15 februari 2010

En kontroversiell skyltPå flera ställen här i Atlantaområdet kan man se denna affisch som betalas av Georgia Right to Life.
Avsikten är att väcka det svarta samhället, och sanningen är oftast svårast att hantera.
Genom att säga att svarta barn är utrotningshotade vill man starta diskussion om varför svarta kvinnor genomgår totalt flest aborter i Georgia, trots att de bara utgör en tredjedel av statens befolkning.
Nationellt står svarta kvinnor för tre gånger så många aborter som vita fast de bara utgör 12-15% av befolkningen (Center for Disease Control and Prevention)
"Det är som en epidemi bland den svarta befolkningen och om det chockerar någon är det bara bra."

Det är verkligen inte PC att tala om detta, men abort dödar fler än de sju mest vanliga dödsorsakerna.
I 36 delstater och två städer (New York och DC) aborterades 203,991 svarta och 198,385 svarta dog av hjärtfel, cancer, stroke, olyckor, diabetes, självmord och kroniska andnings- sjukdomar.


Man bör kanske också ta med i diskussionen att 72% av de svarta barn som inte abortereras växer upp i hem med ensamstående mamma.

Uppgifter som offentliggjorts under de senaste årtiondena i ledande sociologiska tidskrifter, framhåller att barn som växer upp med ensamstående mor generellt löper mycket större risk att bli kriminella och att själva bli ensamstående mödrar. De kommer också att bli lidande när det gäller utbildning, jämfört med barn som växer upp tillsammans med sina gifta föräldrar. De kommer att ha sämre förmåga att ta hand om nästa generation och de krav som traditionellt ställs på alla individer när det gäller familj och samhälle.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.