05 februari 2010

Berlin: Flickor med hijab förföljer polska blondiner

I Neukölln har slöjdebatten fått en "Berlin-brutal" dimension i ett nytt kulturkrig. Flickor med huvudduk har plötsligt börjat förfölja andra skolflickor, helst blondiner. Skoladministratörer är mycket oroade.

Det hände på väg hem från skolan. "Två gånger redan har flickor med hijab slagit barhuvade flickor med nävarna, slagit ner dem och sparkat dem, säger Volker Steffens, rektor på Thomas Morus gymnasieskola i Neukölln.

Andelen utlänningar av de cirka 500 eleverna är mer än 80%, och representerar 41 länder. Rektorn säger: "En gång försökte en av flickorna med huvudduk tända eld på en blond flickas hår. De flesta av offren är polska flickor."

Rita Hermanns i skolkommittén: "Fundamentalistiska tendenser ökar i Berlins skolor. Fler och fler flickor bär huvudduk. Fler och fler muslimska föräldrar förbjuder sina döttrar att delta i klassresor, simundervisning och sexualundervisning." Rektor Volker Steffens är vid frontlinjerna och känner konsekvenserna: "Islamistiska tendenser och direkta rasistiska angrepp begångna av flickor är iögonfallande."

Polska blondiner blir offer eftersom de är katoliker och ändå liberala och därmed förkroppsligar allting hijabflickorna förkastar. Grunden till konflikten är ofta avundsjuka. Steffens: "I starkt religiösa hem är det mycket som är förbjudet. I skolan ser flickorna andra tjejer som är tillåtna mer. De blir avundsjuka och slår flickorna från frisinnade familjer..."

Från GoV och Pi-news. En av 164 (!) kommentarer på Pi-news:

Nu gör de unga polska kvinnorna i Berlin nya erfarenheter med Allahs döttrar. Jag tycker det är helt cool. Eftersom Polen sedan över 300 år inte har någon gemensam gräns med Turkiet. Av denna anledning tror många människor i Polen för närvarande likadant som grön-röda latriner i Västeuropa: Islam är fred. Nu korrigeras långsamt denna fina bild av islam och i Polen växer motståndet mot eftergiftspolitiken hos den nuvarande liberala koalitionen under Donald Tusk. Det innebär bara att de konservativa krafterna i landet uppmuntras, vilket jag personligen välkomnar mycket. Polen utvecklas långsamt åter till en bastion mot barbarerna.
Nästa Jan Sobieski springer säkert redan runt i små stövlar. ;-)

Fotnot: Den polske kungen Sobieski ledde trupperna mot de invaderande turkarna i slaget vid Wien år 1683, och blev hyllad av påven som räddaren av den västerländska civilisationen.

5 Kommentarer:

Knute sa...

Några kommentarer på Gates of Vienna:

- Avund? Det är säkert problemet här. Det kunde inte vara något annat, som islamisk imperialism.

- När det gäller de polska flickorna i Tyskland: Bilda gäng och ta itu fysiskt med ytterligare mobbning från dessa muslima-ligister.

- Om deras skolor är som våra, bestraffas ofta repressalier hårdare än det ursprungliga brottet.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/01/polish-blondes-are-victims.html

MS sa...

Det kan jag bara säga att om något huckle skulle röra mig eller mitt blonda hår så skulle hon få träffa Allah innan hon hinner blinka. Dessa små Jihadbrudar borde rikta sin ilska mot dom som orskar deras problem. Dvs deras stenålders-släktingar och deras hjärndöda s k religion.

Ann-Marie sa...

Intressant också med dessa “damer” som inte bär sopsäcken är hur TAJTA deras kläder är! Men trasa på huvudet skall dom ha! Vad är vitsen med det hela?

LP sa...

Dilsa Demirbag-Sten:

"Genom att ständigt skuldbelägga västvärlden för allt ont som hänt mänskligheten har regimerna i länder som Iran, Saudiarabien, Jemen, Algeriet, Syrien och många andra diktaturer, intagit en roll som offer, och genom företrädare bosatta i framför allt Europa har de stärkt sin roll utanför de egna gränserna. Delar av vänstern har dragit sitt strå till stacken genom att plädera för identitetspolitik och särlagstiftning. I strävan att svartmåla USA har man legitimerat islamism. Den antirasistiska kampen är högst relevant och viktig, men har kidnappats av grupper som företräder en antidemokratisk kollektivism. Hårdvalutan på den allt mer stigmatiserande identitetspolitiska marknaden är kränkthet. Det är numera viktigare vem som framför en åsikt än vad som sägs. Genom att åberopa en kränkt etnisk och religiös autenticitet kan man göra anspråk på kollektiva rättigheter."

http://www.dn.se/opinion/debatt/jag-kan-inte-havda-ratten-att-ga-kladd-i-bikini-i-mosken-1.959085

LP sa...

Mobbarna har skaffat sig fribiljett genom att spela underdogs när de i själva verket är anhängare av en djupt osympatisk, totalitär, förtryckande, intolerant och mobbande ideologi.

I en skolmiljö förstärks detta med den pennalism som ofta råder där. "Innegruppen" med tyg runt skallen härjar mot "slamporna" som visar hur de ser ut. Ivrigt påhejade hemifrån av sina ointegrerbara föräldrar, brorschor och systrar.

Ökenkulturen breder ut sig över Europa och en kulturell torka långt värre och farligare än den miljöalarmisterna varnar för, bränner bort vårt arv och den mylla som behövs för att den skall fortsätta att växa och utvecklas.

Någon sade att islam är en psykosocial sjukdom. Det är svårt att säga emot med rationella argument.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.