18 februari 2010

Snabba, enkla tips om herrgårdar och moskéer

Detta är precis vad media behöver för att vända bort uppmärksamheten från islams kontroversiella sedvänjor:

Som glupande ulvar kastar de sig över den katolska orden Opus Dei, som köpt en gammal herrgård på landet för att skapa ett utbildningscentrum.

Trots att att Dan Brown filmatiserade roman 'Da Vinci-koden' är fiktion utan förankring i verkligheten, tror många av dem som har läst boken på dess kritik av den katolska kyrkan och kristendomens ursprung.

Dan Browns albino-munkar har gjort kyrkan stor skada eftersom folk kan få för sig att den är lika mordisk som islam.

I själva verket skulle boken kunnat handla om islam. Det finns hemligheter runt Koranens uppkomst som har kostat flera "storsigillbevarare" livet. Läs mer om det här

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Aftonbladets kampanj mot Opus Dei är osmaklig och är antagligen menad att kleta av sig på Sveriges judar och främja islamiseringen av landet.
Att Jan Helin kommer med sådana tvivelaktiga grepp är inte förvånande med tanke på hur denna tillsyns antisemitiska person förföljer Kristna, judar och andra där inte backar upp kring vänsterns multikulturella (läs islamisering) plan.

MS sa...

Ja, när få vi se en liknande granskning av Islam i PK-media?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Möjligtvis när djuren som snart kommer bli förbjudna har lärt sig flyga.

Ann-Marie sa...

MS, det kommer aldrig att ske! Tyvärr, för då skulle det bli som med “klimatförändringar”, dom skulle se ut som dom fån dom är!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.