16 februari 2010

Ingen uppvärmning sedan 1995

Även Burger King säger att det är bara strunt.


Kan vi äntligen medge att "vetenskapen" runt Global Uppvärmning inte är annat än lurendrejeri?
Professor Phil Jones, som var på toppen av näringskedjan, har gjort förbluffande uttalanden nu och medger att "han hade problem med att hålla reda på data " när de presenterade den berömda "hockey klubban" och att det inte förekommit någon uppvärmning att tala om under de senaste 15 åren.
Han medger också att Medival Warming Period förmodligen var varmare än det är i dag.

Om inte annat borde det vara det sista strået. Om det var varmare under den perioden berodde det verkligen inte på någonting som människan med sin avancerade teknik kunde ha åstadkommit.
Jones vägrar att lägga fram sina data inför något som kallas 'Freedom of Information requests" och hans kollegor gissar att det beror på att han har "tappat bort dem". Hans hund åt nog upp papperen.

Allt detta rapporteras i brittisk TV och tidningar men nästan inget i amerikansk media.
Kommer alla dessa lögnare att ställas till svars för alla kostnader de åstadkommit? Jag tänker också på Al Gore i detta sammanhang. Det finns grupper som trycker på nu och anser att han ska lämna tillbaka Nobel-priset.
Obama och hans administration kommer inte att ändra sina planer när det gäller extra avgifter på energi. Obama kringgår Kongressen genom att skriva ut "special direktiv", (executive orders) vilket han har makt att göra, så att han kan avancera sin impopulära energipolitik.


Han ger EPA (Environmental Protection Agency) order att införa regleringar och straffavgifter för det man rubricerar som "värmealstrande gaser", något som Senaten har lagt på hyllan och inte vill befatta sig med just nu.

Om han för ett ögonblick inbillar sig att privatföretagare kommer att utöka sin tillverkning, eller ens stanna kvar i landet med det hotet hängande över sig är han dummare än jag tror.

En annan "specialorder" som han skrivit under är den om homosexuella i det militära. Som läget är nu förväntas man hålla tyst om sin homosexualitet men Obamas förslag kommer att bli att man kan vara öppen om det. Mer om det en annan dag.

Läs också om hur data om havsnivån förfalskats vad gäller Nederländerna.


4 Kommentarer:

Knute sa...

Snön välter ner över OS i Vancouver, med inställda tävlingar som följd.

Knute sa...

Obama liknar en maffiaboss på bilden.

Ann-Marie sa...

http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703630404575053781465774008.html
Och vilka förfärliga hädare vi var som vågade påstå att klimatet går i cykler! Har alltid gjort det och kommer förmodligen alltid att göra det.

MS sa...

@Knute

Ja, sitter man så där när man har besök? Han befinner sig i Ovala Rummet och inte hemma i Tv-soffa. Respektlöst är bara förnamnet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.