17 februari 2010

Dags att bryta sig ut ur burkan

Ett tag hade Storbritannien en muslimsk justitieminister, Shahid Malik. Men han fick avgå för att han var skandalöst dyr i drift för departementet. I stället blev han community minister. Kanske dyra vanor var ett svepskäl för att bli av med honom, för han verkar vara en farlig man. Malik har nämligen förutspått total islamisering av Storbritannien och en muslimsk premiärminister, "om Allah vill", inom de närmaste trettio åren.
Det börjar kännas i England att massinvandringen har ändrat landets sociala struktur. Och det börjar gå upp för allt fler att labour-regeringen avsiktligt gynnat muslimsk invandring.

Inte förvånande att icke-muslimska invandrargrupper som sikher och hinduer börjar dra åt sig öronen... läs vidare >>

1 Kommentarer:

MS sa...

Labour har skapat en ny Kashmirkonflikt på hemmaplan. När man går på Edgware Road som bara ligger ett stenkast från Oxford Street så tror man att man hamnat i M-Ö. Gapigt,skitigt och hucklen överallt. Jag tror att UK har en tuff tid framför sig. Läste någonstans att 40 miljoner britter vill emigrera. Jag kan förstå varför.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.