31 januari 2010

Vad menas med "bra"?"Jag är hellre en verkligt bra president under en period, än en medioker sådan under två perioder."
Vilken extrem arrogans!

Det beror på vad man menar med BRA, men för hans del är det tydligt att det spelar ingen roll vad folket tycker. Han vet bäst och han klampar på med sin agenda tvärt emot folkets vilja.
Om amerikanska folket tycker att han gör bra ifrån sig skulle han ju bli omvald, eller hur, och han är fullt medveten om det.
Hans attityd är att folk i allmänhet är alltför dumma för att veta sitt eget bästa och jag måste medge att han får en poäng där. De röstade ju på honom, vilket bevisar saken!

Hans avsikt har hela tiden varit att tvinga på folket så mycket socialism som möjligt under en kort tid, även om det innebär bara en presidentperiod.
Il Duce...Il Duce....

Anledningen till att han inte kommer att bli omvald är just den, att han själv tror att han är en bra president.

7 Kommentarer:

robban sa...

tycker det är en prestation att misslyckas så kapitalt som han gör när i stort sett all press i världen och alla tycka till-are säger att han är så bra med majoritet i kongress och fan vet vad. ska till en riktig klåpare för det. ska man vara en narcisstisk världsförbättrare så fodras lite mer en ett välsmort munläder. rätt intresant att han har kommit till insikt att han suger så hårt att det redan efter ett år är klart att hans chanser för återval är lika med noll. står fast vid min förutsägelse att han inte kommer att sitta perioden ut ens.

Berit sa...

delar dina farhagor/förhoppningar robban. Biden är dock ingen höjdare att se fram emot.

MS sa...

Biden? Ja, men han ryker i valet 2012 och han lär inse att han inte kan gå i Barack "me me me" Obamas fotspår. Allt är bättre än narcissisten och socialisten BHO.

"Hans attityd är att folk i allmänhet är alltför dumma för att veta sitt eget bästa och jag måste medge att han får en poäng där. De röstade ju på honom, vilket bevisar saken!"

Sad but true. Har du hört bl a radioinslagen om några av hans väljare som trodde att han tryckte upp "Obamamoney" i källaren?

Berit sa...

På sätt och vis har de rätt om Obama-money i källaren, fast de kanske inte menade det så som det egentligen är.
The Federal Reserve (FED) är en privatägd Centralbank och inte mer "federal" än Federal Express. De där grågröna papperslapparna vi har i plånboken är federal reserve notes och de kan trycka upp så många de vill och behöver.
80% av US Treasuries (läs skuld) som såldes under 2009 köptes av FED därför att det inte fanns några andra intresserade köpare.
Man trycker upp pengar för att finansiera en riskabel statsskuld vilket är som att använda ett kreditkort för att betala av ett annat.

Jag tror Robban menar att något kommer att inträffa som gör att Obama inte ens sitter kvar under sina fyra första år.

MS sa...

Jag förstod vad Robban menade. Jag hoppas självklart inte att det händer utan att demonstrationerna mot BHO och en jordskredsseger i kongressvalet för GOP gör det omöjligt för honom att sitta kvar. Även demokraterna börjat trötta på hans överlägsna stil.Dom inser även att det kommer bli en "demokratslakt" p g a BHO i november. Höga tjänstemän satt och sa rakt ut i ett senatsförhör att dom inte blivit tillfrågade när det gäller KSM eller Kalsongbombarens civila rättegångar utan att det var på order av Holden, m a o Obama himself. Hans omsorg om mördare och terrorister går inte hem i stugorna. Såg en dokumentär om flight 195 idag och varje gång jag såg planen krascha in i WTC så tänkte jag på BHO och hans undfallenhet mot terrorister och hans ömmade för deras ”rättigheter”. Han borde se dessa filmer också så han förstår vad det handlar om. Ett alternativ är att han släpper sitt födelsebevis så är den saken klar. Då blir det avsked på stört.

Det som var det tragiska är att personerna i inslagen inte insåg att de bidrag dom får inte kommer från tomma intet utan att det är andra människor som via skattsedeln betalar för deras uppehälle utan det var Obama dom hyllade. Dom ansåg sig ha rätt att få ut "gratis" pengar bara för att dom är fattiga, svarta och röstade på BHO. När reportern pressade om vart pengarna kom från så var det någon som sa att det är presidenten som fixar fram stålarna. Jag tror inte dom gör den koppling som du redogör för.

Jacobssons tankar sa...

Spännande kommentar: "Han vet bäst", det får mig att inse hur lika Obama är en tidigare svensk statsminister, Göran "Han som Bestämmer" Persson. Båda två uppvisar/uppvisade en total arrogans mot väljare och egna regeringsmedlemmar.

Anonym sa...

Hurrah! In the end I got a web site from where I know
how to really obtain valuable data regarding my study and knowledge.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.