltså inte integrera sig av religiösa skäl.

Invandringskritiska SD är inte invandrarfientliga, men vill inte ha en diktatur. Många europeiska invandrare går med i Sverigedemokraterna därför att de redan varit ockuperade en gång av kommunister och nazister och inte vill bli påtvingade ett islamiskt samhälle.

Nobelpristagaren Herta Müller har vuxit upp under kommunistdiktatur i Rumänien, lyssna till vad hon har att säga:

- Har Salman Rushdie rätt? Är islamismen den nya totalitarismen?

- Visst han har rätt.

- Kan vi inte lugna oss med att det åtminstone inte finns ett Kreml nu, inte något högkvarter? Är inte det en fördel?

- Stalin är död, ja. Gud är inte död. Partiet har ersatts med Allah och Politbyrån med mullorna.

Hon säger vidare:

"Jag skulle önska att vi använde minst lika mycket energi på att ta totalitarismen på allvar och exempelvis vara bekymrade för Israel i förhållande till den kommande iranska atommakten, som på att dyrka den heliga, vanliga anti-amerikanismen, som sätter all kritisk analys och balanserade bedömningar på stand by.

Man måste konstatera, att vi dessvärre inte vet vilket ben vi ska stå på i förhållande till den islamska totalitarismen. Vi är orienteringslösa i vårt möte med den och agerar förvirrat och i alla möjliga riktningar".
Om man vet vad förtryck är går det naturligtvis inte att hålla tyst om den hållningslösa relativism som går under namnet "multikultur", och än mindre om en totalitär ideologi som islam. I väst kostar det inget att vara anhängare av läror som kommunism, nazism och islam. En människa som vet vad det innebär att leva med åsiktskontroll och tankepolis upplever säkert västerlänningarna som naiva.

Det finns bara en kultur, och det är den civilisation vi lever i, och som har gett oss välstånd och frihet. Ordet multikultur har fått en obehaglig klang av eftergivenhet för islam. Och vad islam är för något börjar gå upp för allt fler. Förföljelse av oliktänkande, dödsstraff med mera. Ju fler imamer, moskéer och koranskolor, desto sämre integration.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Några kloka ord från bloggen Katharos:

I dagens Sydsvenskan står det att läsa att ”det lever 50 000 romer i vårt land och att de lever i ett utanförskap med en arbetslöshet som beräknas till 80 procent. Det konstateras i den utredning som Delegationen för romska frågor överlämnat till integrationsminister Nyamko Sabuni (FP).” (det bör nämnas att det tog nästan tre år att göra den här utredningen och komma fram till siffran 80% arbetslösa romer)

”Delegationens ordförande Maria Leissner vill att det skapas en känsla av skam inför hur svenskar har bemött romer.”

Jag vägrar! Jag vägrar känna skam när politikerna på det här viset bollar sina misslyckanden till mig, till dig, till alla oss som aldrig någonsin tillfrågas i frågor som de nu blåser upp för att läxa upp oss i ett ämne som de håller kärt, PP-logik nämligen. Och legalisera martyrpolitiken?

http://cyberpiska.wordpress.com/2010/08/01/471/

Anonym sa...

Hela sverige är ett stor skämt

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.