02 mars 2010

Barn som rymmer från islam

Bild: Islam i rättssalen

En fader hotade att döda sin dotter som konverterat från islam och blivit kristen. Hon bestämde sig för att rymma hemifrån och fick skjuts av en kristen präst till stadens busstation. Pappans hot gick inte att bevisa, men prästen riskerar att bli åtalad. Och Rifqa Bary, som flickan heter, riskerar att tvingas hem till sin livsfarliga farsa igen.

Detta hände i Amerika. I Norge riskerar tre personer åtal för att ha hjälpt två tonåringar att fly, i detta fall till sin mamma i Norge från sin far som höll dem fångna i Marocko.

Den så kallade rättvisan borde sätta sig in i vad islam är för något, innan den gör något förhastat. Den får inte fungera som ett slags Gestapo som verkställer islamonazisters fatwa.

Barn som blir bortförda till arabiska länder

2 Kommentarer:

Hans Erling Jensen sa...

Hej,
Mycket trevlig blog denne. Jag har en blog i Danmark som heter www.eticha.dk - mens jag bor i Sverige.

Min mail er hej@eticha.dk
Samarbete ønskas speciellt med hänsyn till Islam, Malmö syndromet etc.

Mvh
Hans Erling Jensen

Knute sa...

"Ytterligare en konflikt för att upprätta en rangordning i den framväxande EU-hierarkin av rättigheter, ytterligare en strid i det oändliga förödande kriget för att vinna överlägsenhet. Hittills har "muslimska rättigheter" och "homosexuellas rättigheter" tävlat i EU, och det senaste grälet handlar bara om att ateister gör en markering för sina egna rättigheter. Eftersom varje grupp har ömsesidigt uteslutande mål är det enda sättet att hålla dem från ömsesidigt garanterad destruktion att förena dem mot en gemensam fiende - de kristna. Och så, i sin oändligt upplysta visdom, har Europeiska domstolen för de mänskliga rättigheterna fastslagit att kors inte ska visas i statliga skolor," skriver ärkebiskop Cranmer.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.