18 februari 2010

Generation Zero

Ett smakprov från en dokumentär om den nuvarande ekonomiska krisen, sett ur ett kulturellt perspektiv.

Generation Zero - 60 Second Movie Trailer from Citizens United on Vimeo.


"Den nuvarande ekonomiska krisen beror inte på att kapitalismen misslyckats, utan visar på ett kulturellt misslyckande. Generation Zero visar hur den globala finansiella härdsmältan har kulturella rötter. Den börjar med narcissism från 1960-talet, som spreds som ett virus genom det självsvåldiga 90-talet, och exploderade över hela världen i den nuvarande ekonomiska katastrofen.

Generation Zero går djupare än de ytliga mediarubrikerna och pratkvarnarnas schabloner för att komma till grunden till dagens ekonomiska mardröm. En dokumentär som kommer att förändra allt du trodde du visste om Wall Street och Washington.

Experter, författare, och ledarskribenter från hela det politiska spektrumet, exponerar och berättar historien om hur attityder bland de stora efterkrigskullarna sådde fröet till den ekonomisk katastrof som kommer att drabba kommande generationer."

Håll ögonen öppna, den kanske visas på Svensk TV. Om inte, kommer DVD'n den 22 mars.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.