05 februari 2010

Kriget mot terrorismen har bara börjat

I en hadith skröt Muhammed: "Jag har blivit segerrik genom terror". Islam är således ingen religion, den är en krigsförklaring. Men trots att kriget pågått i snart 1400 år verkar vi i Europa vara tagna på sängen.

Chefen för PST - säkerhetspolisen i Norge:

"Kriget mot terrorismen har bara börjat. Olyckligtvis. Både i Norge och i Europa ökar terrorhotet. Men vi har inte höjt hotnivån från "låg". Inte ännu."

Kommentar:

"Detta är mycket ovälkomna nyheter. Vi norrmän är inte vana vid terrorism, det är något som händer i utlandet. Kanske om vi fortsätter att kritisera Israel och finansierar palestinsk upprustning, kommer skurkarna att lämna oss ifred?"

Spook bigwig: War on terror just begun
I Sverige finns hundratals människor som utgör ett hot mot rikets säkerhet på grund av deras stöd för terrorism. Både radikala muslimer och vänsterextremister. De får utlopp för sitt behov av spänning och deras ideologier rättfärdigar våldet.

1 Kommentarer:

Knute sa...

After President Obama’s outreach speeches to the Muslim world, terrorists did not say, "Gosh, now that Obama is closing Guantanamo and terrorists are being given Miranda rights, I've got to change my mind and decide that the United States is a really nifty country and that freedom and democracy are good things after all."

http://www.nypost.com/p/news/opinion/opedcolumnists/easy_on_the_enemy_FkqGsaX7DyBN81ceMn8deI

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.