18 februari 2010

Mount Vernon Statement

Ett 80-tal konservativa ledare samlades i dag i för att dra upp riktlinjer för ett dokument som sammanför de tre viktigaste konservativa principerna - social, ekonomisk och nationell säkerhet.

Family Research Council President Tony Perkins:
"Detta är ett viktigt ögonblick när konservativa samlas för att förklara vikten av samverkan för att försvara vår nations grundläggande principer. En trebent konservativ koalition måste enas bakom en grundläggande övertygelse och förbereda sig för kommande utmaningar och framgångsrikt möta en fientlig kongress och regering. "

"Detta är ett försök att utarbeta ett dokument som de konservativa - oavsett om de är Tea Party konservativa eller socialt eller ekonomiskt eller utrikespolitisk konservativa - kan stå bakom, och vi kan påbörja processen att återvinna det republikanska partiet och sträva för en regering med minimalt inflytande i individens liv.
Man planerar inte att bilda ett nytt, tredje parti utan förmå Republikanerna att inse vad som verkligen menas med att vara konservativ.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.