19 februari 2010

Delade meningar om svensk trupp i Afghanistan

SD:s partiledare Jimmie Åkesson har gett sig ut i utrikespolitiken. Vilket är förnuftigt med tanke på att utlandet vandrat in och Sverige blivit en fristad för jihadister.

Det finns mycket i världen som Sverigedemokraterna skulle kunna ta ställning till, rättare sagt emot. Till exempel att västvärldens nye ledare Obama har utsett en terroristkramare till sändebud i gangsterorganisationen Islamiska konferensen (OIC).

SD:s lösning på problemet med islams odemokratiska och våldsamma varianter är förnuftig, nämligen att hejda den muslimska massinvandringen. Det är nödvändigt, men det räcker inte med det. Den islamiska terrorismen måste stoppas även i de länder där den kommer ifrån.

Å andra sidan har förmodligen inte alla deras väljare genomskådat den anti-västliga vänsterpropagandan, så det är förståeligt att Sverigedemokraterna inte gör alltför tydliga utrikespolitiska ställningstaganden. Men frågan om svensk trupp i Afghanistan kan ge upphov till delade meningar i partiet... läs mer >>

- - -
Jag läste en krönika i suicidaldemokratiska Aftonbladet om SD och vargjakt. Det verkligt obehagliga var att skribenten påstod att SD jämför muslimer med vargar. Det skulle ingen förnuftig SD:are göra. Konstigt att han inte tog upp inaveln bland vargar också. Ett riktigt bottennapp, tänkte han aldrig på att nazisterna jämförde människor med djur?

Skribenten Ezpeleta är uppvuxen i Sverige men har flyttat till Argentina, varifrån han skriver föraktfullt om "svennar". En riktig oikofob således, som nedvärderar sin egen västerländska, kristna kultur.

1 Kommentarer:

Enoch sa...

Om vi i västerlandet ska kunna hävda vår rätt till nationell självständighet och stark gränskontroll så är det viktigt att vi respekterar andra länder och ger dem samma rättigheter.

De krigshetsande neokonservativa i USA är i regel för mångkultur och invandring. De är internationalister som strävar efter att upprätta globala lagar och kontrollsystem som kan upprätthålla dessa lagar.

Precis som våra svenska politiker så förstår de inte att en lag är verkningslös om inte en majoritet av samhällets medborgare ställer sig bakom den. Människorna i mellanöstern och Afrika har en radikalt annorlunda syn på hur ett samhälle ska se ut. De är inte kompatibla med vår västerländska civilisation. Vem ska upprätthålla våra lagar, regler och seder när dessa människor når majoritet?

Sverigedemokraterna fokuserar på Sverige och det bör de fortsätta med. Vi har tillräckligt många "bleeding hearts" som bryr sig mer om katastrofer på andra sidan jordklotet än om t.ex. våra svenska fattigpenionärer.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.