27 februari 2010

Det misslyckade miljonprogrammets misslyckade integration av en miljon invandrare

Går det att göra något åt miljonprogramsskolorna? Barnen har ju inte valt att gå där, eller för den delen bo där. Helst skulle de nog vilja gå på svenskare skolor, så långt från en moské som möjligt, och långt från de religionspoliser som tvingar flickor att bära slöja.

Islamiska rådet i Europa har ju bestämt att de till inget pris får bli assimilerade med majoriteten (se kommentar nedan), så de har det sannerligen inte lätt.

Experimenten att bussa barnen till andra skolor har varit nedslående, det har blivit för mycket bråk. Och de svagaste eleverna, och de är många, skulle inte ha en chans att hänga med i undervisningen, så de får stanna kvar i Rosengård, Rinkeby, Lindängen, Tensta, Bergsjön, Hammarkullen, Hjällbo, Angered, Hermodsdal, Gottsunda, Hallunda, Norsborg, Alby, Fittja, Rågsved, Ronna, Hovsjö, Skärholmen osv. En svår situation som politikerna skapat med sin invandringspolitik. För alla försök att integrera "mångkulturen" i all ära, huvudproblemet är att vi fått för mycket av den på för kort tid.

Men det får man inte säga högt, då blir man uthängd. Ett exempel är den stackars invandringskritiske gosse vars mamma skriver till en psykolog i Svenska Dagbladet och ber om råd. Från Robsten, Psykolog för oliktänkande:

"När mamman skriver att hon när en fascist i sin familj om sin egen son får man en fadd smak i munnen. Hur kan en mamma säga så om sin egen son och dessutom skicka in slutsatsen till en rikstidning? Jag börjar allvarligt tro att mamman kan behöva någon seriös terapi. Vi förstår hur hjärntvättat det svenska folket är, all egen tankeförmåga verkar vara utraderad. Den politiska korrektheten är starkare och viktigare än sitt eget kött och blod, det är fruktansvärt.

Vad psykologen svarar kan vi lämna därhän. Man får en stark olustkänsla i kroppen när man läser denna artikel och tänker osökt på det gamla Sovjet där oliktänkande fick effektiv ”psykiatrisk behandling”, vad är skillnaden egentligen? Sverige för en extrem immigrationspolitik jämfört med de allra flesta västerländska nationer, ändå så beskrivs de som har samma åsikter som majoriteten i vår jämförbara omvärld som avvikande och på gränsen till psykiskt rubbade. Vi får hoppas att mamman får facit framför sig någon gång och inser vad hon gjort."

Läs också:

Muslimer flyr Södertälje efter hot
Är en annan värdegrund i skolan på frammarsch?

2 Kommentarer:

Knute sa...

This is the duty of every individual Muslim living within a non-Muslim political entity.

They should set up mosques, community centres and Islamic schools. At all costs they must avoid being assimilated by the majority. In order to resist assimilation, they must group themselves geographically, forming areas of high Muslim concentration within the population as a whole. Yet they must also interact with non-Muslims so as to share the message of Islam with them.

Every Muslim individual is required to participate in the plan; it is not allowed for anyone simply to live as a “good Muslim” without assisting the overall strategy. The ultimate goal of this strategy is that the Muslims should become a majority and the entire nation be governed according to Islam.

M. Ali Kettani “The Problems of Muslim Minorities and their Solutions” in Muslim Communities in Non-Muslim States (London: Islamic Council of Europe, 1980) pp.96-105)

Kommentar av Steen:

http://snaphanen.dk/2010/02/12/moderen-var-antiracist/

Knute sa...

"Det är enbart Södertälje vi är välkomna till"

"Säg mig vilket muslimskt land har demokrati och frihet och respekt för sina minoriteter? De allra flesta kristna irakier som flyr till Sverige vet att enbart Södertälje är vi välkomna till men om jag vore muslim så skulle jag välja Malmö eller Rinkeby eller Tensta."

http://canuteocean.blogspot.com/2010/02/nolltolerans-for-islam.html

Om det är så illa att förföljelserna av kristna i Mellanöstern spridit sig hit, är islamiseringen av Sverige inte bara tomma ord. Och lika illa är att många av dessa nya Södertäljebor inte visar något kristligt sinnelag och har glömt tio Guds bud...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.