25 januari 2010

PK-partiet i soffanPK-partiet i soffan med sin partiledare Dan Eliasson, migrationsverkets generaldirektör, samt Mona Sahlins röda väska. Bild från Jan Millds blogg

Debatten i TV-soffan handlade om valfläsk: vad vill du ha, bidrag eller skattesänkningar, var god lägg din röstsedel. Meningen är att det ska skapa jobb. Var ska de pengarna tas? Ingen vågade nämna det uppenbara, att hejda den stora "flykting"-invandringen till arbetslöshet och bidragsberoende. Kanske de är rädda för att kulturvänstern föraktfullt skulle rynka på näsan och skicka ut sina stödtrupper Afa.

Hans Rustad har skrivit en viktig artikel på document.no där han pekar på det obehagliga faktum att vissa anser det politiskt korrekt att säga att "det var rätt åt dem", när invandringskritiker och islamkritiker råkar illa ut. Till exempel morden på Pim Fortuyn och Theo van Gogh i Holland, attackerna på Kurt Westergaard i Danmark och Hege Storhaug i Norge.

En kommentar till hans artikel, av signaturen Likeverd:

"PK: Jonathan Friedmann sa att ordet kom från Stalins Sovjet, där de inom partiet var "PK", och de utanför inte var det och därmed var deras öde beseglat. Jag har läst att ordet härrör från universiteten i USA och den likriktning som har utvecklats där. Kanske det kunde göras fler ansträngningar för att se ursprunget till ordet.

Innehåll har det absolut; underkasta dig det rådande och ställ inte obekväma frågor eller belys inte obehagliga ämnen som är en konsekvens av politiken. Om du gör det så blir det som Hans beskriver; antingen tigs det ihjäl, diskussionen urartar till de dövas dialog, eller du blir brännmärkt.

Jag skulle vilja tillägga att det har många fler allvarliga konsekvenser. Du förlorar möjligheten till arbete, karriär i det arbete du har, eller att du mobbas ut eller hotas bort från jobbet. Många törs inte närma sig dig och du blir socialt isolerad.

För att betrakta detta med en ganska stor portion galghumor kan tilläggas att det är märkligt att PK-arna; 68-or, liberalister, humanister, marxister, brödhumanister, "personligt kristna", MSM och politiker skall driva en invandringspolitik av så kallade förföljda och politiskt förföljda, som FN:s kvotflykting mullah Krekar som är efterlyst för brottslig verksamhet och terrorism, eller kriminella bankrånare, krigsförbrytare, och de som myndigheter i andra länder betraktar som terrorister, etc.

Samtidigt blir norrmän som inte är PK förföljda och hotade (Hege blev överfallen) antingen av de ovannämnda "goda" människorna eller med deras samtycke. Det är inte mycket att skryta om när du ser blodspåren av deras politik. Det är konsekvenserna som är avgörande inte mysigt prat."

Läs också: Invandringspolitik och AFA:s klappjakt på SD

7 Kommentarer:

Knute sa...

"Vad har Sverige att erbjuda människor som kommer till landet utan att kunna bevisa vare sig identitet eller sin flyktingstatus? Har Sverige jobb att erbjuda? Självfallet inte. Har Sverige bostäder att erbjuda? Inte det heller. Vad har Sverige att erbjuda? Bidragsberoende."

"Och nästa år kommer det återigen ca 100.000 bidragsbehövande till Sverige för att sluta sig till de 1,2 miljoner som redan är här."

http://www.hayekinstitutetsverige.com/2010/01/invandringspolitik-och-afas-klappjakt.html

Anonym sa...

De flesta tänkande människor (uppenbarligen dock en minoritet) inser att det för sent för integration utan minskad invandring. Det kommer inte att funka om det fortsätter som nu.

http://www.youtube.com/watch?v=uU1Xa248wWk

/Observatör

Knute sa...

4-procentspärren får inte stoppa Alliansen

"En gemensam partibeteckning öppnar upp det borgerliga landskapet som i hundra år begränsats av att M förknippas med överklass, FP med tjänstemän, KD med pingströrelsen och C med bönder. Dessa snäva identifikationer har legat de borgerliga i fatet."

http://www.expressen.se/debatt/1.1858051/4-procentsparren-far-inte-stoppa-alliansen

Anonym sa...

Hej Knute,

jag tycker alla som ser detta bör kopiera länken till Hayek-institutet och klistra in i adressfältet och läsa det som dyker upp, när man klickar enter.

I mitten av texten (som dyker upp) kan man läsa om de trakasserier och den mobbning som drabbar
en person som är mer bildad än genomsnittet, speciellt i ämnet historia, bara för att han
lämnat moderaterna och gått med i Sverigedemokraterna.

Hayek-institutaren är långt ifrån okritisk mot den bildade Sverigedemokraten, men analysen blir nästan värre än den bildade Sverigdemokratens.

Hayek-institutaren tror att firma Reinfeldt, Sahlin & Ohly vill att AFA skall misshandla Sverigedemokrater.

Ungefär som Mugabe när han skickar ut sina "veteraner" för att misshandla och skrämmas.

Detta är det yttersta beviset för riksdagspartiernas kollektiva landsförräderi;
att man inte en enda gång fördömt våldet mot Sverigedemokraterna.

Det kan bara tolkas som en tyst applåd.

Jag tycker detta är oförlåtligt och att det en dag måste leda till påföljd.

Mvh

Observatör

Knute sa...

Absolut, Observatör! Jag ska klistra in länken i inlägget. Skribenten på Hayek-institutet är en förnuftig person. Från en liberalistisk utgångspunkt inser han att invandring och välfärdsstat inte går ihop, men till skillnad från utopister som Alexander Bard drar han slutsatsen att vi måste göra det bästa av situationen, nämligen att stoppa invandringen, om jag förstått honom rätt. Och det viktigaste i detta läge är att försvara yttrandefriheten för dem som vill stoppa invandringen, och ta itu med rödfascisterna i Afa.

Knute sa...

Political Correctness started in a think tank (called The Frankfurt School) in Germany in 1923.

The Frankfurt school recommended (amongst other things):

1. the creation of racism offences

2. continual change to create confusion

3. the teaching of sex and homosexuality to children

4. the undermining of schools and teachers' authority

5. huge immigration to destroy national identity

6. the promotion of excessive drinking

7. emptying the churches

8. an unreliable legal system with bias against the victim of crime

9. dependency on the state or state benefits

10. control and dumbing down of media

11. encouraging the breakdown of the family

http://www.politicallyincorrect.me.uk/

Ann-Marie sa...

Om Knutes sista kommentar; dom har ju VERKLIGEN lyckats!!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.