09 februari 2010

Europa i dag


Europas folk, med några få undantag bland de forna länderna i Warszawapakten, har för länge sedan köpt "socialism-light från vaggan till graven".
Bidragstänkande har fullständigt utarmat dem. Staten har tagit över samtliga ansvarsområden och individen besparas ställningstaganden. Varje betydelsefull aspekt av livet är noggrant reglerad och övervakad, många har helt underordnats regeringen.
Till följd av detta är EUs ekonomi på fallrepet, befolkningen vägrar att reproducera sig, och välfärdsstaterna belastas med en ständigt ökande mängd av parasiter som måste stöttas av andras arbete.

Det måste ha verkat som en god idé att importera icke-européer för att göra det arbete som européerna inte ville göra. Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Belgien, Holland och de skandinaviska länderna gjorde precis det. Nu betalar de priset!
Låt oss se på Sverige. Det är svårt att hitta procentuella siffror men låt oss säga att muslimerna nu utgör 7% av befolkningen.

*De är statistiskt yngre än den infödda befolkningen
*De reproducerar mycket snabbare.
*De koncentreras till städerna, framför allt söderut.
*De förenas av en militant politisk ideologi som maskeras som religion.
*Många av deras medlemmar har inga problem med att använda våld för att uppnå sina syften.
På grund av dessa fakta, har svenska myndighet kastrerats i hanteringen av importerade muslimer och deras avkomma. De infödda svenskarna tvingas ge upp den sorglösa välfärdsstat som lovats dem. De är inte beredda att slåss, inte ens med ord, för att försvara sin nation, dess lagar och dess kultur. De importerade muslimerna behandlas som någonting nationen måste tolerera med knäppta händer, även när våldet tilltar mot deras egendom och institutioner och förhållandet för ursprungsbefolkningen försämras.


Men islams försvarare upprätthåller en stadig propaganda om "det sanna islam", "fredens religion", "islamofobi", "kriget mot islam", "väst förtrycker muslimer," och så vidare.
Vi ser ständigt exempel på motsatsen men ett stort antal personer, som alla egentligen vet bättre, gömmer sig bakom propagandan för att slippa ta ställning.
Europas politiker är rädda för att konfrontera islam för vad det är, och för vad det gör i de nationer där de har kontroll .

Den politiska dynamiken kräver att de europeiska välfärdsstaterna fortsätter på den inslagna vägen. Ekonomisk dynamik gör att muslimer från Nordafrika och Mellanöstern fortsätter att strömma in i Europa och kräver "utrymme". Den demografiska och ideologiska dynamiken kommer inom kort att förvandla den Gamla världen till ett nytt islamiskt kalifat.

Allt detta är självklart för den som inte bestämt sig för att ignorera det fullständigt. Men att säga det offentligt, i Sverige eller på andra platser i Europa, anses som "hets mot folkgrupp." Fråga Geert Wilders eller Ayaan Hirsi Ali.

Efter att ha ridit den islamiska tigern så här långt har Europas ledare ingen aning om hur man hoppar av.

från Fran Porretto

Bilden är tagen i Italien!

4 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Och det här händer igen:

Communist Party directive issued in 1943:

"Members and front organizations must continually embarrass,
discredit and degrade our critics.... When obstructionists
become too irritating, label them as fascist or Nazi or
anti-Semitic.... Constantly associate those who oppose us
with those names that already have a bad smell.
The association will, after enough repetition, become
"fact" in the public mind."

1956 Report of the House
Committee on Un-American Activities (volume 1, page 347)

Redaktören sa...

Ett citat ur en artikel ni bör läsa i sin helhet:

”Sverige är ett litet land som bara kan ta ett begränsat ansvar för allt elände som försiggår i vår omvärld. Vi bör inte tänja på den gränsen genom att börja bjuda på svensk välfärd med armbågen i cynisk insikt om att den som kommer är i en sådan situation att han eller hon måste tacka ja ändå. Det kan kanske för nationalekonomer och andra som vant sig vid att betrakta samhället som en ekonomisk abstraktion te sig okontroversiellt att föreslå att invandringens kostnader ska lösas med lönedumpning. Det skulle ju innebära bättre statsfinanser och att vi etniska svenskar kunde ställa i utsikt ett större konsumtionsutrymme pga lägre skatter och billigare utbud av tjänster.”

Newsmill

MS sa...

Bilden är inte tagen i Nordafrika som man kanske kan tro utan i Italien. Den togs i samband med dom s k "raskravallerna" I svensk media framställdes det som att dom elaka italienarna trakasserade och sedan körde bort dessa oskyldiga afrikaner. Sanningen är den motsatta. Anledningen till att italienarna gick man ur huse för att köra ut dom var att de afrikanska arbetarna trakasserade ortsbefolkningen. Läste man utländsk media så fick man en mer nyanserad bild av händelseförloppet. Kvinnorna i byn vågade inte gå ut själva, speciellt på kvällen, i rädsla för att bli påhoppade av dessa män. Även männen blev konstant provocerade och tillslut så rann bägaren över och dom gick ihop och körde ut dom. Forza Italia. Hade det hänt i Sverige så hade polisen gett sig på de svenskar som hade agerat och sedan hade Stasi-TV haft otaliga reportage om de stackars oskyldiga invandrarna och de rasistiska svenskarna.

Denna händelse speglar tydigt den snedvridna verklighetsuppfattning som många européer på vänsterkanten har. Här i Sverige så stod saken klar innan all fakta ens låg på bordet.

Italienarna. Vita = rasister och skyldiga
Afrikanerna = oskyldiga offer.

Jag tror inte ens om journalisterna hade besökt byn och med ögna ord sett hur kvinnorna fick utstå sexuella trakasserier hade gjort någon skillnad. I PK-nissarnas reptilhjärna står det slint så fort européer har en konflikt med icke-européer. Jag säger inte att italienarna uppförde sig klanderfritt i alla lägen men det är aldrig ens fel att två träter och ska man rapportera från en händelse så måste man göra bägge grupper "rättvisa" Dvs rapportera sanningen och inte slentrianmässigt demonisera den ena sidan och offerstämpla den andra.

Berit sa...

Tack MS. Jag visste att bilden är från Italien men jag kunde inte tillräckligt omkring händelsen

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.