14 februari 2010

Sahlin och vardagsterrorismen

Nu har socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin varit i Malmö för att släta över de hätska uttalanden om judar och sionism som malmöbossen Reepalu gjort sig skyldig till. Företrädare för den judiska församlingen säger att de är nöjda.

Men hon spelar falskt. Mona Sahlin var först ut i Halal-TV, Mona Sahlin har sagt att hon ser Hamas som en förebild, Mona Sahlin var på Fatahs kongress som hyllade självmordsbombare, osv. Med all sannolikhet har hon lärt sig begreppet “taqiya” (ljuga) av sina islamiska vänner:

TRE SMÅ ORD

"När man hänvisar till någon som har sagt de "tre små orden", leder det oftast tankarna till något amoröst. I den avdelningen finns en hel katalog av ord och fraser som alla syftar till att vända tankarna till att man själv och någon älskar varandra.

När en arab skriker "Itbah Al-Yahud" är det i gengäld inte ett uttryck för kärlek som ligger i tre små orden: "Döda alla judar". Ropar man det t ex till en israelisk minister som är på besök vid ett universitet i England, torde det vara ett ganska otvetydigt uttryck för att man vill precis det som orden uttrycker.

Det vill säga - ända tills man man blir ertappad med det alltså! Om det skulle hända att man som bokstavstrogen muslim konfronteras med någon med en "käpp" i sin hand och får frågan vad det är man menar med "döda alla judar" !?

- Då är man strax den stackars lilla, förföljda och missförstådda muslim som åter blir förorättad och gjord till syndabock för det islamofobiska hatet mot alla muslimer, som HELA den israelvänliga västvärlden har."

Det finns många som trillar dit på snyftvisorna, inte minst sossar:

"I Arboga, där jag kommer ifrån, fanns på 1970-talet en stor skepsis mot Köpingsbor, som ibland blev rent aggressiv. På lördagskvällarna, efter löning, brukade de båda orternas raggare drabba samman... Människor har i sin upplevda osäkerhet alltid haft behov av att definiera sig själva i motsats till den andre... I dagens Europa riktas dessa krafter i hög grad mot muslimer, i synnerhet muslimer som vill praktisera sin tro och sina traditioner."

Så skriver det mäktiga socialdemokratiska Brödraskapets/ Broderskapsrörelsens ordförande, och kommer till följande slutsats om SÄPO:

"Men att bredda kartläggningen på det sätt regeringen föreslår riskerar att svartmåla och förpassa en stor grupp svenska muslimer till politiskt utanförskap. För vad är det som är militant eller extremt? Är det att önska en minaret, bära sjal eller att inte ta en främmande person av motsatt kön i hand när man hälsar?"

Således var det ingen större skillnad på att välta korvkiosken i Arboga på 1970-talet och attacken mot World Trade Center i New York år 2001. Men i så fall är det väl självklart att SÄPO måste kolla vardagsterrorismen, t ex de dagliga skolbränderna.

4 Kommentarer:

xmaverickx sa...

Finns det någon falskare människa än denna ständigt arrogant flinade person!?
Röstfiske i alla möjliga vatten är det enda hon är intresserad av för att återta makten.

Anonym sa...

Offermentaliteten frodas hos muslimer, det är bara så enkelt.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag anser att Måna Muslim gör skäl för sitt namn, alltså att hon är muslim på riktigt. Nalin Pekgul råkade ju faktiskt försäga sig i höstas men försökte senare släta över det med att hon bara hade skämtat.

Knute sa...

Muslimska friskolan avslöjar:

Malmö stad låter nu myndigheter och medborgare uttala sig om ett förslag som ställs ut, där Rosengårds källarmoskéer får ett nytt hus uppfört för malmöbornas skattepengar.

Vid Danska vägen/Industrigatan ska fastighetskontoret bebygga en tomt med ett nytt centrum. I det ska Rosengårds källarföreningar flytta in:

"Det skulle också ge islamiska trossamfundet och andra trångbodda föreningar chans att flytta upp från sina källarlokaler."

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/02/malmos-kallarmoskeer-far-nytt-centrum-i.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.