10 februari 2010

Den öppna dörrens invandringspolitik

Den svenska EU-kommissarien Cecilia Malmström är högsta ansvarig för att få fram en gemensam asylpolitik och minska den illegala invandringen. Men själv vill hon att EU ska öppna för ökad invandring och riskerar därmed att hamna i konflikt med flera nationella regeringar.

I Storbritannien har Labour avsiktligt främjat mångkulturen (=islam). Deras hemliga agenda avslöjades när Andrew Neather, tidigare talskrivare för Tony Blair, Jack Straw och David Blunkett, sa att målet för Arbetsministeriets invandringsstrategi var att "gnugga Högerns näsa i mångfald och göra deras argument inaktuella".

Det är bedrövligt att en svensk borgerlig politiker som Malmström har samma inställning. Om det hade varit en socialdemokrat hade det varit begripligt, eftersom de utomeuropeiska invandrarnas röster går till vänsterpartier.

Hon och den övriga EU-eliten borde be om ursäkt för sin massinvandringspolitik. Det är som med avslöjandet av klimatbluffen, det går inte längre att motivera invandring av ekonomiska skäl. Erkänn att de använder invandringen till att främja mångkultur (= mer islam, mindre yttrandefrihet, försämrad välfärd, bidragsberoende, arbetslöshet, ruinerade statsfinanser, våldsbrottslighet osv).

Och värre kan det bli. "Om svenska folket röstar fram socialdemokraterna till valseger 19 september 2010 då står vi inför den största katastrof som någonsin kan hända." Läs kommentar nedan!

5 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Ännu en orsak till att skrota EU.

Ove sa...

Om Malmström verkligen ville lösa asyleriproblemet så vore det ganska lätt ordnat. Hon kunde i ett slag lösa hela problemet. Hon behöver bara ta upp Tony Blairs gamla förslag om ett EU-gemensamt Safe Haven för alla som söker asyl i nåt EU-land, ett område där de får skydd undan förföljelse, och där allt som erfordras samlas på ett ställe: utredare, tolkar, advokater,sjukvårdare, etc.

Knute sa...

Spikharry skriver angående de norska muslimernas beteende i Oslo med demonstrationer och terrorhot:

"Deras tack till länderna och folket blir ständiga hot, terror, mord, våldtäkter, rån, hat, fientlighet, svartarbete, livstids bidrag, och en urholkad ekonomi som förstör alla möjligheter för våra egna som nu tvingas skatta sig till döds utan möjlighet att kunna njuta på ålderns höst.

Jag hoppas verkligen att hel/halv kommunisterna som förrått sitt folk en dag kommer att ställas still svars för helvetet dom skapat för oss alla.

Vi måste byta ut dom flesta rövhålen i riksdagen, gör vi inte det senast i höst det då är risken stor att inga svenskar någonsin mer kan känna sig säkra i sitt eget land.

Nu var det på vippen att Siv Jensen lyckades för fram Fremskrittspartiet (FrP) till makten. Synd att det inte blev så, ni ser själva vad som händer nu när socialdemokraterna styr landet.

Om svenska folket röstar fram socialdemokraterna till valseger 19 september 2010 då står vi inför den största katastrof som någonsin kan hända.

Mona Sahlin höll sitt första tal som partiledare i Botkyrka, hennes första ord var:

”Välkommna till Botkyrka arbetarekommun, det är här Sveriges framtid finns”

”Jag hatar allt genuint typiskt svenskt, jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker”

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet”

Hemska tanke att den här ”Häxan” kan bli vår nästa statsminister.

Ta med dom orden till vallokalen den 19 september i år."

http://spikharry.wordpress.com/2010/02/13/muslimer-hotar-norge-med-terror-attack/

Kjartan Bru sa...

Mona Sahlin må dere be til Gud om å bli spart for. Hun gjorde en så ynkelig figur av seg selv da hun viste for mest hele den Europeiske befolkning at hun var en tyv og bedrager som enhver kriminell. Jeg forstår ikke at selv en Sosialdemokrat kan stemme på henne. Deres politikk er skremmende. Sverige har nok problemer med de muslimene som allerede er der.
Svenskene er mer eller mindre konkurs og dette har muslimene hovedansvaret for. De lever gris på bidrag og Mr. Svenson har knapt til salt i kaffen. Ut av landet med alle dem som ikke vil ha arbeid eller opptar arbeidsplassen for en etnisk svenske.

Knute sa...

Kjartan, tack för påminnelsen om Sahlins kontokortsbedrägerier!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.