13 februari 2010

Hon älskade mig så mycket!

Obama berättar att han fick meddelande om att en av hans supporters nyligen dött i bröstcancer. Han betonar att hon inte hade sjukvårdsförsäkring och att hon begärt att bli begravd i en Obama-t-shirt.


När man tror att botten är nådd när det gäller omdöme och smaklöshet, så kommer detta.
Inte nog med att han inte kom ihåg kvinnans namn, men han tar alla tillfällen att sola sig i vilken glans som helst. Dessutom ljög han. Melanie Shouse hade visst försäkring, men med en hög självrisk. Hon och hennes partner hade satsat 30,000 dollar i ett eget företag och hon tyckte inte att hon kunde betala 5000 dollar i katastrof-försäkring. Men om hon inte var villig att satsa pengar på sitt eget liv hur kan hon begära att andra ska vara villiga att göra det? Hon berättade i en intervju att hon visste under lång tid att något var fel men hon sköt upp beslutet att undersöka sig.

Hon bodde hon i St. Louise och där erbjuder bl.a Anthony's Hospital gratis mammogram för kvinnor som inte har råd att betala. Hon kunde ha ringt till dem.
Här är en video där Melanie Shouse berättar sin historia och där det klart framgår att hon hade försäkring och att hon också täcktes av Medicaid.

Obama är så angelägen att framhålla sig själv att han inte ens kollar fakta.
Tänk er om Bush berättat att någon ville begravas i en Bush-T-shirt?
Inte ens Clinton skulle ha gjort något liknande.

Obamas publik hörs skratta när han berättar om Obama-skjortan och hur kvinnan önskade bli begravd, jag undrar varför?

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Min fru tycker det är ointressant, sådant där kör varenda politiker med säger hon.

Men jag undrar? Hur var det nu, skulle inte Obama stå för förändring?

Knegarn.

elina sa...

Skall man kräkas, sådan bottennapp? Mina döttrar har gått i skola i USA och jag köpte dem en försäkring. Det var billigare än landstingsskatten för oss i Sverige. Hade jag som lågavlönad råd så ..

MS sa...

Jag tyckte att hela inslaget var olustigt. En människa har gått bort och denna pajas använder henne för att framhäva sig själv. Speciellt den delen när han inte kan dölja sig glädje över att hon ska begravas i en Obama-tröja.Var det någon som sa narcissist? Det kommer att bli tre låååånga år.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.