31 januari 2010

Sluta åberopa Brå

Misshandel och knivöverfall har ökat kraftigt, enligt statistik från akutmottagningar i Stockholm och Göteborg. 2009 behandlade Sahlgrenska sjukhuset nästan 70 knivskurna personer jämfört med tio personer 2002.

Men Brottsförebyggande rådet (Brå) menar dock att våldsutvecklingen är relativt oförändrad jämfört med 1990. Upprörande att en statlig myndighet ljuger oss rakt upp i ansiktet.

Bilbränder på kyrkogård i Göteborg: Vad är det för budskap man vill förmedla när man placerar en stulen bil på toppen av en kristen grav och tänder på?

Läs mer: Mångkulturens soliga sida!!!

4 Kommentarer:

Anonym sa...

BRÅ består av en massa vänstermuppar med en egen politisk agenda. Att invandrade våldsverkare kör kniven i folk var och varannan dag är såklart inget man vill att svenska folket ska veta om.

/Reino

Knute sa...

"Följ tråden ner i mörkret":

https://www.flashback.org/t1113956

http://snaphanen.dk/2010/01/30/udlicitering/

Anonym sa...

Varför hollar ni på med at röste på dom politikerna? Jeg har ondt om jer i Sverige, det er jeres politikere, som er en flok arrogante kriminelle.

Gotiska Klubben sa...

Ställ BRÅ inför rätta. De åtalades bänk är den enda plats i världen där dessa lögnare kan motivera sin närvaro. Fy fan.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.