25 februari 2010

Hut går kanske hem ändå?

Har ni tänkt på att Al Gore har hållit en väldigt låg profil på sista tiden?
Han är inte längre den "modiga" ledaren för AGW-rörelsen.
Tydligen är Planeten Jorden "inte längre i allvarlig fara" eller "behöver räddas."
Förklaringen är att Gore löper risken att mista alla de tillgångar han lurat till sig.
Förmodligen har han fått råd av juridiska ombud att ligga lågt. Han kan vara ledare för den antropogena globala uppvärmningens (AGW) rörelse, men han försvarar den inte offentligt , inte ens när den faller sönder och hela hans nya lycka är baserad på den.

Gore och hans finansiärer har tjänat miljontals dollar genom att starta "gröna" företag och handel med kol-krediter. Om bluffen fungerat, kunde han har blivit den första "carbon miljardären."

Gores ekonomiska vinster baserades på de motsägelsefulla och felaktiga påståendena att människans utsläpp av CO2 kommer att bränna upp planeten.
Under årens lopp har amerikanska skattepengar runnit ner i AGWs "fantasi-råtthål". Förr eller senare måste Al Gore svara på några besvärliga frågor. Vi får vänta lite längre på stämningar från privata investerare, men just nu råder bolagsjuristerna honom att tiga.

När investerarna drabbas av omfattningen av bedrägeriet, kommer Mr Gores egna "gröna" företag att gå miste om betydande värden, ungefär som de flimsiga dot-com företagen som saknar en verklig produkt. Investerare i dessa "gröna" företag - som litade på Gores alarmerande påståenden - kan ta till flera åtgärder:
En av dem är vad man kallar RICO, en civilrättslig process mot Gore och IPCC och alla vetenskapsmän som deltog i att blockera publicering av alla forskningsdata, genom förfalskningen av uppgifter och undanhållanden, och vars årsinkomster skjutit i höjden genom den allmänna hysterin.

Kortfattat beskrivet måste RICO omfatta fyra punkter, (1) påverkan för att bedriva (2) affärsverksamhet i ett upprepat (3) mönster av (4) bedrägligt förfarande...
Om fler nyheter framkommer om att AGW bara är en bluff och Gores "gröna" företag går miste om inkomster, kommer aktieägare att stämma Gore och statliga RICO-processer kommer att följa - fler och fler eftersom förlusterna växer.

Om listan på offren växer och brottsligt uppsåt kan bevisas, kommer det verkligen att bli hett om öronen för Al Gore .
Bernie Madoff fick 150 år och hans lurendrejeri var av betydligt mindre omfattning.

American Thinker

1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

http://www.newsrealblog.com/2010/02/12/thou-shalt-not-make-light-of-global-warming/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.