14 februari 2010

En lektion i att uppföra sig ordentligtEn skolpojke i Greve på östra Själland fick en en lektion i att uppföra sig ordentligt av sin lärare. Läraren tog honom i armen och skällde ut honom.

Pojken ringde genast efter sin familj som strax stod på skolgården. Det gick inte att tala familjen till ro, och när läraren vände sig om för att gå in i skolan sprang pojkens pappa efter läraren och sparkade honom i ryggen, med sjukhusbesök som följd.

Ett par kommentarer:

"Jag känner till att situationen i Danmark nu kräver kurser i självförsvar för lärare och pedagoger, men det är ju fortfarande främst mjuka ämnen som lärs ut i seminarierna."

"Det er meget dyrt for skatteyderne at lærere får dårlige nerver og må gå på førtidspension."

Läs också: Lärare skakade hand - och slogs ner

2 Kommentarer:

Naivtive sa...

Lösningen ligger i att utvisa associalt beteende då det inte är förenligt med det samhälle som de sökt sig till. Dessa utvisningar skapar förståelse för resten av MENA folket om hur bete sig. Beter man sig som en stenkastande apa så åker man hem til djunglen.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Uppenbarligen en kulturberikare från MENA det handlade om. Vilka andra ringer efter sina bruschor så fort det hettar till lite?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.