19 februari 2010

Matförgiftning

Fox News rapporterar att fem personer, enligt uppgift muslimer, är misstänkta för försök att förgifta livsmedel vid militärbasen i Fort Jackson. De fem anhållna ingick i ett arabiskt översättarprogram på basen.

Fort Jackson ligger i South Carolina och är den största utbildningsplatsen för armén.

En källa med ingående kunskap om den utredning som pågår, berättade för CBN News att "Fort Jackson Five" kan ha varit i kontakt med den grupp av fem muslimer från Washington DC, som reste till Pakistan för att föra jihad mot amerikanska trupper i december. Denna grupp greps av pakistanska myndigheter, strax före jul.

Armén tar anklagelserna "extremt allvarligt," men hittills finns det ingen trovärdig information som stöder anklagelserna."

De misstänkta var en del av en arabisk översättningsgrupp som kallas "09 Lima" och har arabiska som sitt första språk, berättade två källor för Fox News. En annan militär källa säger att de är Muslimer
-------
Detta är vad vi kan vänta oss när politisk korrekthet ska tillämpas i alla sammanhang och man kan undra om några åtgärder vidtagits sedan Major Hassan utförde sin privata jihad i Fort Hood. Det framkom efteråt att det var många varningssignaler som ignorerades i hans fall.
Har man hittat någon modell för att identifiera och hantera jihadister i de egna leden?

De finns ju inget tvivel om att varje muslim i det militära kommer att hamna under mikroskop om man bestämmer sig för att inte acceptera jihadisk ideologi, men det finns ju redan former och regler för hur man sorterar bort neo-nazi grupper och rasist-grupper, så rent praktiskt kan det kan ju inte vara så svårt.
Men om man inte vågar erkänna och bemöta hotet från jihadisters ideologi kommer rekryteringskontor och militära baser att förbli attraktiva och sårbara platser.


1 Kommentarer:

Knute sa...

"Nærmere detaljer når det gjelder den påståtte matforgiftingen er ikke kjent. Både den og historier som Fort Hood massakren er imidlertid noe man må regne med i enhver ikke-muslimsk stat som tolererer muslimer i egne rekker. Enten de nå skyter eller forgifter sine ”vantro” medsoldater gjør de ingenting annet enn hva Koranen og islams lære for øvrig påbyr dem å gjøre.

Og i Norge søker altså Forsvaret spesielt etter muslimer, med verveplakater på urdu!

http://antijihadnorge.blogspot.com/2010/02/vel-bekomme.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.