20 mars 2010

Arbetsfria drog-platser

Missouri har ett lagförslag på gång som kräver att alla socialbidragsmottagare ska genomgå drogtester om det finns "skälig misstanke" att de använde droger.
De som testar positivt kommer tillfälligtvis att avstängas från kontant betalning men deras barn kommer fortfarande att hjälpas. Hjälpprogrammet som kallas TANF är avsett för fattiga barnfamiljer och 112,000 personer i Missouri får pengar varje månad, i genomsnitt 292 dollar.
Testförslaget beräknas kosta 5 miljoner nästa år och 6 miljoner kommande år för att anställa personal som testar och som sedan ger hjälp till de som testar positivt.
Det här är ytterligare ett exempel på hur politiker hittar på något som låter bra, för att inbilla oss att de verkligen bryr sig om hur "crackheads" får pengar.

Vad skulle hända om vi breddar det här förslaget till att omfatta andra socialbidragstagare som inte passar stereotypen lika bra?

Patricia Woertz, ordförande, koncernchef och VD för Archer Daniels Midland Company, är en etanol-subventions-drottning av sämsta möjliga sort. Hon har gjort sig massor av pengar på skattebetalarnas bekostnad. Jag tycker att Ms. Woertz (och resten av hennes familj) ska genomgå en övervakad urin-test innan hon får ett öre till i subventioner.
Hon har tre barn, och jag är orolig för att de kan ta skada av denna typ av beteende.

För att genomföra det fenomenalt korrupta sjukvårdsmonstret i dag, kommer Nebraska att få något som kallas "The Cornhusker Kickback".
Mary Landrieu iscensatta något fullständigt skamlöst som kallas "The Louisiana Purchase". Florida får något man hånfullt gett namnet "Gatoraid".
Invånarna i dessa stater borde få en mugg och ställa sig i kö för att leverera åtminstone 1 dl urin. Allt detta kommer att ta sin tid, men resultaten borde vara klara till valet i november, vilket är det enda som verkligen räknas.
Är du bonde? Är du en av de tio procent av alla jordbrukare som erhöll 74 procent av alla bidrag som totalt uppgår till 130.6 miljarder dollar under en 12 års period? Se till att placera dina ekologiska, hälsosamma, välfärds-fördömande, jordnära kroppsdelar i samma kö så att du också kan fylla ett provrör. (Varning: Använd inte boskapsurin som ersättning. Det har förekommit förut, och vi vet vad de betyder.)

Al Gore har försökt att tvinga oss att använda produkter och teknik som utvecklats av hans partner i riskkapitalbolag Kleiner-Perkins.
Al, du kommer inte att få en cent förrän du kan bevisa att du inte går på kokain. Plus, det är många av oss som bara är nyfikna.

Allvarligt, varför stoppa vid "traditionella" socialbidrags-mottagare?
Låt oss testa militärer. Låt varje mottagare av Stimulans-pengar göra drogtest. Låt alla som tar emot statliga pengar i någon form testas. Alla de som köper subventionerade bilar och som får statliga huslån och studielån!
Om du ansöker om bidrag, vad än det vara må, bevisa att du inte har rökt marijuana.Om du är fackansluten och Obama räddade ditt jobb, ställ dig i kön.

Tänk bara .... vi skulle kunna anamma Missouris förslag och alla får ett jobb genom att testa varandra.
Välkommen till arbetsfria drog-platser


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.