04 februari 2010

Gå inte i fällan

En svensk imam håller på att gillra en fälla för Kristdemokraterna. Han påstår att ”muslimer och KD har gemensam värdegrund”, alltså kålsuparteorin om att islam och kristendom skulle vara lika fina, ungefär som andra säger att de är lika farliga.

Risken finns att KD inte törs avvisa Kielans invit, utan låter honom kandidera till riksdagen. Dels vill de ha muslimska röster, och dels vill de inte uppfattas som att de bryter mot religionsfriheten och "diskriminerar" muslimer.

Men glöm inte att islam använder religionsfriheten som täckmantel för att avskaffa den. Det finns inget "Ge kejsaren vad kejsaren tillhör och Gud vad Gud tillhör" i islam.

Gå inte i fällan, snälla kristdemokrater. Om islams våldsförhärligande innehåll skulle vara beskyddat av religionsfriheten kunde vilken maffiaorganisation som helst registrera sig som ett religiöst samfund och slippa bli granskad.

Bilden hämtad här

7 Kommentarer:

Red. sa...

Utmärkt inlägg. Tack för det!

Ann-Marie sa...

Den här har säkert varit på tapeten innan men man kan ju inte annat än hålla med, tyvärr.

"The primary reason why I write much about Sweden is because it is one of the most totalitarian countries in the Western world. It is an interesting — and frightening — example of Political Correctness and self-loathing and can as such serve as a warning to others.”

Från: http://defeatingeurabia.wordpress.com/2009/06/09/the-case-of-sweden/

Biskop Kyrillos sa...

Ja du Knute detta är alldeles uppåt väggarna, att släppa in vargarna i fårafållan, för att nu använda en av Jesu liknelser. Bra och alldeles rätt det du skriver, men jag tror inte KD är så ”snälla” att de tar varning nu när partiet är på väg under 4 % skalan. Märkligt är att inga vanliga KD-are hör av sig med protester mot att öppna helt upp för den ”falske profeten” Muhammeds troende. Men vad gör man inte för att vinna röster så man kan vara kvar vid ”köttgrytorna”.

Gunnar Johansson sa...

Knute och ”Biskop Kyrillos” har helt rätt. För mig - och säkert de allra flesta ”gamla” kristdemokraterna bävar och tar sig för pannan i dessa dagar. Hur är det möjligt att ens tänka tanken på att förena kristendom med en så avskyvärd, kvinnoförtryckande och våldsfixerad religion som islam? Jag mår illa av bara tanken.

Än mer obegripligt av det faktum att Dagens förstasida på torsdagen toppades av den här nyheten tillsammans med att justitieminister Beatrice Ask påstod att det inte finns ”någon ökad hotbild mot judar”. Vilken planet bor hon på, kan man undra.

Mot bakgrund av den senaste tidens uppmärksamhet av hur judar i Malmö förföljs och trakasseras av främst muslimer är både Dagens förstasida den här dagen och den ömsesidiga omfamningen mellan KD och en muslimernas mest kände ledare anmärkningsvärd.

Av samma skäl är det lika märkligt och skrämmande att Kristdemokraterna verkar öppna sig för en ohelig allians med muslimerna och därmed islam. Men i kampen för att hamna över 4-procentspärren i höstens riksdagsval är tydligen alla medel tillåtna.

Även de övriga borgerliga partierna och de rödgröna partierna lär konkurrera med Kristdemokraterna om muslimernas gunst. Därmed blir Sverigedemokraterna det enda parti som vågar och vill framföra kritik mot den pågående islamiseringen av Sverige och islam som religion.

För mig känns SD alltmer som det enda återstående alternativet i dagens läge. I många val har jag lagt min röst på KD, men efter det här partiets stora svek i frågorna om äktenskapet och abortturismen (där makten visade sig betyda mer än själva sakfrågorna) känns KD helt passé. Och många med mig kommer säkert att proteströsta på SD i höstens val.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Om detta hjälper till att sparka ut Kd från riksdagen så tycker jag det är bra. Risken är ju förstås att dom försvinnande kristdemokraterna ersätts av just muslimer och blir så många att partiet stannar kvar, kanske rent av växer och blir större än innan. Då är det farligt för då är det inget snack om att partiet kommer bli kapat av muslimerna. Kanske dom behåller det nuvarande namnet av taktiska skäl för att både behålla gamla kärn-väljare och locka till sig nya.

Anonym sa...

Vår svenske konvertitimam Abd al Haqq Kielan har ju lyckats att charma den samlade svenska mediakören.
Fantastiskt tycker jag. Hans åsikter är ju minst sagt stenåldersmässiga och den svensk politiker som ens skulle våga andas något liknande skulle bli både hudflängd och utskrattad i alla media.
Men nu gäller det ju en muslimsk mysgubbe och då är ju läget annorlunda! Då gäller öppen dörr överallt.
Men smart är gubben. Hat VET att det retoriska grepp han använder, reltivisering, nästan alltid går hem. Tyvärr.
Var är våra grävande journalister? Alla köpta?
Tycker lite synd om KD, de är faktist i många avseenden det enda parti som lit vingligt värnar om de kristna värderingarna som, även om inte ens alla här förstått, är grunden till hela vår svenska kultur, syn på människan inkl våra lagar.
Grunden för lagarna ändras iofs just nu snabbt till "alla är lika", "alla har lika rättigheter utan skyldigheter" samt vi ska vara snälla mot "dom"
Till sist, om KD går i fällan vore det tråkigt för Sverige, något skulle saknas för det vore döden för KD!
//WR

JemyM sa...

Sverigedemokraterna ersätter Kristendemokraterna i nästa val, så får vi ett värdekonservativt nationalistparti som passar "riktiga kristna" smaken.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.