21 januari 2010

Skyll på BushHjälp mig med logiken här. Enligt Obama är folk arga på åtta år av Bush-politik så därför röstade Massuchussets på en republikan?
Och Obama tyder det som att vi vill ha mer av hans socialisering?


6 Kommentarer:

pw sa...

Klart att socialister är ofelbara!

MS sa...

BHO vana att skylla allt mellan himmel och jord börjar bli rent löjeväckande. Speciellt i detta fall. Hur kan man ens säga att väljarna "straffade" Bush genom att rösta fram en Republikan i Kennedy-land? Obama har nu varit president i ett år så det är dags att han börjar ta ansvar för sin egen politik. Det är p g a honom och hans socialistpolitik som nu den nya senatorn från Massachusetts är en republikan.

//

Ett intressant inslag där en liberal och f d medarbetare till Bill Clinton och John Kerry har startat en rörelse för att upprätta George W Bush. Många av de många lögner som extremvänstern har spridit belyses.


http://www.foxnews.com/search-results/m/28448643/honoring-freedom.htm#q=bush

Ann-Marie sa...

Mer om detta:
http://www.weaselzippers.net/blog/2010/01/howard-dean-a-lot-of-this-isnt-anybodys-fault-well-maybe-george-bushs-fault.html

Anonym sa...

Jag har sagt det tidigare, att amerikanarna kommer att längta efter George W. Bush! Jag säger det igen, att amerikanarna kommer att längta efter George W. Bush!!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det där med att skylla på andra är ett typiskt muslimskt karaktärsdrag...

MS sa...

Två klipp med George W Bush som visar att han inte är så tråkig och färglös som många beskyller honom för.

Här skämtar han bl a om hans VP's vådaskott och Speaker Pelosi.

http://www.youtube.com/watch?v=NHlGHtIFdss


Bush med en imitatör.

http://www.youtube.com/watch?v=_ZTHZOtHUqQ&feature=related

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.