24 mars 2010

A Big F***ing Deal

Det är presidentjargong numera.Och det är verkligen någonting stort.

Samtidigt som man tvingar amerikanen att köpa någonting han inte vill ha, ingår det i den nya lagen att inga privatbanker får låna ut pengar till studenter. Staten tar över alla studielån.
Man tar alltså över privatföretag, skapar en ny statlig byråkrati och säger att man kommer att nedbringa kostnaderna inom sjukvården med 87 miljarder !
Genialiskt!

Demokraterna längst ut på vänsterkanten har eld i baken nu och trycker på för att snabba på processen. Vi talar om ett övertagande av en sjättedel av den amerikanska ekonomin.
Planen var att man börjar beskatta folk omedelbart men Obamacare träder inte i effekt förrän om 4 år.
Kongressman John Dingell (D) hade nog vad vi kallar "a senior moment" när han i denna intervju försökte lugna sina partikamrater, samtidigt som han verkligen avslöjade vad allt detta handlar om.

Dingell: " Låt mig påminna er om att amerikaner redan har dött därför att de inte har sjukförsäkring och det har pågått i åratal. Nu sätter vi stopp för det. Kalla fakta är emellertid, att när du ska införa nya lagar, som kommer att påverka 300 miljoner amerikaner på olika sätt, tar det lång tid att genomföra de nödvändiga administrativa stegen, som måste vidtas för att ställa samman lagar som kontrollerar folket."

Kontroll av befolkningen! Där har ni det i ett nötskal.

Signature skrev vid ett tidigare tillfälle:
"Nja det börjar väl gälla 2013?. USA hinner att få en ny president, kan inte den nya (om det inte är obama) lösa upp sjukförsäkringen?"

Det är inte fullt så enkelt. Vi har en grupp Kollektivister som försöker förvandla USA till en europeisk "välfärdsstat" med en centralstyrd ekonomi, väldigt snabbt.
Det kommer att anställas 16.500 nya IRS agenter (skattemyndigheten som ska driva in pengar) och över 130 andra statliga myndigheter kommer också att skapas. Man överför så mycket folk som möjligt från den privata sektorn till den allmänna för att sedan kunna hota dem med att "om ni röstar på Republikanerna kommer de att ta ifrån er jobben."
(är inte det en slogan som känns igen?)
Det finns också en stor grupp "parasiter"som tjänar sitt uppehälle genom att rösta. De har sedan länge lärt sig att använda valurnorna för att stjäla från andra grupper av människor.

"When plunder becomes a way of life for a group of men living together in society, they create for themselves in the course of time a legal system that authorizes it and a moral code that justifies it." Frederic Bastiat

(När plundring blir en livsstil för en grupp människor som lever tillsammans i samhället, skapar de med tiden åt sig själva ett rättssystem som tillåter det och en moralisk kod som motiverar det.)

2 Kommentarer:

Knute sa...

Obamas agenda får sitt historiska öknamn:

Then, the New Deal from F.D. Roosevelt.

Now, the Big F****** Deal from B.H. Obama.

http://www.amnation.com/vfr/archives/016084.html

Knute sa...

How Muslim Spies and Subversives have Penetrated Washington

http://www.youtube.com/watch?v=n7pG31IEgXc

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.