21 februari 2010

Fortsatt stängda Stasi-arkiv med Ohly som utrikesminister

Här bär vänsterpartiets ledare Lars Ohly en Palestinahalsduk med en karta - där staten Israel inte existerar. En Quisling på terroristernas sida, var han en det även under Sovjet?

För ett par år sedan protesterade 253 personer mot att Forum för levande historia skulle upplysa elever om kommunismens förbrytelser.
Östra Ölands fria horisont skrev då:

"Stasi hade 900 agenter i Sverige, eller skall vi kalla det uppgiftslämnare.
Alla dessa finns med namn hos Säpo, överlämnade på en lista av CIA, som snodde alla namnen mitt framför ögonen på tyskarna när DDR brakade samman.
900 svenska namn - varför offentliggörs inte listan."

Månne en del av de 253 kan vara bland de 900 svenska Stasi-agenterna?

Vänsterpartisten Hans Linde har blivit oppositionens utrikespolitiske talesman, och förklarar att med en rödgrön regering blir det annat ljud i skällan mot USA jämfört med alliansregeringen, ”som hela tiden pratar om den transatlantiska länken”.

Trist om vänsterns galna Amerika- och Israelhatare vinner valet. De fattar inte att USA är garanten för Europas frihet och oberoende mot diktaturer som Ryssland, Iran och Kina.

Rösta ut vänsterpartiet ur riksdagen så vi får reda på vilka som spionerade för Östtysklands räkning.


Irans president provskjuter raketer2 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Fast kommunister vill ju ha diktatur, proletariatets diktatur. Skit samma vad dom kallar det. Diktatur är diktatur, ungefär på samma sätt som det bara finns en sorts islam.

Anonym sa...

Hans Lindes uppsyn får en att må illa, hans tal får en att kräkas. Vilket helvete det skulle bli om (V)åldsideologin fick makt i Sverige.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.