20 februari 2010

Hur i all världen kunde det gå så långt?

"När vi får se dessa svarta spöken på stan, är det symbolen för islamismens intåg i vårt land," skriver Alf Ronnby i artikeln "Den muslimska sexualskräcken".

Britta Mogensen i artikeln "Hot, terror och Muhammed":

"Hur har det gått till, att det överallt i Europa finns städer med no-go zoner, det vill säga no-go för landets egna, som inte längre kan komma till de platser där deras förfäder bodde, där de föddes, växte upp eller har ett ärende, till exempel att lägga blommor på en gravplats på den kyrkogård där familjemedlemmar är begravda?

I Sverige och England är det inte längre tal om en smygande islamism. De är redan islamiska och har för länge sedan nått en punkt utan återvändo. Det finns därför inte längre någon urbefolkning att kämpa emot. Ändå är upploppen, kriminaliteten, förstörelsen av landet och övergreppen mot befolkningen av mycket allvarligare karaktär än i andra länder. Om inte annat borde detta säga våra politiker och deras medlöpare att dhimmi-beteende skapar ännu fler krav, ännu fler övergrepp på befolkningen och ännu fler brott."
De svarta spökena på stan är inte bara en symbol, de ÄR själva islamismen. Islamisterna sänder ut dem för att vi ska böja oss, och acceptera "Allahs" lagar i stället för Sveriges. Men Allah är inte Gud.

Utan sexualskräcken och åtskillnaden av könen skulle islams masspsykos försvinna i tomma intet. Istället för att islamisera Europa borde våra så kallade politiker av-islamisera muslimerna. Upplösningen av islam skulle mycket väl kunna börja i västvärlden, därför att här finns det ingen grogrund för hederskultur. Varför tvinga barnen att gifta sig med sina kusiner, om arvet som skulle hållas samman inte är getter och får utan en hyreslägenhet i Rosengård?

Islam måste först besegras i Väst

9 Kommentarer:

Biskop Kyrillos sa...

Så rätt Knute! Allah är inte den samme som vår kristna Gud; Fadern och Sonen och Den Helige Ande. Och enligt min uppfattning, ej heller samme gud som estradören m.m.m.m Jonas Gardell tycks tro på. Bara tråkigt att man någonstans långt härifrån i ett muslimskt dominerande land har kämpat för att använda Allah som Gud i kristna sammanhang, och fått lagligt rätt därtill. Tycker som Du att det var juste av Skd att införa Alf Ronnbys debattartikel ”Den muslimska sexualskräcken” där de ”vandrande tälten” vittnar om denna syn. Sedan när det gäller våra svenska politiker, åtminstone de flesta av dem, så synes de ha ”sand i ögonen och grus i hjärnan” beträffande islams expansion i Europa. Kanske besannas orden ”för sent skall syndaren vakna”.

GalaXyBloggen sa...

Bra inlägg. Jag lade din blogg som bloggtips idag;)

/Mats

Knute sa...

Mats, jag har lagt in din blogg http://galaxybloggen.blogspot.com/
bland länkarna här:

http://everykindapeople.blogspot.com/2006/12/lnkar.html

Mvh Knute

Vivian sa...

Med Allah som Gud, är Satan överflödig.

Knute sa...

Precis Vivian. Om Gud är allsmäktig, hur kan man då förklara det onda? Det kan inte finnas en Gud som är både allsmäktig, allestädes närvarande och absolut god.

Eftersom islams gud är så allsmäktig innebär det att Allah kan vara djävulsk.

Judendomen/kristendomen är inte lika konsekvent monoteistiska.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Pedofeten mohammed kan vi ju bara konstatera att han var en ond fullblods-psykopat. Om allah existerar är väl ytterst tveksamt men allt detta ursprunget ur en mycket sjuk mans hjärna måste ju då vara lika sjukt. Så om allah hade existerat så hade han onekligen varit minst lika ond som sin skapare.

Knute sa...

Förbjudna områden, no-go areas, i Frankrike och England:

http://vladtepesblog.com/?p=19669

GalaXyBloggen sa...

Man tackar Knute, man tackar;)

/Mats

Anonym sa...

Min ena dotters första ord när hos såg en av dessa förtryckta tjejer var - "Pappa, pappa, det är ett spöke där." Hon blev riktigt rädd av att se denne, som hon inte visste var en människa.

Knute, alldeles riktigt, Allah är inte samma gud som kristna och judar tillber.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.