28 februari 2010

Inte bara Sverige Halal-TV har...

Danmarks Radio spyr ut multikulti-propaganda i barnhöjd, berättar Hodjas Blog:

"DR:s nya kanal, Ramasjang, hånar i serien "Specialklassen" de svagare eleverna och framställer av samma anledning det lilla danska barnet som en blekfet egocentriker, medan däremot seriens muslim är hjärtegod och duktig. Miss Mukupa sjunger "Ny liga härifrån till Palestina" för de mångkulturella fotbollsflickorna, och en liten pojke med annan etnisk bakgrund än dansk rappar introduktionen."
Det är 1970-talets barnprogram som har präglat den nuvarande politikergenerationen. Då var det socialistisk propaganda, nu är det jihad men det är samma kommunister som sitter på de högavlönade jobben som programledare och programchefer. Räcker inte lönen så de måste ta emot mutor från islamiska oljeshejker? En gentjänst för propagandan för invandring och u-hjälp till terrororganisationer. Vad blir nästa, förstuckna hyllningar till självmordsbombare?

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Även om barn skall skyddas från politisk indoktrinering måste jag erkänna att jag gillade både Vilse i pannkakan och Kapten Zoom när jag var liten parvel.

Dock missade jag nedanstående guldkorn, vilket kanske var lika bra... ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=eGzxDMFnb98&NR=1

Anders Linder fortsatte f.ö. med sin kommunistpropaganda långt in på 2000-talet.

http://www.resume.se/nyheter/2007/03/27/moderat-politiker-anmaler-/index.xml

/Paraflex

Knute sa...

UR (utbildningsradion) drillar barn att bli vänster

http://www.expressen.se/ledare/sakinemadon/1.1871559/sakine-madon-ur-drillar-barn-att-bli-vanster

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.