08 januari 2010

Verklighetsförnekande eller feghet?

Det finns många saker på webben som inte är lämpliga för offentlig visning, men som man kan kräva att journalister och politiker tar del av för att de ska bli medvetna om de fasor som finns i vissa delar av världen. Det är inte för att hetsa utan för att skölja bort den naivitet som existerar när det gäller en fientlig kultur och våra potentiella fiender.

Det är uppenbart att de traditionella medierna inte har något intresse att offentliggöra händelser som visar en ogynnsam sidan av islam och, uppriktigt sagt, smakar det av feghet.

-----------

Muslimska barn tränar för Jihad.
Det är nästa generation av Mujahideen som förväntas slåss och döda otrogna i enlighet med en global muslimsk regel.

---------

Medan valda politiker , media och även många tjänstemän inom rättsväsendet fortsätter att blunda för verkligheten att jihad är en nödvändighet inom islam. Titta på scener från vad Barack Obama kallar den "muslimska världen" i aktion. Håll i minne när ni tittar på denne pojkes entusiasm att han också är någons barn och barnbarn. Varning! Titta och Tänk!
------------
Kampen mot islamifiering

6 Kommentarer:

Biskop Kyrillos sa...

Jag brukar inte använda "svärord" men detta var det djävulskaste jag sett. Här gäller faktiskt: " upp till kamp emot islam" med sanningens blanka vapen.

Ann-Marie sa...

Har “sett” videon innan, dvs lite av början och den gör mig så fruktansvärt illamående att jag måste gå ifrån datorn. Vilket fruktansvärt barnmisshandel är inte detta!! Hur kan någon tillåta sitt barn att göra något så ohyggligt???!!

Anonym sa...

Det är mångkultur, Ann-Marie. Man måste respektera andra människors kultur och religion.
Lisa/

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag tror 2010 blir det första året då vi får se en beheading i Europa. Frågan är inte om utan när och vilket land som blir först ut. Apologeterna kommer att gå på högvarv för att ursäkta dom stackars missförstådda muslimerna.

kronprins sa...

Instämmer helt!
Massmedians politiska korrekthet är förödande.

Berit sa...

Fick detta nyss:
Är det inte underligt att pressen kan hitta varenda kvinna som Tiger Woods har haft ett förhållande med under de senaste åren, med foton, text-meddelanden, inspelade telefonsamtal.
De vet inte bara anledningen till familjekonflikten men också vilken sorts klubba från golfbagen hans fru använda för att slå sönder bilrutan. Inte bara vilken sorts klubba utan exakt vilken.

Det är samma press som inte kan hitta Obamas födelseattest...eller de examensarbeten han gjorde på college....eller kopior av hans pass med dubbla medborgarskap...Det är ytterligt förvånande att det är samma press!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.