15 februari 2010

Det verkligt orwellska är inte övervakningen

"Svininfluensagate". Epidemin gick över ungefär samtidigt i Sverige och de länder som inte vaccinerade lika plikttroget. Det är som med klimatfrågan, Sverige tar på sig större uppgifter än det krävs.

Det finns spekulationer om att massvaccinationen ingår i en strategi att operera in chip med inbyggd antenn på människor. Massinjektion av chip under huden på oss alla skulle vara ett sätt att påvisa spridning av pandemier. Vilket i sin tur skulle vara ett svepskäl för att satellitpositionera oss.

En tankegång à la Orwells före detta framtids- men numera nutidsroman 1984. Skämt (?) åsido, det verkligt orwellska är hur förljugna vi alla tvingas bli i det här samhället. Ingen törs som det lilla barnet i H C Andersens saga säga att kejsaren är naken.

Den viktigaste frågan är massinvandringen men det får man inte prata om, för då är man främlingsfientlig och rasist vilket är det värsta som finns. Så vi ska bara snällt se på hur 100.000 varje år flyttar in i landet, och vi har inte ens koll på vilka de är eftersom det är vanligt att de har gjort sig av med sina pass. Hur det ser ut om 30 år när halva befolkningen är muslimsk, det får absolut inte nämnas, och än mindre får några försök göras att hejda det i tid.

Det ser även dystert ut inför riksdagsvalet i år. Andra europeiska länder har invandringskritiska partier representerade i sina parlament, medan man i Sverige slåss med näbbar och klor för att hålla Sverigedemokraterna utanför. Men en avvikande röst behövs, det är farligt när alla sneglar ängsligt på varandra av rädsla för att bli utmobbade.

Vi håller på att bli förslavade, det är vad vi blir. Med ett datachip i skallen för att inte kunna protestera. Med frihet att välja mellan att bli löneslav eller leva på socialbidrag. Tills välfärdssystemet brakar ihop. Allt färre måste försörja allt fler.

I Danmark ska minimistraffet för våldtäkt bli fem år. Förra året anmäldes 418 våldtäkter till polisen. I Sverige var det närmare 6000, och straffet mildare. Bara en sådan sak visar hur viktigt det är att Sverigedemokraterna kommer fram. Utan Dansk Folkeparti kunde Danmark varit lika förtappat som Sverige.
3 Kommentarer:

Knute sa...

En bra kommentar om de tillvandrade våldtäktsmännen:

"När sånt här inträffar skulle MIG- verket ställas till svars. De skulle också få stå för skadestånd och övriga kostnader kopplade till liknande brott. Man släpper väl inte odresserade kamphundar lösa hur som helst. I så fall skall de vara kastrerade och bära munkorg."

http://politisktinkorrekt.info/2010/02/15/70-arig-kvinna-valdtagen-tidning-avslojar-signalement/#ixzz0fdXrjyS4

svansken sa...

--om 30 år finns inte "Sverige" längre - då är det tyvärr ändrad till "Sveslamistan"

Knute sa...

En lång artikel som på ett fantastiskt bra sätt sammanfattar dagens läge och hur framtiden förmodligen kommer att utvecklas:

"Lag och ordning bryts snabbt ner i många av Västeuropas större städer och i hela västvärlden där gäng av immigranter har tagit över gatorna. Lagarna upprätthålls bara gentemot den "rasistiska" vita befolkningen, för att försäkra sig om att de fortsätter att betala skatter till de auktoriteter som inte gör annat än ljuger för dem, förolämpar dem och bidrar till nationens undergång..."

http://gatesofvienna.blogspot.com/2009/12/surviving-coming-crash.html#readfurther

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.