24 februari 2010

Reepalus selektiva gästfrihet

Har Malmös sosseboss Reepalu blivit islamist? Ett citat:
"Det har inte förekommit några attacker mot judar, och om judar här vill flytta till Israel är det ingen angelägenhet för Malmö."

Araberna i Malmö, och de är många, är förbannade över Gaza-kriget, och nu serverar borgmästaren en syndabock på ett fat, nämligen Malmös judar.

Ett annat övertramp:
"Vi accepterar varken sionism eller antisemitism."
Ordet sionism betyder att det judiska folket har rätt till sin stat. Därmed erkänner Reepalu att han är islamist och tillika höger- och vänsterextremist.Lite mer oskyldigt: Malmö satsar på "närdemokrati." Ett exempel på detta var när Malmö stad för två år sedan skickade ett tjugotal 10-12-åringar på "studiebesök" i Saudiarabien för att fostra dem i "värden från den muslimska världen", det vill säga antisemitism och kvinnoförtryck.

Vid de två senaste valen i Norge var de muslimska väljarna tungan på vågen för de rödgröna. Det är vad Reepalu och Sahlin & Co. satsar på när de går sin balansgång mellan röstfiske och folkvett. Risken finns att de blir av med sina arbetarröster, vilket förklarar hetsen mot Sverigedemokraterna. Men för Reepalu är det inget större problem, Malmö är inte längre den arbetarstad den har varit, och invandringen ökar ständigt.

När Reepalu klart och tydligt säger att han inte accepterar sionism/ staten Israel applåderar en stor del av stadens befolkning. Hans idol är förmodligen Bryssels social-islamokratiske borgmästare Freddy Thielemans. Denne använde Hizbollah mot en demonstration mot islamisering, på liknande sätt som Reepalu agerade mot den israeliska tennismatchen. Thielemans gillar inte kristna och skålade i champagne när förre påven dog.

Hälften av Bryssels befolkning är invandrare. Det verkar vara en medveten strategi i islamiseringen av Europa att ta över dess huvudstad. Därför sitter Thielemans säkert i sadeln, och det gör Reepalu också, och kan kosta på sig att hetsa upp muslimer och anklaga Israel för "barnamord", och bedriva en egen utrikespolitik om Mellanöstern.

Mönstret är likadant hos Reepalus och Sahlins partikamrater i engelska Labour som blivit infiltrerat av folk som vill skapa en islamisk social och politisk ordning.Intifadan har kommit till Sverige

25 Kommentarer:

Anonym sa...

Sossar har alltid varit antisemiter och hyllat islam. Om Mona Sahlin fick bestämma skulle hon tvinga alla svenskar att lära oss mer om islam än om judendomen och den judiska sekten kristendom som handlar om Messias, Davids son.

Anonym sa...

Svenskarna skrämde de ju bort för länge sedan utan att någon upprördes över detta.

Anonym sa...

Jag önskar att någon kunde tala om för mig hur det kommer sig att muslimerna bara på några decennier intagit hela västvärlden och kräver att VI anpassar oss efter deras vanor och kultur. En muslim som vägrar hälsa på en svensk kvinna - som han ser som oren - tilldöms 60 tusen i skadestånd är bara ett exempel.

De tas emot och får sin totala försörjning, så snart de sitter trygga i systemet börjar de förfölja andra. Flyttar de sina hemländers krig hit för att få bidrag till allt, ha demokratisk frihet som de inte unnar andra och själva sitta trygga?

Enligt statliga och kommunala beslut ska de föreningspengar som delas ut i första hand gå till integration. Alla invandrarföreningar säger att de jobbar med integration och det handlar om totalt miljarder. Vem bryr sig? Svenskarna är så passiviserade.
/Willem

Anonym sa...

SVD: "Där får också Reepalu frågan om han hört av sig till judiska församlingen med anledning av hotbilden mot judarna. ”Nej”, svarar han. ”Men jag blev inte heller kontaktad av församlingen när jag fick mitt hus nedklottrat med stora svarta hakkors.”

Det där visar på hans inställning att vara Malmös "starke man". Han tycker att den judiska församlingen styr Malmö och att de skall kontakta honom. Det är helt otroligt!

När tycker S att han har sagt för mycket om vad han står för? När agerar de mot han?

Anonym sa...

Undrar om Reepalu har kontaktat denne imam och satt han i fängelse?

Svensk Imam vill dränka judarna i muslimernas spott
http://www.youtube.com/watch?v=M5osyP290Rg

Biskop Kyrillos sa...

Då det var aktuellt skrev jag dessa rader, som till sitt innehåll kan vara aktuell även i dag.

Till Österland skall dom fara, Laila Freivalds lilla skara, tre vise ifrån Skåneland, att bära bud om fredens band mellan muslimer och ”barbarer”.
Så tiderna förändras och släkten likaså, men kvar står frågan, ”vilken fred skall Norden få?” Och klockan ringer ifrån svunnen tid; ”den som ej är för mig är emot mig” (Kristus).
Men detta budskap säkert klingar förgäves när Karl Marx doktriner styr politikers hjärtan och sinnen.
Ack kära nån hur skall det sluta när islam tar över våran skuta, och styr dess färd mot ofrihetens kuster? Då är det försent att ”ropa hjälp!”, ty ingen frälsarkrans man finna skall under halvmånens gröna segel.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Som någon kommentator benämnde det på GoV, mohammedanernas mål är att inrätta ett globalt gulag. Så sant, så sant.

Ann-Marie sa...

Det är snart val, kanske dags att göra något åt det, upp från sofflocket och rösta för en gångs skull, sluta knyta näven i byxfickan så kanske något positivt kan hända!

Illvilliga Illmar bör fråntas makten en gång för alla.

Gotiska Klubben sa...

Tycker det är konstigt att alla mångkulturivrare bland judarna i Stockholms mediavärld håller tyst om detta.

Har de inget att säga om Malmös judar och Mångkulturens kollaps?

Hopps Fox News kommer tillbaka till Malmö.

LP sa...

@Gotiska klubben

När man kallar införandet av islam via massinvandring till mitt land för mångkultur så blir jag blir sur.

Kanske håller den insikten på att sjunka in att mångkultur bara funkar i Sverige och övriga västvärlden, om man mellan de många kulturerna är överens om vissa grundläggande saker. Tex att det är bättre med demokrati än teokrati, att sharialagen inte är särskilt "up to date", att man inte bör kasta homosexuella utför höga hus och inte heller stena den som varit otrogen även om det står så i gamla böcker, att kvinnan faktiskt är en människa och inte endast en hushållerska, knulldocka och avelsko, att barnäktenskap är snuskigt även om man en gång i tiden tyckte det var en prima idé, att demokrati (om man nu förstått att det är bättre än teokrati till att börja med...) kräver yttrandefrihet för att fungera ordentligt, att religionen skall blanda sig så litet som möjligt i staten, etc etc.

Kanske är det pga dessa insikters långsamma inträngande som det blivit tyst. Jag menar, vad kan de säga, de hade ju helt fel.

Eller så inte...

Magnus A sa...

Den största idioten är inte Ilmar Reepalu utan svenska folket som röstar fram personer som systematiskt arbetar för att sprida islam likt cancer.

Sluta knyta näven i fickan och rösta på det parti som tar avstånd från idiotin.

Anonym sa...

Jag lyssnade på Studio ett i Sveriges Radio P1 ( http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=3468660 ). Det är tydligt att det är ganska svårt för dem att tala ut tydligt och säga som det är för att risken eller hotet för rasism, islamofobi och bli anmäld till DO för diskriminering av muslimer. Det borde vara på tiden att säga som det är klart och tydligt att invandarare och Muslimer kan vara rasister och vara judendomofober och ljuga.

Det pratades om att skolan ska ta tag i problemet, men det är ju garanterat barn och ungdomarnas föräldrar som har hjärntvättat dem att hata judar. Sätt tid föräldrarna utan rädsla för att bli kallade rasister, islamofober och diskriminerare.

Anonym sa...

Sionism betyder inte bara att det judiska folket har rätt till en egen stat, utan är även en nationalistisk rörelse med rötter i 1800-talet.

Ilmar Reepalu kan alltså inte heller stödja en sådan nationalistisk rörelse, som Sionismen, lika lite som han kan stödja antisemitism.

Hur du nu kan få Ilmar Reepalu uttalande: "Vi accepterar varken sionism eller antisemitism." till att Ilmar Reepalu skulle vara en hängiven islamist kan jag inte förstå och jag kan inte heller förstå hur du kan påstå att uttalandet skulle göra honom till en vänsterextrimist. Däremot ger han högerkrafterna, som verkar i Sverige, en känga.

Fröken Sverige sa...

Nu hävdar han att "inte fattat hur allvarligt det var". Rent skitsnack! Åtminstone de tio sista åren, så har det gapats "judehora" och "judesvin" till allt och alla. Inte nödvändigtvis alltid till judar. Även till oss andra.

Detta blandat med "hora", "svennehora", "svennejävel" och "sharmuta" (hora på arabiska).

/FS

Knute sa...

Reepalu säger klart och tydligt att han inte accepterar sionism, dvs han accepterar inte staten Israel. Undrar vad utrikesministern har att säga om att kommunalpampen bedriver utrikespolitik. Men det skulle inte förvåna mig om han håller med. Det finns gott om fähundar i politiken.

Knute sa...

Läs på Fröken Sverige blogg om hur brittiska Labour öppnade slussarna för massinvandring:

Labour har troligtvis trott att de skulle ha nytta av invandrarnas röster (utan tvivel ett korrekt antagande) utan att att bli av med sina arbetarröster (ett inte så riktigt antagande dock).

http://imittsverige.blogspot.com/2010/02/morten-uhrskov-jensen-matte-det-ga.html

Ann-Marie sa...

http://www.dt.se/nyheter/falun/article591234.ece?pageNavType=all

Intressant artikel med tillhörande kommentarer av allehanda slag.

Knute sa...

Tack för tipset, Ann-Marie! En rektor säger blatte när han pratar med två pojkar om deras hudfärg, därför att han lite valhänt försöker hitta ett ord, skulle han sagt svart kanske, inte neger förstås. Han menade inget illa, men pojkarna tog möjligen illa upp och så blev ordet blatte ryckt ur sitt sammanhang och ett fall för DO.

Ann-Marie sa...

Det nya sättet i Sverige att tjäna lite extra för semester till hemlandet kanske?

Knute sa...

Kul stad Malmö har blivit:

Enligt polisen i Helsingborg är det ett mönster att kriminella Malmöungdomar tvingar barn, ungdomar och handikappade att utföra bedrägerier.

En begåvningshandikappad 19-årig man berättar i polisförhör att han först kidnappades med bil av tre andra unga män från Malmö, 17, 18 och 20 år gamla. Ungdomarna ska ha sagt att de tillhör ett kriminellt gäng och därefter fört 19-åringen till en telefonbutik där de ska ha försökt tvinga honom att köpa en mobiltelefon med abonnemang i sitt eget namn. Men bedrägeriet misslyckades och 19-åringen uppger att ungdomarna istället tvingade honom att länsa sina föräldrars hem på bland annat tv-apparater och smycken. Han ska också ha blivit våldtagen utav en av de unga männen.

http://sydsvenskan.se/sverige/article633935/Begavningshandikappad-valdtogs-under-inbrott.html

Knute sa...

När Davis Cup spelades i Malmö stoppade muslimernas partiledare Ilmar Reepalu åskådarna, för att Israel spelade. Köpenhamn föreslår att man tillsammans med Malmö ska anornda OS i Öresund 2020 eller 2024. Ilmar Reepalu är positiv till idén. Men kan Reepalu garantera säkerheten i Malmö under OS för de israeliska deltagarna? Eller ska han hindra publiken från att komma då också för säkerhetshotet från Malmös aggressiva islamister? 2020 lär Malmös muslimska befolkning uppgå till 50%. Får Israel överhuvudtaget vara med i OS i Malmö för Reepalu?

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/03/far-israel-vara-med-nar-reepalu.html

Anonym sa...

Allt börjar med att svenskarna inte längre lär sig vad kristendom innebär.

Okunskapen om Israel och islam gör att man tar fel ställning.

Som kristen älskar jag både judar och araber. Men rättvisan kräver att jag stöder det folk som är så utsatt som Israel.

Anonym sa...

Reepalu: "Jag får intrycket att centrets syfte är att människor ska glömma bort vad som sker i staten Israel, kränkningar mot mänskliga rättigheter som alla människor borde ta avstånd från."

Detta sade Malmös 'starke man' angående Wiesental-centrets resevarningar för judar till Malmö.

Malmös barnligaste man anser jag Reepalu vara.

/Tord Ivarsson

Anonym sa...

I dagens Sverige har muslimerna fler röster än judarna, därför är det naturligt för våra politiker att värna om muslimer.
Dessutom är det sant att de judiska församlingarna är de som verkligen skulle kunna uppmana Israel till att skapa fred i Mellanöstern istället för att isolera sig från sina palestinska grannar. Vi som vill ha fred önskar att alla som kan uppmanar sina vänner i Mellanöstern till att arbeta för fred istället för att söka efter konfliktmöjligheter.

Knute sa...

Anonym, du kör på som den värste Reepalu. Låt de svenska judarna vara ifred.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.