24 februari 2010

Det värsta som hänt sedan 9/11

Det värsta som hänt sedan 9/11

Generallöjtnant William G. Boykin (pensionerad) var USA biträdande statssekreterare för försvarsdepartementet Han har spelat en roll i nästan alla stora amerikanska militära operationen och tjänstgjort i Grenada, Somalia och Irak."Ingen ville ta tag i det faktum att den här killen var en terrorist. Hans beteende och hans retorik var båda tecken på att han bekände sig till en jihadist-ideologi och ingen ville ta itu med den saken. Han var en terrorist. Det var ett terrordåd.
Det faktum att han var rådgivare och hanterade våra soldater som har varit med om kriget i Irak och Afghanistan är avskyvärt. Det var ett bevis på att ledningen misslyckats och att de inte vill ta itu med den islamiska teologin. Det faktum att han var muslim är anledningen till att ingen ville ta itu med den här mannen.
Jag tror att alla i Amerika inser att förföljelsen av kristna är acceptabel i vårt samhälle idag, inklusive både ledarskap och media, men ingen vill förolämpa en muslim. Faktum är att den här mannen var en extremist.
Han var en terrorist och någon måste stå upp och inte bara behandla denna typ av frågor i vårt samhälle och våra militära, men de måste också hantera det faktum att vi är infiltrerade inifrån av människor som vill förstöra konstitutionen för vår nation och ersätta den med sharialagar och vi kan inte vara undfallande mot dessa människor. Vi måste ta itu med frågan och det börjar med att vi kallar det för vad det är... Terrorism."

5 Kommentarer:

Olle sa...

Han var helt säkert mobbad. När mobbade människor får tillgång till skjutvapen så mördar de människor. Av alla skolskjutningar och vansinnesdåd i USA så var den enda gemensamma nämnaren att de hade god tillgång till vapen. När kommer USA att förstå detta? De kommer söka efter andra anledningar med ljus och lykta för att slippa ta tag i det riktiga problemet.

robban sa...

olle det är lika lätt att få tag på vapen i sverige som i usa, lagliga eller illegala. vissa vapentyper är till och med enklare så den förklaringsmodellen funkar inte mer än teorin. mobbad var han ju inte då han blev radikaliserad över en längre tid. men beröringsskräcken mot allt som är muslimskt i vårat samhälle är lika illa som i usa

Knute sa...

Olle, islamisk terrorism försvinner inte om folk inte har tillgång till vapen. Men det var nog inte vad du menade, du ville ge en känga till den amerikanska grundlagsskyddade friheten att bära vapen. Men tänk efter, vansinnesdåden är inte så många jämfört med alla de våldsdåd som förhindras på grund av att folk är beväpnade.

Naivtive sa...

För en militär som har vapen som jobb spelar inte tillgången på civila vapen någon roll. Vad jag har insett om islam så är alla muslimer mer eller mindre kränkta av att judar och kristna har lyckats bättre än Allahs eget utvalda folk. Det är klart att detta skett genom korståg, britternas protektorat i mellanöstern under 30 år jämfört med turkar, romares okupation under 2000 år. Muslimer gnäller om allt för de kan gnälla om allt och halal-hippies kommer undsättande och hytter med fingret åt alla som påståts kränka den stackar misslyckade muslimen. Alla är dumma, snyft!

MS sa...

@Naivtive

"alla muslimer mer eller mindre kränkta av att judar och kristna har lyckats bättre än Allahs eget utvalda folk."

Där slår du nog huvudet på den berömda spiken. Det handlar om ett gigantiskt mindervärdeskomplex. Muslimer blir hjärntvättade från unga år att dom är skapelsens krona tillskillnad mot oss "otrogna". När dom med egna ögon ser att det är vi som står för utveckling och demokrati så blir det syntax error. Det enda dom är bättra på är att skrika och ta till våld om det inte passar så dom passar väl på så fort tillfälle ges. Jag behöver väl inte påminna om att migrationsströmmen går från MENA till Väst och inte tvärtom. Varför skulle en västerlänning flytta till ett underutvecklat arabland?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.