09 januari 2010

Största möjliga tystnad på Sydsvenskan

Sydsvenska Dagbladet verkar just nu inte vara intresserade av att göra sin journalistiska plikt då det gäller en del information angående de sk "ensamkommande flyktingbarnen" i Vellinge kommun:


- Det handlar om hur en del av dem ljugit om sin ålder (de är över 18 år) och skall skickas tillbaka till det första ankomstlandet inom Schengen.

- Det handlar om svårigheterna med den SFI-utbildningsinsats som måste göras på Sundsgymnasiet i Vellinge - en del av dem är "rena analfabeter".

Läs bloggarna Politiskt Inkorrekt och Muslimska Friskolan för info och kommentarer.

--------------------


Då det gäller andra fakta i ärendet har Sds varit på hugget:

SD-talare anmäls för hets

1 Kommentarer:

Hednamissionen sa...

Rösträttens värde urholkas om massmedierna påtar sig censorns roll och bedriver politik istället för journalistik. Det är alldeles uppenbart att det är vad våra massmedier gör. Därmed kan journalistkåren räknas till samhällsfienderna.
Beträffande anmälan om hets mot folkgrupp mot Erik Almqist skulle det förvåna mig om anmälaren återger det han sagt korrekt.
Jag tror det rör sig om trakasserier. Hoppas anmälaren åtalas för falsk tillvitelse om anmälan visar sig grundlös. Med avseende på påståendet att "att alla flyktingar är våldtäktsmän". Det är så absurt att det faller på sin egen orimlighet, att han skall ha sagt det.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.