26 februari 2010

Tätt på Ahmadinejad och Gadaffi

Den planerade moskén på Vibevej i Köpenhamns nordvästkvarter är direkt kontrollerad och finansierad av Iran. Även på denna sidan Sundet tar en orientalisk despot mark i besittning.

Jägersro-moskén har köpts av självaste Muammad Gadaffi i Libyen! Han är ledare av den libyska organisationen "World Islamic Call Society", vars mål är att kontrollera moskéer runt om i världen och därmed de muhammedaner som bor i dessa områden, alltså i detta fall i Malmö-Köpenhamnsregionen.

Tänk att vi har en så stor och duktig och berykt... berömd arab i vår grannstad, Malmö. Borde vi inte här i Öresundsregionen välkomna honom med en fest på Stortorget i Malmö, där de - enligt uppgift - 50-70.000 moskémedlemmarna kunde hylla honom med ändan i vädret!

Styrkt av de enorma oljereserver som Libyen sitter på, har Gadaffi uppmanat till jihad mot Schweiz. Han är halvgalen och inte att leka med. Utpressning och hot för att främja sin och islams sak är hans specialitet.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Varför inte använda arenan för istället för att hylla han, det rekommenderar jag

Anonym sa...

Lite suspekt att folk ser detta utspel som konstigt. Islam = Mohammeds dröm att etablera det globala kalifatet. Självklart kommer varje åtgärd som sätter käppar i hjulet för kollonisationen av Europa att bemötas med starka ord från Dar Al Islam.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Halvgalen? Han har väl snarare precis alla skruvar lösa som det går att ha.

Knute sa...

"Vi må slutte å tro på politisk korrekt tøv som at det bare er demokratiske mennesker som kan være rasjonelle, eller kunne lage maktstabile samfunn.

Gaddafi VET hva som fenger massene, og har evnet å holde seg ved makten i over 40 år.
Det står det (motvillig) respekt av!

Dette burde OGSÅ fortelle oss at det er jihad og ødeleggelseslyst av Vesten som er populære fantasier i de muslimske massene, og DET burde være et moment til ettertanke for dem som ønsker "dialog" med denne delen av menneskeheten."

kommentar av arildnordby
http://www.document.no/2010/02/gaddafis_utpressing_av_sveits.html

Anonym sa...

Att Kaddafi proklamerar Jihad mot ett civiliserat demokratikt land ar inget som ar nytt. Den europeiska varlden ar en nagel i den muslimska varlden. Vad de an sager och tycker sa ar ando Europa overlagsen sa val som i ekonomi och ide-varld. Skulle ha velat se nagon muslimsk ledare proklamera jihad mot Talibaner och deras alierade. Undras varfor den muslimska varlden tiger om terrorister och dess orginisationer. Deras tystnad bara bevisar att i grund och botten ger de sitt fulla stod att terroresera oss som inte foljer Islam och dess Sharia.

Knute sa...

Ledarartikel i Norrköpings Tidningar:

Libyen i Malmö?

Som Ekot rapporterat (1/3) så finns misstankar om att libyska säkerhetstjänsten har intressen i Islamic center i Malmö. World Islamic Call Society köpte den stora moskén i Malmö 2008. Organisationen startades av Kadaffi på 70-talet och har kopplingar till hans son Saif al-Islam.

Den holländska säkerhetstjänsten fick 2002 en av den nuvarande styrelsesuppleanterna i Islamic centers styrelse utvisad från Holland. Holländarna ansåg att kopplingarna mellan den libyska säkerhetstjänsten och World Islamic Call Society var försvårande omständigheter för organisationens verksamhet i landet.

Att de nu verkar i Malmö är beklagligt, även om ordföranden för Islamic Center hävdar att de inte deltar aktivt i verksamheten. Samtidigt bör frågan ställas om en organisation som betalar 5,2 miljoner dollar för en moské i Malmö inte intresserar sig för vad som sker där?

http://www.nt.se/ledare/default.aspx?articleid=5869790

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/03/ledare-ifragasatter-becirovs-naivitet.html

Knute sa...

Tyvärr överges nu Schweiz av EU som häver visumstoppet för Gadaffi & Co:

However, just like how the British and French backed down on their dealings with a dictator in 1938, so have the EU backed down with their dealings with another. Instead of supporting Switzerland, the EU, led by Spain, Italy and Malta, have got the Swiss to remove their ban and thus continue the trend of appeasing a dictator.” – Thanks, EUSSR.

http://hodja.wordpress.com/2010/03/28/eussr-schengen-og-schweiz/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.